Şimdi Ara

Jb den sonra S3 geç şarj olma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
9.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jb yüklemeden önce 2 saatte falan tam şarj oluyordu cihaz.
    Dün Jb yükledim, şu an 1 saatte %10-15 şarj oluyor. Bu da demek oluyor ki (%0-%20 yi de hesaba katarsak), 10 saatte tam şarj olacak.

Bu konuda s3 ve JB konularına yazdım ama kimse ilgilenmedi o yüzden bu sorunu yaşayanlar, çözenler bilgi verirse sevinirim.
    Fark edilmeyecek bir şey değil bu, sorunu yaşayan az sayıda insan mı, bunu da anlamadım.

Kies üzerinden güncelleme yaptım, şarj sorununu fark ettikten sonra wipe yaptım, ama sorun devam ediyor.

S3 den çok memnundum, hayatta satmam s4 de çıksa kıyamam diyordum ama şu an ciddi ciddi One X+ ve Iphone 5 i incelemeye başladım.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 5 Kasım 2012; 0:23:44 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lukolde

Jb dediğin root mu

Hayır, normal güncelleme. 4.1.1 Jelly Bean.
  • size öyle denk gelmiş anlık sorun yada farklı bişey olabilir pek teknik detay bilmem ama %26dan 1bucuk saatte pili fulledim, zaten bu anlamda dediğiniz bir olayın gercek olması aşırı mantıksız komik geliyor bana neyse forumdaki teknik bilgileri yüksek arkadaşların konularını takip ederek sorununuzu cözebilirsiniz umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakı buzu -- 27 Ekim 2012; 17:32:52 >

Orijinalden alıntı: rakı buzu

size öyle denk gelmiş anlık sorun yada farklı bişey olabilir pek teknik detay bilmem ama %26dan 1bucuk saatte pili fulledim, zaten bu anlamda dediğiniz bir olayın gercek olması aşırı mantıksız komik geliyor bana neyse forumdaki teknik bilgileri yüksek arkadaşların konularını takip ederek sorununuzu cözebilirsiniz umarım

Peki güncellemeyi nasıl yaptınız? Wifi, Kies, Odin?
    Güncelleme öncesi sonrası wipe?
  • güncelleme kies ile, wipe yaptım ama şarjdan sora yapmaz olaydım amatör oldugumdan herşeyim gitti =) youtubedan video izledim s2 icinmiş dikkat etmedim farklıydı menüler =) herkes wipe kesin yapın dediği icin yaptım =)

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

Jb yüklemeden önce 2 saatte falan tam şarj oluyordu cihaz.
    Dün Jb yükledim, şu an 1 saatte %10-15 şarj oluyor. Bu da demek oluyor ki (%0-%20 yi de hesaba katarsak), 10 saatte tam şarj olacak.

Bu konuda s3 ve JB konularına yazdım ama kimse ilgilenmedi o yüzden bu sorunu yaşayanlar, çözenler bilgi verirse sevinirim.
    Fark edilmeyecek bir şey değil bu, sorunu yaşayan az sayıda insan mı, bunu da anlamadım.

Kies üzerinden güncelleme yaptım, şarj sorununu fark ettikten sonra wipe yaptım, ama sorun devam ediyor.

S3 den çok memnundum, hayatta satmam s4 de çıksa kıyamam diyordum ama şu an ciddi ciddi One X+ ve Iphone 5 i incelemeye başladım.

Kabloyu çıkar, telefonu kapat menüden. Batarya yı çıkar dışarda 10dk beklet. Batarya yı tak telefonu aç, şarjı takmadan pil yüzdesine bak. Şarj ı tak yarım saat bekle. % 20 civarında artıyor ise problem yok.

Kolay gelsin

• evet ciddi bir şarj sorunu var. şebeke ve sistem anormal şarj yiyor. mecbur 4.0.4'e dönmek zorunda kaldım.

edit: gelecek sürümlerde çözerler bu sorunu, samsung ve google'da farkında bu sorunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 27 Ekim 2012; 18:10:03 >

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

evet ciddi bir şarj sorunu var. şebeke ve sistem anormal şarj yiyor. mecbur 4.0.4'e dönmek zorunda kaldım.

edit: gelecek sürümlerde çözerler bu sorunu, samsung ve google'da farkında bu sorunun.

