Şimdi Ara

Jdownloader İle Otomatik Reset Atarak Beklemeden Link İndirme / Resimli Anlatım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
87.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usb modemlere bir çare yok mu.Sadece makro işe yarıyor ama o da çok kullanışlı değil.Mouse ekranda kendisi hareket ediyor.O anda işimiz varsa olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Choppe®

Usb modemlere bir çare yok mu.Sadece makro işe yarıyor ama o da çok kullanışlı değil.Mouse ekranda kendisi hareket ediyor.O anda işimiz varsa olmuyor.

Reboot dosyalarını kullanarak reset attırmayı denedinmi?
  • Selam,

Ben önceleri Cryptload kullanıyordum. Biraz saçmalamaya başlamıştı son zamanlarda. Bu iyi bir alternatif oldu. Şimdilik iyi gidiyor.

Keşke JDonwloader'ın indirmeler bitince bilgisayarı ototmatik kapatma özelliği de olsaymış.
  • Ben Reconnetc kulanıyorum
    Modeme restart atıyor 15 sn de tekrar geliyor fark etmiyorum bile
    Bir kere modem kullanıcı adı falan girdim hafızaya aldım şu anda şifreyi bile unuttum
    Ayrıca USB modeme de olması lazım önemli olan ayar yaparken modemin IP noyu doğru girip user ve şifre girmek

Jdownloader İle Otomatik Reset Atarak Beklemeden Link İndirme / Resimli Anlatım

C:\Program Files\CryptLoad_1.1.5\RouterReconnect.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 12 Nisan 2009; 16:42:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: callandor

Selam,

Ben önceleri Cryptload kullanıyordum. Biraz saçmalamaya başlamıştı son zamanlarda. Bu iyi bir alternatif oldu. Şimdilik iyi gidiyor.

Keşke JDonwloader'ın indirmeler bitince bilgisayarı ototmatik kapatma özelliği de olsaymış.

Var Tabiyki'de Buyrun Bunları yaparsanız Tmmdır .

Öncelikle Yapılandırma-Eklenti yönetimi-İndirme&Güncellemeler den JD-Shutdown adlı eklentiyi seç kısmından kutucuğu işaretleyip Programı kaydet yeniden başlat yaparak eklentiyi kurmalısınız.

Kurulumdan sonra programın ana yüzünden Eklentiler butonundan JD- Sistem kapatma seçeneğini işaretlediğinizde, çıkan mesajı onaylayarak eklentiyi aktif hale getirebilirsiniz.

Etkin haldeki eklentiyi yine aynı yerden, işaretli olan Jd-Sistem kapatma yı seçtiğinizde, çıkan mesajı onaylayarak eklentiyi etkisiz hale getirebilirsiniz.

Radeon Sende o dediğin modemi Al en İyisi Artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomkarınca38 -- 12 Nisan 2009; 16:44:49 >

• Yarın bi şansımı denicem bakalım...

RT-103'de sorunsuz bi şekilde kullanabilirim herhalde JDownloader'i? Sitelerde Hazır Betiği fln verildiğine göre o modelde sorun çıkarmıyor?
  • Rádèøή

Tam bilmiyorum Sen eminsen Al dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: atomkarınca38

quote:

Orjinalden alıntı: callandor

Selam,

Var Tabiyki'de Buyrun Bunları yaparsanız Tmmdır .

Öncelikle Yapılandırma-Eklenti yönetimi-İndirme&Güncellemeler den JD-Shutdown adlı eklentiyi seç kısmından kutucuğu işaretleyip Programı kaydet yeniden başlat yaparak eklentiyi kurmalısınız.

Selam,

Mesajı yazdıktan sonra kurcalarken ben de fark ettim dediğiniz ayarları. Henüz uygulamadım ama çalışacağına şüphe yok. Cevap için teşekkürler...

• AirTies RT-205'in Reset Scriptini bulabilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

AirTies RT-205'in Reset Scriptini bulabilen var mı?

Bu airties ların hepsimi problemli abi ya :)

Sen kendin oluşturmayı denemedinmi?
  • X/Y eksenlerinde kaydeden yani ekran kaydedici programları kastediyorsan onlarda denedim. Sonuç olumlu fakat her indirmeden sonra mouse kontrolü gitti için kullanışlı bulmuyorum.

Ben de AirTies RT-210 var. Scripti sorunsuz çalışıyor. Yazdan beridir kullanıyorum. Bi problem çıkarmadı.

RT-205'de kuzenimde var. Onun makineyi de DL amaçlı kullanıyorum. O yüzden sordum bulabilen var mı diye.
  • Airties RT-104 Kullanıcılarının Dikkatine!..

Aşağıda linkini verdiğim sitenin yani JD'nin türkiye temsilcisi olan arkadaşla yaptığımız bağlantı ve uğraşlar sonucu RT-104'lere Reset attıracak Betik oluşturuldu ve çalıştı. Siteyede eklendi.

Betiği alıp Jdownloader'a yapıştırarak sorunsuz bi şekilde kullanabilirsiniz...

http://www.jdownloader.org/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

Airties RT-104 Kullanıcılarının Dikkatine!..

Aşağıda linkini verdiğim sitenin yani JD'nin türkiye temsilcisi olan arkadaşla yaptığımız bağlantı ve uğraşlar sonucu RT-104'lere Reset attıracak Betik oluşturuldu ve çalıştı. Siteyede eklendi.

Deneyelim bakalım zaten farenin kontrolünü kaybetmek hiç hoşuma gitmiyor

Denedim çalıştı sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVastating -- 13 Nisan 2009; 18:34:12 >

• Airties RT-104
    Kullananların Sorun Çözüldü Desenize o zaman
  • Valla beyler çalışmaması diye bi sorun olmaz olamaz! :D

Tıkır tıkır çalışıyor... Sağolsun site sahibi arkadaş uğraştı etti...

Full Time Download'a Devam... :D
  • güzel anlatım ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

Airties RT-104 Kullanıcılarının Dikkatine!..

Bunu Rt-204 de denedim ve sorunsuz yeniden başlattı

• Bende de airties RT-102 var bunda da aynı dediğiniz sorundan var.. Otomatik reset atmıyor..

Bağlantı başarılı dese bile 2. parta geçişte bekliyor.. Bununla ilgili yardım edebilirmisiniz arkadaşlar..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLes

Bende de airties RT-102 var bunda da aynı dediğiniz sorundan var.. Otomatik reset atmıyor..

Bağlantı başarılı dese bile 2. parta geçişte bekliyor.. Bununla ilgili yardım edebilirmisiniz arkadaşlar..?

Tekrar bağlanma sürelerini biraz daha yükseltip aralık süresini biraz düşür bakalım.
  • Sevgili Rádèøή Jdownloader için modem reset sorunun çözüldüğü için sevindim. Ancak benim modemede reset atamıyorum. Birinin verdiği Airties 6271 modeli. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.arslan -- 21 Nisan 2009; 13:32:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.