Şimdi Ara

SATILIK LOGITECH Z 2300 2.1 200 WATT RMS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
4
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi logitech'in 2.1 efsanesi Z2300 satılıktır.

Sorunlu sıkıntılı hiçbir aksamı yoktur.

Satma sebebim, sistemin apartman hayatına ve ev ahalisine rahatsızlık vermesindendir.

Daha önceden z5500 vardı onu satıp küçülmeye dideyim diye bunu almıştım ama bu da fazla geldi.

Gönül rahatlığıyla sesi, bass'ı açamadıktan sonra bu sistemin boşta yatmasına gönlüm razı olmadı...

Zaten bu sistemi sattıktan sonra g930 tarzı bir gaming kulaklık alacağım...

Resimleri akşam yükleyeceğim.

Satış fiyatı olarak abisi z5500'ün piyasa fiyatının yarısı civarı uygundur gibi geldi bana ve 350 TL olarak belirledim.

İstanbul/Sarıyer'de oturuyorum.Görmek isteyenler gelip evimden bakıp alabilirler...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

@milyondabir @tekken @lacrymatoire @alitopal @dargmen @solarwinds @blkr @ltpowell @xafer @victorist @maxseal @extreme @halit61 @coyote @signomis @ereneren @showwalye @gorgi190307@saygili @özgboy @rainmaker @enigma @pegasus1881 @kachus @WESTBOY @psyco @utuman @chiper @redlordche @playernightwolff @davemustaine @modda @yalnizkral @garuda @safakhan @radicaldreamer @teksalih @soldier_x @isirgan @nastyboy @kamaka @mehuix @mikail13 @ufuks36 @gti_koray @ostrich @cango34 @topgunace @thunderace @viperc @yasar @junis @vaypcnet @ulash1907 @haloten @shadow3804 @necropotance @Marlbor0 @coolti @FateeH @Gündoğdu @anduril @kunter3535 @darkrhapsody@demircibu@ufuq@eronin@köle ve hatırlamadıklarım

• Ürün satildimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.