Şimdi Ara

Jdownloader İle Otomatik Reset Atarak Beklemeden Link İndirme / Resimli Anlatım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
87.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rádèøή

Airties RT-104 Kullanıcılarının Dikkatine!..

Aşağıda linkini verdiğim sitenin yani JD'nin türkiye temsilcisi olan arkadaşla yaptığımız bağlantı ve uğraşlar sonucu RT-104'lere Reset attıracak Betik oluşturuldu ve çalıştı. Siteyede eklendi.

Betiği alıp Jdownloader'a yapıştırarak sorunsuz bi şekilde kullanabilirsiniz...

http://www.jdownloader.org/

Dostum senin ve arkadaşının eline canına sağlık.Kaç gün bununla uğraştım,en sonundada küfürü basıp bıraktım.Şimdi takır takır resetliyor.Tekrardan eyvallah.

• vaybe millet beleş rapid download için nelerle ugraşıyor.

torrentin gözünü seveyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakalak

vaybe millet beleş rapid download için nelerle ugraşıyor.

Torrentide biliriz seed düşünce geberdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVastating

quote:

Orjinalden alıntı: sakalak

vaybe millet beleş rapid download için nelerle ugraşıyor.

Torrentide biliriz seed düşünce geberdin

private trackerlardan çekince bişey olmaz merak etme.
    serverlar sağolsun. imzamdaki arşivi 1 yıldan az sürede torrentden yaptım.

oyunlar m-dvdleri dizileri falan saymıyorum.

• Torrentle bunu Kıyaslama'ya gerek bile yok Jdownloader Özelliklerini Biraz araştır sonra Torent ' le karşılaştır
  • ben kablosuz ağdan diğer bilgisayardan bağlanıyorum bu programı kullanabilirmiyim ana modem edimax 7128 listede ismide yok ne yapabilirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentkrd

ben kablosuz ağdan diğer bilgisayardan bağlanıyorum bu programı kullanabilirmiyim ana modem edimax 7128 listede ismide yok ne yapabilirm

Modemin arayüzüne erişliyosa eğer yapabilirsin.

Nasıl yapılacağı ise ilk mesajda yazıyor. Listede adının olmasına gerek yok. Kendi Betiğini oluşturabilirsin...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 22 Mart 2014; 21:42:19 >
  • @PcM@STéR

Geçen ay bulmuştum scrpiti siteden. Ama deneme fırsatım olmadı.
  • atokarınca38.......teşekkürler bizimle paylaştığın için.

az önce denedim. çalıştı bende. önceden nerdeymiş bu program. rapidden gta 4 indirdiğimi hatırlıyorum da...

benim modem Origo DSR-TI01 ADSL 2/2+. resimlerdeki gibi kullanıcı adı ve şifre giriliyor.

tekrar teşekkürler.
  • Anlatan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum bende 1mb netle günde 7 gb indiriyorum yaklaşık rapidten torrenti bıraktım artık upload tan kurtuldum.Premium almayada hiç gerek yok hızıda çoğu zaman stabil bende 107 kb/sn ile çekiyorum.
  • Modemi devamlı resetliyen bir program.Zaralı olabiliyor.Modemin ömründen yiyor açıkca.
  • Arkadaşım saol. Oldu ya. İlaç gibi geldin. Bir aksilik çıkmazsa mükemmel olacak
  • bende zyxel p 661-h model bi modem var, tekrar bağlan kaydediciyle modemin sayfasına gittiğimde connect/disconnect gibi herhangi bi buton yok ben de modemin düğmesine basarak reset atmayı denedim, başarılı mesajı da aldım kaydettim ama daha sonra denediğimde işe yaramadığını gördüm bu modem için başka bi çözümü olan var mı nası yapabilirim bu işi??

• Teşekkürler.

Ben de hata çıkmaya başladı already download your ıp... şeklinde..Neden olabilir acaba ? Reset attım düzelmedi.
  • arkadaşlar nceliyorum programı da birşey soracağım.

bu işlem için interneti kablosuz mu kullanıyorsunuz?
    yoksa ethernetten veya usb den mi bağlıyorsunuzz.

Ben kablosuz bağlanıyorum biraz sorun oldu.. Yani kablosuz bağlantının bağlanma süresi de işin içine girdi
  • RT-205 için olan scripti dün denedim malesef olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

RT-205 için olan scripti dün denedim malesef olmadı.

Jdownloader.org sitesinden online destek bölümüne gir, derdini anlat onlar durumu çözerler
  • RT-205 kuzenimde. Dün onun makine de denedik olmadı malesef. ttnet modemiydi bu arada. Elimin altında olsa sürekli bi güzel test ederdim.
  • Arkadaşım ellerine sağlık her şeyi yaptım ama modem 5 dakikada bir reset atmaya başladı indirmelrde haliyle yarım olup bir aşağıdaki linke geçiyor otomatik olarak bi hatamı yaptık acaba modem 3com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zileli1 -- 26 Mayıs 2009; 0:55:47 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.