Şimdi Ara

JBL 1000 WATT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ürünü almayı düsüyorum 120 liraya 0 ını buldum fakat anfi gerekiyor die duydum napmalıyım anfisiz bir yolu yok mudur bu wooferi çalıştırmanın gerekiyorsada kaç liraya patlar anfi

• arkadaşım bir türlü ne almak istediğini oturtamadın kafan da.Sana tavsiyem bi kere oto sistemlerine hiç girme çünkü eve göre yapılmış değiller.Ha gitmişin ev sinema sistemini arabaya bağlamışssın ha gidip jbl basss alıp eve koymuşssun.Onun yerine bütçeni iyi belirle imzandaki sistemlerin hepsine sahipsen bana göre başka sistem almana gerek yok.Yanlış hatırlamıyorsamda sende bir de g500 vardı yada alacaktın.G500 de varsa hiç gerek yok.Ancak hala tatmin olamıyorsan hifi lere yönelmen gerek onun içinde en az giriş seviyesi hifi için de yaklaşık 1000-1500 ytl yi gözden çıkarman gerek.Dediğim gibi hiç oto sistemlerine girme.

• valla haklısın kardeş kulaklık mı ses sistemimi bir türlü karar veremiyorum sende her konuda yardımcı oluyorsun çok teşekkür ederim sende olmasan kim bizi aydınlatır bu tür konularda :D peki anfisiz çalıştırmanın bir yolu yok mu jbl'in ELİMDEKİ SİSTEMLER:x540,x230,sound blaster 5+1,audigy value 7.1 yakındada ya cx300 alacam yada ep630

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMatador2 -- 16 Aralık 2008; 18:10:10 >
  • Şimdi amaç pc nin başında müzik dinlemekse ya kulaklıkla yada ses sistemi ile dineleyecen.Eğer çevreyi rahtsız etmeden müzik dinlemek film izlemek istiyorsan,sennheiser kulaklıklarını tavsiye ederim.Ama cx300 tarzı mp3 çalar için olanı değil buyuk kulağı saran tiplerden.Ses kartı olarak da gamer ve üstü modellere bakabilirsin ancak elindeki audigy value da seni idare ettirecek bir kart.Gelelim ses sistemine burda seçenek ve bütçene göre yelpaze geniş kullanacağın oda çok ufak değilse g500 ideal bir seçim bana göre.Bu arada daha önce mod driver için ayar vermiştim o ayarlar ile x540 ını denedin mi?

Bu arada tam olarak senin sorunun nedir.Seste kaliteden mi rahatsızsın.Sesler boğuluyor-bozulmaya mı uğruyor gücü mü yetmiyor.Tam olarak ne tür bir sıkıntı çekiyorsunda bu kadar kafanı karıştıracak şekilde kim ne söyleyse hemen fikrin değişiyor.Eğer açık açık sorunu belirtirsen hem bu kadar konu açmana gerek kalmadan da çözüme kavuşrsun.

• Enigm@ kesinlikle haklı... önce soruna ben cevap vereyim oto subwoofer ını amfisiz çalıştırmanın bir yolu yok. hadi diyelim sub ı aldın amfiyi aldın adaptörü vs. parayı gömdün herşeyi ayarladın e peki sadece güm güm bass mı dinleyeceksin... anlıycaın bunlara hiç girme paranı biriktir x540 ın x230 un warmış birini sat ya da 2 sini de hatta üstüne ses kartını da sat daha sonra tercihine göre 2.1 ya da 5.1 birşeyler düşün ve alacağın sisteme uyumlu bir de ses kartı sonra keyfine bak birkaç yıl sonra istersen yine değiştirirsin sistemini
  • evet kardeş @EnigM@ ve @withhonour dediği gibi anfisiz olmaz olsaydı bende jbl in 1600w lığı var onu bağlardım. adaptörü 12v 40amper 180ytl tamamen gereksiz elindeki iki sistemide sat ben g500 alıcam sanada tavsiye ederim mega550 lerden daha iyi ses kalitesine sahipmiş.
  • enigma senin ayarları yaptım crossover frekansını değiştirdim basslar çok sert oldu derin bass alamadım o ayarı devre dışı bıraktım öbür ayarlarınla devam ediyorum şu an benim sorunum şu Bass'taki bozulma..yani demek istediğim belli bir kademeden sonra bass diss'e qirmeye baslıyor buda çok rahatsız ediyor beni..yani ortalığı yıkacak bi bass istiyorum sadece bu..kulaklıklarda bass %100 bile olsa hiç bozmuyor o yüzden kulaklıklara yöneldim...diss%0 anlayacagın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman sadece bass istyorsan z5500 yöneleceksin.Çünkü bass karakteri çok güzel ayrıca bozulmada yaşanmıyor.
  • iş kulakta bittiği için ep630
  • yanlız ep630 olmaz çünkü mp3 player kulaklığı ve kasanın araksına takacağın için kablosu yetmeyecektir.Aşağıdaki kulaklıklara bakmanı öneririm.

http://www.sanalmarketim.com/urun/878260924f9424d661871956a85e0b2b/SENNHEISER-eH-150-Kulaklik

http://www.sanalmarketim.com/urun/622db64f6d53150e56315afd8e11b4d3/SENNHEISER-HD-201-Gaming-Kulaklik-

http://www.sanalmarketim.com/urun/14517230be8f81cec80c85e65c482295/SENNHEISER-HD-201-Kulaklik-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 16 Aralık 2008; 22:46:32 >

• SENNHEISER HD 201 Gaming @enigma nın önerdiği kulaklıklar arasında 2. sırada bi yerde dinlemiştim sesi çok hoşuma gitmişti
  • kontrol panelinde kulaklık girişine takacağım kulaklığı sesi beni tatmin etmezse kasayı monitörün yanına atarım bu sayede kablo yetişir ve direk ses kartından besleneceği için sesteki çıkışta yükselecektir..
  • Fark etmez kasayı kucağına alsan anca yeter çünkü ep630 kablosu 1-1.5m mp3 player için tasarlanmış bir kulaklık.Ayrıca sana önerdiğim kulaklıklar kulağı sardığı için daha net ve kaliteli bass alırsın, ep630dan da çok daha kalitelidir.Bende ep630 kullanıyorum çok kaliteli ve çok memnunum ama pc için uygun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 17 Aralık 2008; 0:11:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Fark etmez kasayı kucağına alsan anca yeter çünkü ep630 kablosu 1-1.5m mp3 player için tasarlanmış bir kulaklık.Ayrıca sana önerdiğim kulaklıklar kulağı sardığı için daha net ve kaliteli bass alırsın, ep630dan da çok daha kalitelidir.Bende ep630 kullanıyorum çok kaliteli ve çok memnunum ama pc için uygun değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.