Şimdi Ara

Jb den sonra S3 geç şarj olma sorunu. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
9.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gkb23

quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

quote:

Wi-Fi ile güncelledim. Aynı sorunu yaşıyorum. 4.1.2 güncellemesi ne zaman gelir?

ya da 4.0.4 e dönsek?

Kapalı iken şarj durumu : 20 dk = %10 artış.
    Açık iken şarj durumu : 20 dk = %2 artış.

Dostum kabloyu değiştir şarj cihazın aynı olsun sadece usb kabloyu değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: polater

quote:

quote:

quote:

Wi-Fi ile güncelledim. Aynı sorunu yaşıyorum. 4.1.2 güncellemesi ne zaman gelir?

ya da 4.0.4 e dönsek?

Kapalı iken şarj durumu : 20 dk = %10 artış.
    Açık iken şarj durumu : 20 dk = %2 artış.

Dostum kabloyu değiştir şarj cihazın aynı olsun sadece usb kabloyu değiştir

Bugün S2 orjinal şarj cihazıyla denedim. Tel açık konumda, 45 dk=%27 artış.

• Arkadaslar bende s3 kullanicisiyim ve jealybean guncellestirmesinden sonra telefonumdan tiksindim resmen. Hersey guzel hiz,gorsellik,kolaylastirilmis menuler fakat sarj almama konusu beni deli etti. Telefon sarjda iken nette gezerken sarjin artmadigini azaldigini gorunce delirdim ve bu sabah ilk ils olarak musteri hizmetlerini aradim. ilk olarak bana bir kod verdiler telefonumun yedegini almam gerektigini ve ardindan da bu kodu girerek resetlemem gerektigini soylediler. Verdikleri kodu girdim fakat hatali USSD kodu gibi bir ibare cikti ekranda. Bunun uzerine tekrar aradim durumu izah ettim ve ozur dileyerek bu kodun ICS surumunde gecerli oldugunu. Resetleme isleminin jeallybean de menudeki yedekle ve resetle bolumunden yapilmasi gerektigini soylediler. Bende butun yedeklerimi alarak rehber resim vs. dedikleri gibi reset attim ve Sonuc;
    Telefonum eski haline geri döndü
    Surumun resetten sonra 4.1.1 olarak kaldi ve su anda eskisi gibi sarj edebiliyorum telefonumu
    Bu skıntiyi yasayan arkadaslara belki bir faydam olur diye yaziyorum. Cunku benim canimi cok sıkmisti bu konus
    Saygilar...

• arkadaşlar dün ve bügün şarj cihazı aynı sadece kabloyu değiştirdim ve sonuc sarj süresi normale döndü yaklaşık 2.5 saat te sarj oldu garip bir durum çok garip

Orijinalden alıntı: maske187

Arkadaslar bende s3 kullanicisiyim ve jealybean guncellestirmesinden sonra telefonumdan tiksindim resmen. Hersey guzel hiz,gorsellik,kolaylastirilmis menuler fakat sarj almama konusu beni deli etti. Telefon sarjda iken nette gezerken sarjin artmadigini azaldigini gorunce delirdim ve bu sabah ilk ils olarak musteri hizmetlerini aradim. ilk olarak bana bir kod verdiler telefonumun yedegini almam gerektigini ve ardindan da bu kodu girerek resetlemem gerektigini soylediler. Verdikleri kodu girdim fakat hatali USSD kodu gibi bir ibare cikti ekranda. Bunun uzerine tekrar aradim durumu izah ettim ve ozur dileyerek bu kodun ICS surumunde gecerli oldugunu. Resetleme isleminin jeallybean de menudeki yedekle ve resetle bolumunden yapilmasi gerektigini soylediler. Bende butun yedeklerimi alarak rehber resim vs. dedikleri gibi reset attim ve Sonuc;
    Surumun resetten sonra 4.1.1 olarak kaldi ve su anda eskisi gibi sarj edebiliyorum telefonumu
    Bu skıntiyi yasayan arkadaslara belki bir faydam olur diye yaziyorum. Cunku benim canimi cok sıkmisti bu konus
    Saygilar...

"Ayarlar - yedekle ve sifirla" seçeneği var.
    Bunu seçtiğimiz zaman telefon ayarları mi sifirlaniyor yoksa format gibi her şey siliniyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

quote:

Arkadaslar bende s3 kullanicisiyim ve jealybean guncellestirmesinden sonra telefonumdan tiksindim resmen. Hersey guzel hiz,gorsellik,kolaylastirilmis menuler fakat sarj almama konusu beni deli etti. Telefon sarjda iken nette gezerken sarjin artmadigini azaldigini gorunce delirdim ve bu sabah ilk ils olarak musteri hizmetlerini aradim. ilk olarak bana bir kod verdiler telefonumun yedegini almam gerektigini ve ardindan da bu kodu girerek resetlemem gerektigini soylediler. Verdikleri kodu girdim fakat hatali USSD kodu gibi bir ibare cikti ekranda. Bunun uzerine tekrar aradim durumu izah ettim ve ozur dileyerek bu kodun ICS surumunde gecerli oldugunu. Resetleme isleminin jeallybean de menudeki yedekle ve resetle bolumunden yapilmasi gerektigini soylediler. Bende butun yedeklerimi alarak rehber resim vs. dedikleri gibi reset attim ve Sonuc;
    Saygilar...

