Şimdi Ara

Jericho (2006-2008) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
4.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • torrent mevzusuna bir bakalım madem rapid gibi bir sey mi,ne bileyim rapid linki,ni verdikleri zaman çok sade kolayda
  • 1.bölümün hdtv-lol [vtv] sürümünde bozukluk,atlama vs yok değilmi ?
  • İlk bölümde ortasından itibaren 1 sn lik gecikmeler oluyor ? Siz de de oldumu? hdtv-lol [vtv] sürümünü indiridim..Ve bölüm süresi 39 .51 ??
  • hepsini dün çektim bi ara bakarım nasılmış ?
  • 2.bölümü bitirdim ..
    Ama anlamadığım olay ; nasıl bu kadar emin olabiliyrlar n.bombadan radrasyondan Denver,Atlanta da oldu ise kasabada da olacağı nereden belli ? Ayrıca olan şey de tam belli değil .Neden başka şehirlerden yardım isteyip de kaçmıyorlar ?
  • ama eyoruk 2bolumde sen butun bir sezonu bulmak ister gibisin,sonuçta bunlar ticari ürünler uzatacaklar,ilerle bakalım bolumlerde bulacaksın sorularının cevaplarını
    ama bende 6dan sonrası yok bakalım nasıl bulacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

arkadaslar besinci bolume dikkat
    gizemli zenci adamımız hawkıng bahcesıne uydu antenini kurar,laptobunu acar bu arada laptobun markasına da dikkat panasonıc pek ben panasonıc marka laptop gormedim pek değil hiç gormedim neyse laptobuna acar ve şifreleri girer o anda laptobun ekranına dikkat çıkan internet arayuzunde ne yazmakta
    'kişisel bilgilerinizi koruyun'
    ne var bunda demeyin tam olarak turkçe kelimeler ile bunu yazmakta
    gizemli sahsiyet hawkıng internet sayfasına bir turkçe arayuz ile baglanmakta

valla ben de var arkadaşım panasonic marka laptop. Türkiye'de pek yaygın olmasa da var.
  • muhtemel yurtdısı kaynaklı değil mi,cunku herhangi bir distrıbutor turkıyeye getirmiş değil sanırım,
  • ilk 3 bölümü izledim baya sağlam bişeye benziyor.
  • ben de dün akşam ilk iki bölümü izledim.beğendim baya sardı dizi.zenci adam da baya gizemli neler çıkçak bakalım ondan
  • ilk sezonu bitirdim ben 2-3 gündür harıl harıl jericho izliyorum
  • quote:

gizemli zenci adamımız hawkıng bahcesıne uydu antenini kurar,laptobunu acar bu arada laptobun markasına da dikkat panasonıc pek ben panasonıc marka laptop gormedim pek değil hiç gormedim neyse laptobuna acar ve şifreleri girer o anda laptobun ekranına dikkat çıkan internet arayuzunde ne yazmakta

hakketten ya turkçe yazıyor
    iyi yakalamışsın valla :)
    sanırım msn'nin sayfası orası
    bakmak isteyenler 14dk14sn de....
  • quote:

Orjinalden alıntı: korel23

quote:

hakketten ya turkçe yazıyor
    iyi yakalamışsın valla :)
    sanırım msn'nin sayfası orası
    bakmak isteyenler 14dk14sn de....

farkedilmeyecek gibi değil ki ekranda 30-45 saniye kalıyo. gördüm de foruma yazmaya üşenmiştim

• İlk 4 bölümü bitirdim..Dizi iyi bir dizi fakat öyle heroes,lost,24 , p.break gibi değil yanii.. Onlar yeniden başlayana kadar izlerim..

İlk 4 bölümde ; zenci adam da birşeyler var bence (sizinde belirttiğiniz gibi ) Ayrıca eczanede bulunan adam ile zenci adamın alakasını , gelenlerin kim olduğunu ne zaman anlayacağız bakalım merak ediyorum..Bu konuda tahmini olan varmı ?
    3.ve 4.bölüm başlarında Bombadan 18 saat sonrasını ve radyoaktive maddenin temizlendikten 4 saat sonrası olaylarımı anlatıldı Bölüm başlarında yazılan yazılara göre , ama pekde anlatılmamış bence.Yani o yazıları neden yazdılar anlamadım...

Ayrıca bu kasabada ve 1-2 şehirde olanların diğer şehirlerde duyulmamış olması garip değilmi ? En azından ben o noktayı anlayamadım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

İlk 4 bölümü bitirdim..Dizi iyi bir dizi fakat öyle heroes,lost,24 , p.break gibi değil yanii.. Onlar yeniden başlayana kadar izlerim..

İlk 4 bölümde ; zenci adam da birşeyler var bence (sizinde belirttiğiniz gibi ) Ayrıca eczanede bulunan adam ile zenci adamın alakasını , gelenlerin kim olduğunu ne zaman anlayacağız bakalım merak ediyorum..Bu konuda tahmini olan varmı ?
    3.ve 4.bölüm başlarında Bombadan 18 saat sonrasını ve radyoaktive maddenin temizlendikten 4 saat sonrası olaylarımı anlatıldı Bölüm başlarında yazılan yazılara göre , ama pekde anlatılmamış bence.Yani o yazıları neden yazdılar anlamadım...

Ayrıca bu kasabada ve 1-2 şehirde olanların diğer şehirlerde duyulmamış olması garip değilmi ? En azından ben o noktayı anlayamadım ?

şu an sana 1-2 şehir gibi geliyo olabilir ama ilerleyince öğreniceksin. Denver Atlanta şehir değil koca eyalet oluyolar bu arada

• Ben de başladım mutlumusunuz
  • peki arkadaşlar bu dizi 11 bölüm var elimde hereos ta öyle... bunlar birinci sezon sonu bölüm adedimi, yoksa devam edecekmi....bedavaya izlemeye başlamıyayim....
  • ya yeni bolum ne zman baslaycak bilginiz varmı?
  • ben 6. bolumde kaldım hala,indirme işini bir haledebilsem
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.