Şimdi Ara

BM BOSCHMANN 1000 WATT BASS KABİN ÖLÇÜLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
0
Favori
61.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler öncelikle hepinize kendi tasarımım olan kabini anlatmak istiyorum... bu kabini kendim kafamdan tasarladım.Subwoofer olarakta BM BOCSHMAN 1000 WATT kullandım yanınada birtanede hava portu taktım 40 metre karelik odamın köşesine koydum.2x80 watt orjinal EL yapımı STK'lı anfime bağladım.inanmicaksınız ama sesi açtığımda salonun camları acayıp şekilde dızıldamaya başladı.Sonra sırf bass vuran şarkılardan açtım ve sesi sonuna kadar açtım.salonun camı fazla dayanmadan 5 dakkada resmen ÇATLADI.HOPARLÖRLE salon Kapısı arasında 4 mt var.kabinin resmini kısa zamanda koycam buraya ama cidden BOCSHMAN BENCE OSAWADAN ÇOK ÇOK DAHA İYİ..

Kabinin ölçüleri: 55cm X 40 cm X 30 cm Litre: 66 LİTRE KABİN BİRAZ KABA GÖZÜKEBİLİR AMA SÜPER BENCE !!!!!

YORUMLARINIZI BEKLİYORUMM...

Yalnız güzel tebrik ederim bide şu resim video hallet görelim
    Referanslar ve İletişim için Profil Lütfen ! Sistem : Gigabayte GA990FXA-D3 --AMD FX8350 4 Ghz 8 Core 16MB--Corsair H100 -- Corsair 8x4 DDR3 1600 Mhz Vengeance --Zotac GTX 670 -- İntel SSD 330 120 GB -- Sandisk Extreme 120 GB-- WD 500GB Black -- Seagate 2 TB Harici -- 27' Asus VE278--Aerocool Strike X 600w 80 plus--Zalman Z11 Plus ---Creative T6061 -- Veysel Baycan tel : 0532 569 43 40 ---- ANKARA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jbl amfi ve bass hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş bu woofer'a STK 4221 2X 80WATT ANFİNİN sadece tek kanalını bağladım.vallahi billahi son ses açtığımda balkonun ve salonun kapıları acayıp ses zangır zangır ötüyodu..yani anlicann orjinal stk anfi bile işimizi görüyor.isterseniz 250 watt mono HI-Fİ Mosfetli bir anfi ilede besleyebilirsiniz...kesinlikle dayanır.

unutmadan WOOFERIMIZ Made ın japan malıdır.işte size site linki :
  • Boschmann kendini ispatlmıştırda oswa ile neden kıyaslandığını anlamadım. hatta yukarıda resmi konulan boschmann çinya malı olmasına rağmen (japon malı olduğu konusunda emi misiniz? yanılıyoruz umarım.) osawa warawa kurawa gurbağa neyseden daha iyidir. kardeş bas ses alıyorsunda rezonansa dikkat et anlattığın gibi cidden ses basıncı oluşturabiliyor musun?

http://www.etechnology.co.nz/sub-woofers-xidg9648.html
  • Linkte bir şey anlaşılmıyor. Boschmann orijinal alman hoparlörleri vardır.üretiliyordur. fakat yukarıda resmi görünen woofer çeşidi çin malı biliyorum.çinde üretildi. made in japan ibaresine nerede rastladın?
    hem japan olsa 80ytl alabilir misin? umarım japondur.bende bir tane kapatayım.ve model no verir misin?
  • Kardeş işin gerçeği ben bu bm boschmann wooferları daha yeni tanıdım.nerenin malı olduğunda ise bir bilgim yoktu. netten yazdım ve orjinal japan malı bir site çıktı.O yüzden bende japan malı olarak biliyodum.sonra sen alman malı diyince kafa karıştı.şimdi bunların orjinal alman malı wooferları kaç ytl oluyo bilgin varmı ????

