Bildirim
Rambo (2008)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kim ne derse desin bi zamanların hti bilm sersinden biri.. her şeye rağmen izlenir bence.
çok iyi hatırlıyorum tv de izlemek için gece saat 1 i beklemiştim... -
Aynen -
Bu adam film setinde ölecek -
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
Bu adam film setinde ölecek
Adam YaŞLandı Artık ama ßu filmi kesin izLerim adam isterse 25802947809247 yaşında olsunyine izlerim
-
afiş oldukça güzel. -
Ben yazdım mesajı cevap atmamışım pek bir rambo hayranı değilim ben ama nedense bu film diğerlerinden farklı olacak tıpkı rocky'dede olduğu gibi. -
Ladinin kellesini filan alaçaktı güya bunda ne oldu koredemi nerde şimdi bu koç -
quote:
Orjinalden alıntı: -genjuro-
afiş oldukça güzel.
Dün sinemaya gittiğimde değişiğine gördüm.Sylvester abimizin karizmatik resminin altına."Ya hiçbir şey için yaşa,ya da tek bit şey uğruna öl.Karar senin." yazıyordu.O bundan daha hoştu -
özlemiştim -
çocuklugumun filmi,, özlemiştim çok uzun suredir, tv de yayınlamamıstı.. -
rocky 6 dan sonra rambo unda aptal bir senaryo ile geleceği kesin, bu adamlara noluyor anlamıyorum, stallone nin tüm filmleri izlenir ama rocky 6 değil, adamlar artık kendi hayranlarını kullanıp nasıl film yaparsam yapayım zaten hayramların gelecek şu kadar kazanırım diye film yapıyorlar.. Yazıkk..
Aynı şekilde jean cladue wadamme içinde geçerli son filmleri eskisi gibi değil berbat, gişedede zaten iyi değil ama bu adamın filmleri zaten dvd olarak rekor kırıp asıl parayı dvd ile kazanıyor..
Umarım rambo americen süper gücünü vurgulamayan ESKİSİ gibi sadece ramboyayönelik bir film olur.. Son çıkan filmlerde bıktım artık american süper gücü temalı filmlerden..HEpsi politik idi.. -
quote:
Orjinalden alıntı: birolayd
rocky 6 dan sonra rambo unda aptal bir senaryo ile geleceği kesin, bu adamlara noluyor anlamıyorum, stallone nin tüm filmleri izlenir ama rocky 6 değil, adamlar artık kendi hayranlarını kullanıp nasıl film yaparsam yapayım zaten hayramların gelecek şu kadar kazanırım diye film yapıyorlar.. Yazıkk..
Aynı şekilde jean cladue wadamme içinde geçerli son filmleri eskisi gibi değil berbat, gişedede zaten iyi değil ama bu adamın filmleri zaten dvd olarak rekor kırıp asıl parayı dvd ile kazanıyor..
Umarım rambo americen süper gücünü vurgulamayan ESKİSİ gibi sadece ramboyayönelik bir film olur.. Son çıkan filmlerde bıktım artık american süper gücü temalı filmlerden..HEpsi politik idi..
bence rocky çok başarılıydı.umarım bu da rocky gibi etkili bir final olur.
-
Ne olursa olsun ama izlenir bence.
En azından ben izlerim heralde -
afiş The Texas Chainsaw Massacre filmi afişi gibi olmuş. bi elinde motorlu testere eksik... -
Bence abartıdan başka hiç bişey olmucak izlemeyi düşünmüyorum. -
quote:
BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__
Rocky in son filminde konu yok sürekli konuşma, sözde boks filmi ama dövüş yok hareker yok, bu filmi ne diye izledin ki? Filmin sonunda sadece bir iki dakika dövüşüyorlar berabere bitiyor ve film bitiyor. Dİğer rocky serilerindeki izlenim keyfi zerre kadar yok.. Hele çocuğun babasının ününden hoşlanmaması ayrı bir aptallık idi.. iğyyy iğrennçççççççç
BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__ -
quote:
quote:
Rocky in son filminde konu yok sürekli konuşma, sözde boks filmi ama dövüş yok hareker yok, bu filmi ne diye izledin ki? Filmin sonunda sadece bir iki dakika dövüşüyorlar berabere bitiyor ve film bitiyor. Dİğer rocky serilerindeki izlenim keyfi zerre kadar yok.. Hele çocuğun babasının ününden hoşlanmaması ayrı bir aptallık idi.. iğyyy iğrennçççççççç
Saçmalamışsın; aksiyon istiyorsan aksiyon filmi izlersin , son Rocky filmi drama niteliğinde bir filmdi bir şampiyonun son zamanlarını daha iyi bir şekilde anlatamazdı 60ına merdiven dayamış bir boksörün çıkıpta ringde harikalar yaratması iğrençliğin daniskası olurdu zaten. Rocky harikaydı rambo da benzer olacak ve o da harika bir film olacak bence.
-
quote:
Orjinalden alıntı: VIKING
quote:
quote:
Saçmalamışsın; aksiyon istiyorsan aksiyon filmi izlersin , son Rocky filmi drama niteliğinde bir filmdi bir şampiyonun son zamanlarını daha iyi bir şekilde anlatamazdı 60ına merdiven dayamış bir boksörün çıkıpta ringde harikalar yaratması iğrençliğin daniskası olurdu zaten. Rocky harikaydı rambo da benzer olacak ve o da harika bir film olacak bence.
Valla o film boks üzerine drama falan değil, 1 v2 deki mükkemmel müzikleri boks havasına katmak için yaptılar, drama filmi olsun ağlasınlar diye değil..
Konu yok diyoruz konu yok,, şampiyonun son zamanlarıymış, sen bu gidişle rocky 10 uda izlersin..
ROCKY 10 da stallone artık çok yaşlı olduğunu için yatalak olarak yatak yatıyordur, eski dövüş videolarını izliyordur..
SENDE vayybee ne kadar güzel aynen gerçekteki gibi şampiyonun son günleri dersin BÜYÜK ÇOK BÜYÜK bir zevkle izlersin..
Zevkler ve renkler tartışılmaz, kendime göre söyleyeyim rocky nin bir çizgisi var sen gidipte konusu olmayan önceki seri ile ilgisiz bir film çekersen serinin içine etmiş olursun, kısacası seri bozuldu bu film ile.. Zaten adam son filmde sapık olmuştu birde...
-
izleyelim görelim beklentim 100 üzerinden 67 lik bir film olduğu yönünde..
Benzer içerikler
- hannibal serisi
- kuzuların sessizliği serisi sırası
- b*********** seyretmek istiyorum
- testere 11
- hızlı ve öfkeli en iyi filmi
- uzay filmleri
- sürükleyici filmler
- suç filmleri
- hayatta kalma filmleri
- yüzüklerin efendisi kaç seri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X