Teşekkürler bilgiler içn.. Güncelleme ile bir sorum olacaktı ; başlangıçta evet dedim güncellemelere ama bir süre sonra sol üst kısımda indirmek için kullandığımmız ok işareti yerine Mavi daire içinde kara simgesi çıktı.Sanırım güncelleme devam ediyor..Ne zamana kadar sürer ya da başka bir sorun mu oluşmuştur ?
Yeni sürümde premium hesaplara nasıl ulaşacağız:SBulamadım arkdaşlar.
0.5.859 versiyonu için yazıyorum:
Yapılandırma-barındırıcılar-ayarlar(alt sol köşede)-premium ayarları-yeni hesap ekle şeklinde. Üst kısımda da site isimlerini göreceksin ilk sırada rapıd var uploaded.to şeklinde devam ediyor oradan da site adresini seç.
Yeni versiyonu gayet iyi ve bende sorunsuz çalışıyor.
ilk açılışta 1 adet güncelleştirme var diyor ama o güncelleştirme hiçbir zaman yapılamıyor
Win 7'de bu programı stabil olarak çalıştırabilenler varsa, indirme ağ ayarlarını ve tekrar bağlan-gelişmiş ayarlar bölümündeki verileri(kullanılan sayılar) pm ile bildirsin lütfen.
quote:
Orjinalden alıntı: DeVastating
0.5.859 versiyonu için yazıyorum:
Yapılandırma-barındırıcılar-ayarlar(alt sol köşede)-premium ayarları-yeni hesap ekle şeklinde. Üst kısımda da site isimlerini göreceksin ilk sırada rapıd var uploaded.to şeklinde devam ediyor oradan da site adresini seç.
sağolasın kardeşim tmmdır.
yav ben tekrar bağlantı betiği yarat diyorum son sürümde fakat modem res attıktan sonra yeni pencerede glen surat çıkıyor refresh ikonu yerine ondan sonra nabıcam :S
quote:
Orjinalden alıntı: drakin
yav ben tekrar bağlantı betiği yarat diyorum son sürümde fakat modem res attıktan sonra yeni pencerede glen surat çıkıyor refresh ikonu yerine ondan sonra nabıcam :S
rrstatus.exe dosyası javaya bağlı çalışıyor kapatınca jdownloader programıda kapanıyor. Program betik oluşturma işlemini tamamlamıyor malesef. Yeni sürümün bir açığı daha, eski sürümlerde betik oluşturup yenisinde kullanmalı...
quote:
Orjinalden alıntı: drakin
aynen hacı ya.eski sürümle devam etsek olmuo mu acaba ya bi halta benzemio bu
evde 3-4 kişi bağlanıyorsanız kötü bi durum habire neti kesiyorsunuz :(
Arkadaşlar bu yeni sürümde otomatik ıp alma elle oluyor ben eski sürümünde ilk sayfada belirtilen ayarları yapmıştım 15 dakika yerine 2 dakkada bağlanıyordu şimdi elle tekrar bağlan diyorum yeni sürüm için ayarları bulabilen varsa paylaşırmı acaba tşkelr
arkadaslar bnm modem airties rt- 103 ne kadar ugrastimsada modeme reset atmayi yapamadim jdownloaderda rica etsem bana bu konuda yardim edecek arkadas varsa beni msnye ekleyebilrimi msn: mammies1@hotmail.com (memet) saatler harcadım olmuyor herkes ben yaptim diyenci pc basında kafayı yiyom
Merhaba Arkadaşlar, Modem reset hakkında ne yaptıysam olmadı reset.bat oluşturdum reset batı normalde çalıştırdığımda reset atılıp ip değiştiriliyor. Fakat tekrar bağlan>harici>dosya adını girdiğim zaman reset atmıyor. buradaki süreyi arttırsambile indirilen part bittikten sonra hemen bağlanmaya çalışıyor ve 900sn den geri saymaya başlıyor. Çözüm hakkında tecrübeleriniz varmı. Reset dosyası manuel gayet iyi çalışıyor (ipconfigle denedim) ama programda gösterince çalışmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ditzel
Merhaba Arkadaşlar, Modem reset hakkında ne yaptıysam olmadı reset.bat oluşturdum reset batı normalde çalıştırdığımda reset atılıp ip değiştiriliyor. Fakat tekrar bağlan>harici>dosya adını girdiğim zaman reset atmıyor. buradaki süreyi arttırsambile indirilen part bittikten sonra hemen bağlanmaya çalışıyor ve 900sn den geri saymaya başlıyor. Çözüm hakkında tecrübeleriniz varmı. Reset dosyası manuel gayet iyi çalışıyor (ipconfigle denedim) ama programda gösterince çalışmıyor.
Tekrar bağlan kutucuğu işaretli mi yukarı kısımda?
arkadaşlar bende bişi merak ettim kurdum çalıştırdım oldu fakat merak ettiğim nokta şurası bende ttnetin pikatel combomax modemi var arkadaş anlatırken 10-15 saniyede modemin reset attığından behsediyor benim modemin reset atması 4-5 dk sürüyor acaba bu olay modemdenmi kaynaklanıyor yoksa jdowloader da bi ayar filanmı yapmak gerekiyor.
O olay yeni ip almada farklı yollar izlendiğinden kaynaklanıyor. Mesela airties modemler için adsl ayarları menüsünde vc1 ayarları var diğer modemlerde ne ad altında geçiyor bilmiyorum belkide aynıdır. vc1 ile yapılan ayarlarda minimum 6 max 45 saniyede ip değiştiriyor, bu kısa metod. Uzun metodda ise modem arayüzünde girip modemi yeniden başlata tıklayarak yapıyorsunuz birkaç dakika sürüyor tekrar bağlanması.
Güncellemeleri iptal etmiştim yeni versiyona direkt geçerim diye bu sefer hiç indirmedi bende güncelle dedim. Şimdi 0.5.917 versiyonu oldu ama yavaş indiriyor ne hikmetse. Herkeste böyle mi acaba?
Birde bu javadan mı kaynaklanıyorsa artık program kendi içinde kasılıyor.
programı bende yeni denedim çok kasıyor gerçekten biraz deneyip kararımı vereceğim en iyisi free rapid downloadermi bumu zor karar oalcak.bunun özellikleri fazla ama aşırı yavaş ve rem yiyor.
yeni sürüm gelmiş. çok süper omuş. hiç kasma felan da yok. biraz düşük hızla indiriyor amabu da ttnetten kaynaklanıyor.. bu aralar.