Bunu seçtiğimiz zaman telefon ayarları mi sifirlaniyor yoksa format gibi her şey siliniyor mu?

format gibi hersey siliniyor. Program ve uygulamalariniz silinir. Sadece surumleriniz silinmiyor yani telefona yaptiginiz 4.1.1 silinmiyor. Rehperide sim karta kopyalamayi unutmayin

• quote:

quote:

quote:

Saygilar...

format gibi hersey siliniyor. Program ve uygulamalariniz silinir. Sadece surumleriniz silinmiyor yani telefona yaptiginiz 4.1.1 silinmiyor. Rehperide sim karta kopyalamayi unutmayin

O zaman biraz daha bekleyecek.
    Teşekkürler, verdiğiniz bilgi benim gibi bir çok kişinin işine yarayacak.

• yeni bir s3 kullanıcısı olarak yazılanlar faydalı oldu, teşekkürler

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • ics'e geri döndüm, aynı kablo aynı şarj mak. hız arttı bariz. JB süper JB oo diyenler gibi çıkmadı JB. Zaten getirdiği ne var ki? Performans yok zaten. iOS 5'ten iOS6'ya geçmek gibi. Yemiyorum artık bunları. Getirdiği tek şey çoğu zaman yavaşlık oluyor. Ama haklılar yavaşlayacak ki biz yenisini alacagız.

ics'e geri döndüm, aynı kablo aynı şarj mak. hız arttı bariz. JB süper JB oo diyenler gibi çıkmadı JB. Zaten getirdiği ne var ki? Performans yok zaten. iOS 5'ten iOS6'ya geçmek gibi. Yemiyorum artık bunları. Getirdiği tek şey çoğu zaman yavaşlık oluyor. Ama haklılar yavaşlayacak ki biz yenisini alacagız.

Jb'nin hakkını verememişsiniz bari genelleme yapıp yanlış yönlendirmeyin. Jb 'nin getirdiği bazı yenilikler ve gelişmeler var touchwiz çok daha donanımlı bunları fark edecek durumda değilseniz en iyi sürüm bildiğiniz icsolacaktır doğal olarak

Kolay gelsin

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • Hayir biraz daha hizli sarj oluyor sadece ama telefonu kapatamam yani surekli aranma olasiligim var.Ayrica bastan asagi sacma sapan bir konu su 4.1.2 midir nedir acilen cikarip duzeltmeleri lazim zevkle kullandigim telefondan igrenmeye basladm..

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

ics'e geri döndüm, aynı kablo aynı şarj mak. hız arttı bariz. JB süper JB oo diyenler gibi çıkmadı JB. Zaten getirdiği ne var ki? Performans yok zaten. iOS 5'ten iOS6'ya geçmek gibi. Yemiyorum artık bunları. Getirdiği tek şey çoğu zaman yavaşlık oluyor. Ama haklılar yavaşlayacak ki biz yenisini alacagız.

Jb'nin hakkını verememişsiniz bari genelleme yapıp yanlış yönlendirmeyin. Jb 'nin getirdiği bazı yenilikler ve gelişmeler var touchwiz çok daha donanımlı bunları fark edecek durumda değilseniz en iyi sürüm bildiğiniz icsolacaktır doğal olarak

Kolay gelsin

O dediğiniz bazı yeniliklerin altını açar mısınız? Performans ya da son kullanıcıya etki eden yenilikler varsa söyleyin bilelim.

• Aynı sorunu 4.1.1 yükledikten sonra bende yaşamaya başladım arkadaşlar.
    Önce 4.1.1 Türkiye romunu kurdum bunda direk ilk günden bu 7 8 saatte şarj olma durumu başınma geldi daha sonra eski kullandığım yunanistan 4.0.4 romuna döndüm hiç bir sorun yok normal hızında şarj ediyordu bunuda kabloyla veya telefonla alakalı olup olmadığını anlamak için yaptım.
    Sonra odin ile Yunanistan 4.1.1 kurdum yaklaşık iki haftadır normal şekilde telefonum şarj oluyordu dün akşam yine sabaha kadar %40 50 dolmuştu.
    Gözüme çarpan tek şey telefonumu dün şarja taktığımda 100 saattir açık durumdaydı normalde 2 günde bir telefonu yeniden başlatırdım acaba diyorum uzun süre açık kaldığındanmı böyle oldu...

