Şimdi Ara

Jericho (2006-2008) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
4.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sezon finalide yarıda kaldı..En önemlı yerde cogu sır acıga kavuşmadan iptal edildi dizi :S
  • hiç başlamasak mı bu diziye madem iptal edilmş
  • Yeni bölüm çıkmadı dünİptal ediyosanız 22 bölüm çektiğiniz diziye bi final bölümü çekin de öyle iptal edin sığır yapımcılar-tv kanalı
  • yuh ya nasıl iptal oldu. en heyecanlı yerinde bitti. newborn ile savaşı yolardı US ordusu geliodu off off
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

yuh ya nasıl iptal oldu. en heyecanlı yerinde bitti. newborn ile savaşı yolardı US ordusu geliodu off off

devamını hayalgücümüze bırakmış şakacı senaristler..
  • arkadaşlar dizinin devam etmesi gibi hiç mi ümit yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

arkadaşlar dizinin devam etmesi gibi hiç mi ümit yok

23. bölümün dün yayınlanması gerekirdi,yayınlanmadı.Sanırım final bile yapmadan bitirdiler diziyi nsan bi final yapar bari,22 bölüm izleyen izleyicine ayıp olmasın diye...
  • En basından itibaren okudum topici tam izlemeye karar vermiştim ama son anda vazgectim iiki yoksa ortada kalcaktım baksana adamlar küt die bitirmiş diziyi
  • ben sildim bile diziyi 14-15e kdr izlemiştim.güzelim konunun içine ettiler
  • Ya arkadaşlar jericho geri dönüyormuş benim'de daha yeni haberim oldu 15 günlük haber link aşağıda

http://www.22dakika.org/yazi/jericho-geri-donuyor-resmi-aciklama#yorum
  • yaw dizi güzelde tarzı lostun aynısı olmuş.. başroldeki elemanın adı jake onu değiştirselerdi bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi channex -- 25 Haziran 2007; 23:50:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZENITH_

Ya arkadaşlar jericho geri dönüyormuş benim'de daha yeni haberim oldu 15 günlük haber link aşağıda

http://www.22dakika.org/yazi/jericho-geri-donuyor-resmi-aciklama#yorum

sevindirici bi haber
  • bende baktım dizi geri dönüyor izlemek istiyrdum hep yarım kalmış diye izlememiştm şmdi 5. bölümdeyim hala bişiler olucak bakalım bekliyrm
  • kanal cbs'miydi neydi izleyicilerin yoğun baskısı nedeniyle rayting alamadığı sebebiyle yayından kaldırdıkları dizinin ikinci sezonunu yayınlama kararı almışlar

ama reyting almayacağını taaa ne zamanlar her şeyi sakız gibi uzattıklarını fason bolumlerle bu işin olmayacağını belirterek işaret etmiştim ,niye beni dinlemezler ki
  • 17. bölümdeym tek merak ettiğim neler olduğu amerika'ya
    mantıklı bi olay vardır inş
  • yuhh 17. bolumde daha belli değil mi?
  • ya bellide kesin bişi yok nükleer bombalar patlaşım o ultra gelişmiş amerika anında felç yk birileri EMP mi ne bombası attı onu kim attı eğer başka bir ülkeyse bunda hiç bahsedilmiyor.
    22. bölüm şak diye ortada bitti böle dizi biter mi ya ayıp izleyiciye
  • daha yeni başladım güzel dizi
  • geri dönüş haberi kesinmi...verilen link çalışmıyor bende çünkü..eğer başlıycaksa hemen başlıyım izlemeye 1.sezonu...indirdim ama izlemedim daha...
  • dizimax her perşembe 21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLanE -- 30 Eylül 2007; 19:44:01 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.