Öyle 2 saat kullanmakla yazılım test edilmez. Wipe yapılmış telefonda en az normal bir deşarj/şarj beklenir. Sonra durum incelenir.

Jb batarya tüketimi ics den kötü değil aksine bazı kullanımlarda çok daha uzun gidiyor batarya.

Kolay gelsin

ATI X1800 GTO---ASUS P5PL2_E---İNTEL PENTİUM D 3.40-4.00---1x1 gb kıngston 533 oc 677 mhz ram---SAMSUNG 250 GB HDD---ENERMAX LİBERTY 620 W---ZALMAN 9500 CNPS LED---17"SAMSUNG CRT---4+1 SPEAKER---KENDİ YAPTIĞIM AHŞAP KASAM---MİCROSFT SET---OCZ RAM SOĞUTUCUSU---DVD RW NEC ND 3550---2XTURBİNE 120MM FAN---2X AC 92MM FAN---2X UV NEON---PACKARD BELL MS2300----CANON 600 D 18*70 SİGMA---70*300 SİGMA MAKRO---Packard bell TX86 Easynote İ7---SAMSUNG GALAXY SIII---1999 BMW 3.20İ---
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

evet ciddi bir şarj sorunu var. şebeke ve sistem anormal şarj yiyor. mecbur 4.0.4'e dönmek zorunda kaldım.

Öyle 2 saat kullanmakla yazılım test edilmez. Wipe yapılmış telefonda en az normal bir deşarj/şarj beklenir. Sonra durum incelenir.

Jb batarya tüketimi ics den kötü değil aksine bazı kullanımlarda çok daha uzun gidiyor batarya.

Kolay gelsin

ben neredeyse çıkmış bütün jb sürümlerini denedim, Polonya, Ingiltere, İsveç son olarak Türkiye. Bütün stock romların ortak kronik sorunu şarj. onun dışında hiç bir sıkıntıları yok. yani sizin anlayacağınız 2 saatlik bir kullanımla değil.

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB

• quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

Jb yüklemeden önce 2 saatte falan tam şarj oluyordu cihaz.

Kabloyu çıkar, telefonu kapat menüden. Batarya yı çıkar dışarda 10dk beklet. Batarya yı tak telefonu aç, şarjı takmadan pil yüzdesine bak. Şarj ı tak yarım saat bekle. % 20 civarında artıyor ise problem yok.

Kolay gelsin

Dostum dediğinizi yaptım şimdi daha iyi gibi, ama gene de güncellemeden önceki hali gibi değil sanki.
    Bir hafta deneyeyim bakalım ne olacak.
    Çok teşekkür ederim.

• Kimse fark etmedi değilde sorun sadece sizde olabilir. 2 saat gibi bir sürede full oluyor şarjı bende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Samsung Galaxy Tab S 8.4 // İphone 6 plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

Kimse fark etmedi değilde sorun sadece sizde olabilir. 2 saat gibi bir sürede full oluyor şarjı bende.

aynı sorun bendede var.umarım bir süre sonra düzelir
    Telefon resmen şarj olmuyor.
    Sadece bir güncelleme bir cihazı bu hale getirir mi anlamıyorum.

Bir diğer olasılık ise priz adaptörünün telefon tarafından usb olarak algılanmalıdır. Bunu da ayarlar cihaz hakkında Durumunda pil kısmından görebilirsiniz.

Son olarakta sebebi tam bilinmeyen durumun çözümünü daha önce yazmışım.

Tamam bayram boş vakit var anladım fakat şu telefonu biraz elinizden bırakırsanız sorunlarınız çözülür.

Kolay gelsin

• arkadaş dogru söylüyor dün telefonumu ota yoluyla güncelledim 4.1 jelly bean sürümüne valla pişman oldum önce dedigi gibi 2 saatte şarj %5 iken taktım % 30 a kadar çoktı sonra şarj hiç olmayıp şarj düşmeye başladı şarj olacagına şarj takılıyken şarj azalıyor çözüme birde açılışta samsung yazıs çıkmıyor sadece ses çıkıyor birşeydaha telefo nu açtıktan sonra telefon açılıyor yaklalık 8 saniye sonra felan pin kodunu soruyor digerleri önemli degilde şarj şuan hiç olmuyor ne yapacagım ben

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.