MacBook Pro M1 14 HP Omen 880 | Custom Desktop

Edifier S550 | Logitech Z906 | Samsung DA-F760 | Marshall Woburn 2 | Shure SE215 AONIC 50 S&amp;B | Bang Olufsen EX &amp; H4
  • quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Aynı sorunu 4.1.1 yükledikten sonra bende yaşamaya başladım arkadaşlar.
    Önce 4.1.1 Türkiye romunu kurdum bunda direk ilk günden bu 7 8 saatte şarj olma durumu başınma geldi daha sonra eski kullandığım yunanistan 4.0.4 romuna döndüm hiç bir sorun yok normal hızında şarj ediyordu bunuda kabloyla veya telefonla alakalı olup olmadığını anlamak için yaptım.
    Sonra odin ile Yunanistan 4.1.1 kurdum yaklaşık iki haftadır normal şekilde telefonum şarj oluyordu dün akşam yine sabaha kadar %40 50 dolmuştu.
    Gözüme çarpan tek şey telefonumu dün şarja taktığımda 100 saattir açık durumdaydı normalde 2 günde bir telefonu yeniden başlatırdım acaba diyorum uzun süre açık kaldığındanmı böyle oldu...

Tam olarak kablodan da diyemiyorum artık, son günlerde bazen hızlı şarj ettiği de oluyor.
    Kardeşimin kablosunu kullandığım zaman her zaman hızlı şarj oluyor. Benim kablo kardeşimin sorunsuz cihazını da yavaş şarj ediyor.

Kapalıyken her zaman hızlı şarj, açıkken keyfine göre bazen hızlı bazen yavaş şarj, uçak modunda iken çoğunlukla hızlı şarj. Her şarj da farklı tepki alıyorum.

Bence bu tamamen Jelly Bean yazılımındaki bir problemden kaynaklanıyor ve az sayıda kullanıcının başına gelmiş gibi görünüyor.

• quote:

quote:

Tam olarak kablodan da diyemiyorum artık, son günlerde bazen hızlı şarj ettiği de oluyor.
    Kardeşimin kablosunu kullandığım zaman her zaman hızlı şarj oluyor. Benim kablo kardeşimin sorunsuz cihazını da yavaş şarj ediyor.

Kapalıyken her zaman hızlı şarj, açıkken keyfine göre bazen hızlı bazen yavaş şarj, uçak modunda iken çoğunlukla hızlı şarj. Her şarj da farklı tepki alıyorum.

Bence bu tamamen Jelly Bean yazılımındaki bir problemden kaynaklanıyor ve az sayıda kullanıcının başına gelmiş gibi görünüyor.

Az sayıda olduğunu zannetmiyorum başka forumlardada bu sorunu yaşayan insanlarla karşılaştım bu sorunu ancak birden fazla kişiyle deneme yanılma yoluyla keşfedebiliriz.

Benim şimdilik izlenimim şu şekilde oldu ya arka planda çalışan bi uygulama şarj telefonun hızlı şarj olmasına neden oluyor yada şarj sırasında şarjı etkileyen bi servis kendi kendini sonlandırıp tekrar başlıyor.

Çünki iki haftadır 2 2.30 saatte tamamen şarj olan telefonumun birden 2 hafta gibi bi sürenin ardından yavaş şarj olması yazılımsal bi sorun olduğunun göstergesidir

MacBook Pro M1 14 HP Omen 880 | Custom Desktop

Edifier S550 | Logitech Z906 | Samsung DA-F760 | Marshall Woburn 2 | Shure SE215 AONIC 50 S&amp;B | Bang Olufsen EX &amp; H4

• quote:

quote:

quote:

Az sayıda olduğunu zannetmiyorum başka forumlardada bu sorunu yaşayan insanlarla karşılaştım bu sorunu ancak birden fazla kişiyle deneme yanılma yoluyla keşfedebiliriz.

Benim şimdilik izlenimim şu şekilde oldu ya arka planda çalışan bi uygulama şarj telefonun hızlı şarj olmasına neden oluyor yada şarj sırasında şarjı etkileyen bi servis kendi kendini sonlandırıp tekrar başlıyor.

Çünki iki haftadır 2 2.30 saatte tamamen şarj olan telefonumun birden 2 hafta gibi bi sürenin ardından yavaş şarj olması yazılımsal bi sorun olduğunun göstergesidir

Sanırım bir sonraki güncellemeye kadar bu sorunu çözemeyeceğiz.
    Yalnız sizin söylediğiniz bir şeyi deneyeceğim(Uzun süre açık kalması?); şarja takmadan telefonu kapatıp açıp öyle şarja takmak belki işe yarayabilir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.