• Hayla böle boş işlerle nasıl uraşıyosunuz arkadaşlar güç devri bunların ilk çıktıgı zamanda kaldı yani müzik güç deildir bunu bilmiyormuçcasına nasıl davranıyonuz yüksek ses insanı resmen rahatsız ediyo başını çatlatıyo önemli olan yükselmeden ne kadar başarılı ses alabildigindir bence saçmalıktan başka bişey deil sizin konuştunuz konu .!!!!

al eline bi davul tak tak nasıl ses çıkıyo gör manyak tam senlik yada torpil patlat .!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLCuKuNus -- 12 Şubat 2007; 13:24:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeLCuKuNus

Hayla böle boş işlerle nasıl uraşıyosunuz arkadaşlar güç devri bunların ilk çıktıgı zamanda kaldı yani müzik güç deildir bunu bilmiyormuçcasına nasıl davranıyonuz yüksek ses insanı resmen rahatsız ediyo başını çatlatıyo önemli olan yükselmeden ne kadar başarılı ses alabildigindir bence saçmalıktan başka bişey deil sizin konuştunuz konu .!!!!

al eline bi davul tak tak nasıl ses çıkıyo gör manyak tam senlik yada torpil patlat .!!!

bence yanlış düşünüyorsun arkadaşım güçlü bass a sahip olmak zevk meselesidir..
    zevklerin tartışılmayacağını eminim biliyorsundur..
    torpil yada davuldaki ses aynı havayı da vermez..
    Bass, kendini sevenin oyuncağıdır; sevmeyenin düşmanı..
    benim de böle orta halli bi kabinim var ama besleyecek amplifikatörüm yok..
    sadece ses kartımda sağlam bi tda entegresi var o kadar..
    sağlam bi stereo amfi yapmak istiyorum..
    bilmem bana yardımcı olabilir misiniz??
    büyükler(kamasonic) 2x500w küçükler ise 2x100w tabii bunlar görünen ama böle bile iyi bass veriyor..
    şimdiden teşekkürler
    saygılarımla.

• Vay be harbi indirmiş camı
  • Sayın neco inside kardeşim. Bass hakkındaki düşüncelerin bence doğru ben işte ilk defa aldığım için wooferı o yüzden biraz bass hakkında biraz abartmış olabilirim. sana şimdi elindeki kamasonic woofer ları kaldırcak güzel bir anfi şemam var.STK 4231 2X 100 WATT gücünde süper bir anfi gerçekten ben bu bm boschmanıda bu anfime bağlayıp denedim.tam senin oo wooferlara göre küçük midbasslar içinde ayrıyeten bir anfi yapmalısın 2 x20 w anfi entegresi ise LA 4508 isimli bir entegre

Linkler aşağıda tıkla ve dowload et eğer olmazsawww.digchip.com adresine üye ol.kesin indirirsin...
    2X 100 WATT
    http://www.digchip.com/members/parts/st/734278625902047.php?s_id_member=131971107197451206691

2 X 20 WATT
    http://www.digchip.com/members/parts/la/126823560918991.php?s_id_member=131971107197451206691

Bu vermiş olduğum site datasheet sitesi bütün entegreler hakkında bilgi alabilirsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: tda 1562q

Sayın neco inside kardeşim. Bass hakkındaki düşüncelerin bence doğru ben işte ilk defa aldığım için wooferı o yüzden biraz bass hakkında biraz abartmış olabilirim. sana şimdi elindeki kamasonic woofer ları kaldırcak güzel bir anfi şemam var.STK 4231 2X 100 WATT gücünde süper bir anfi gerçekten ben bu bm boschmanıda bu anfime bağlayıp denedim.tam senin oo wooferlara göre küçük midbasslar içinde ayrıyeten bir anfi yapmalısın 2 x20 w anfi entegresi ise LA 4508 isimli bir entegre

Linkler aşağıda tıkla ve dowload et eğer olmazsawww.digchip.com adresine üye ol.kesin indirirsin...
    2X 100 WATT
    http://www.digchip.com/members/parts/st/734278625902047.php?s_id_member=131971107197451206691

2 X 20 WATT
    http://www.digchip.com/members/parts/la/126823560918991.php?s_id_member=131971107197451206691

Bu vermiş olduğum site datasheet sitesi bütün entegreler hakkında bilgi alabilirsin...

çok teşekkürler arkadaşım
    2x100w olanı yapacam daha önceden de 2x20w tda2030lu amfi yapmıştım onu da ufaklara bağlarım..

• Arkadaşım bu 1000 wattlık woofer kac paraya patladı toplam?

ayrıca bunun rms değeri nedir?

Teşekkürler, eline sağlık....
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.