Şimdi Ara

Jb den sonra S3 geç şarj olma sorunu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
9.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi baktım telefon açıkken 30 dk da % 5 ARTİRMİŞ teli kapatarak yapacaz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: polater

Şimdi baktım telefon açıkken 30 dk da % 5 ARTİRMİŞ teli kapatarak yapacaz artık

Şimdilik idare edilir bence satmaya değmez. Kısa zamanda düzeltir bu sorunu samsung.

Kies uzerınden jb güncellemesini yaptım. Dün tam olarak şarjı bitirip dolma süresini ölçtüm. Sadece guç tasarrufunda telefon modu açık, yani gps mobil veri wi fi vb gibi özellikleri kapattım. %100 e 3 saat 20 dakikada ulaştı. Bu süre arkadaşların ki kadar çok olmasada yine de bana fazla geldi. Versiyon 4.0.4 iken 2 bilemedin 2,5 saatte doluyordu. Ayrıca gece guç tasarrufunda normal moda alıp, mobil veriyi gps i açtım ve uyudum. 8 saatte %20 isi gitmiş şarjın bekleme modu için fazla geldi bana. 4.0.4 te iken aynı özellikleri açık halde aynı sürede %6 sını yiyordu şarjın.

Orijinalden alıntı: hsilan

Iphone 4s ten geçen biri olarak şarjın tam dolma süresi benide sıkıntıya soktu.
    Kies uzerınden jb güncellemesini yaptım. Dün tam olarak şarjı bitirip dolma süresini ölçtüm. Sadece guç tasarrufunda telefon modu açık, yani gps mobil veri wi fi vb gibi özellikleri kapattım. %100 e 3 saat 20 dakikada ulaştı. Bu süre arkadaşların ki kadar çok olmasada yine de bana fazla geldi. Versiyon 4.0.4 iken 2 bilemedin 2,5 saatte doluyordu. Ayrıca gece guç tasarrufunda normal moda alıp, mobil veriyi gps i açtım ve uyudum. 8 saatte %20 isi gitmiş şarjın bekleme modu için fazla geldi bana. 4.0.4 te iken aynı özellikleri açık halde aynı sürede %6 sını yiyordu şarjın.

Aynen dostum bende ip4 ten geçtikten sonra fena zorlandım ama benim bu geç şarj olayı çok sıkıntıya soktu. .Biraz once samsung servisi aradım anlattım durumu, telefonu getirmeniz gerekiyor dediler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polater -- 5 Kasım 2012; 10:18:29 >

• jb'den sonra şarjın gec dolduğu doğru...ics'de 2 - 2:30 saatte dolarken jb'de 3 saati geciyor..

bu arada ne ics'de ne de jb de şarj olmama gibi bi sorunla karşılaşmadım.

SAMSUNG GALAXY S III
    4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 32 GB MicroSD Hafıza kartı | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • Arkadaşlar sorun usb kablosunda;

Kardeşimde de S3 var. (Onda geç şarj sorunu yok.)

Kendi bataryam ile ve bataryaları değiştirerek, kardeşimin şarj aleti ile denedim, iki cihazda da bir problem olmadı.
    Ancak benim şarj aletim, iki cihazın da geç şarj olmasına sebep oluyor.
    Hatta Galaxy S2 şarj usb sini(şu an onunla şarj ediyorum) pirize taktığımda da normal şarj oluyor.

Fazladan Galaxy s2 usb si vardı, artık onu kullanacağım mecburen.
    Noldu durup dururken usb kablosuna, ve telefonu kapatınca neden sorunsuz şarj ediyor orasını anlamış değilim.

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

Jb yüklemeden önce 2 saatte falan tam şarj oluyordu cihaz.
    Dün Jb yükledim, şu an 1 saatte %10-15 şarj oluyor. Bu da demek oluyor ki (%0-%20 yi de hesaba katarsak), 10 saatte tam şarj olacak.

Bu konuda s3 ve JB konularına yazdım ama kimse ilgilenmedi o yüzden bu sorunu yaşayanlar, çözenler bilgi verirse sevinirim.
    Fark edilmeyecek bir şey değil bu, sorunu yaşayan az sayıda insan mı, bunu da anlamadım.

Kies üzerinden güncelleme yaptım, şarj sorununu fark ettikten sonra wipe yaptım, ama sorun devam ediyor.

S3 den çok memnundum, hayatta satmam s4 de çıksa kıyamam diyordum ama şu an ciddi ciddi One X+ ve Iphone 5 i incelemeye başladım.

Edit: İmla.

Dostum kablodan olduğuna eminmisin yukarıda yazdıklarınla farklı bir durum kablo olayı, bizim kablolar da mı sıkıntılı o zaman

• quote:

Dostum kablodan olduğuna eminmisin yukarıda yazdıklarınla farklı bir durum kablo olayı, bizim kablolar da mı sıkıntılı o zaman

Benim problemim kabloda, çünkü farklı kablo ile denedim hiç bir sorun yok.
    Sizin de deneme şansınız varsa deneyin, en azından emin olursunuz.

Benim kablo benimkini bırakın, sorunsuz S3 ü de yavaş şarj ediyor.

Yalnız telefon kapalı iken şarj etmede bir sorun olmaması ilginç.

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

quote:

Benim problemim kabloda, çünkü farklı kablo ile denedim hiç bir sorun yok.
    Sizin de deneme şansınız varsa deneyin, en azından emin olursunuz.

Benim kablo benimkini bırakın, sorunsuz S3 ü de yavaş şarj ediyor.

Yalnız telefon kapalı iken şarj etmede bir sorun olmaması ilginç.

Hocam gerçekten teşekkürler benim sorunum da çözüldü o zaman sorununun çözümü saçma olarak şöyle

4.1.1 jelly bean Güncellemesini yaptığımız usb kablo, Güncelleme esnasında kendinden geçip, eriyip bitiyor ondan sonrada şarj etmeye gücü yetmiyor

• Komik ama aynen öyle.
    Kardeşimin güncellemesini de ben yaptım ama onu telefondan yapmıştım, iyi ki de heba etmedik kabloyu.

sanırım kies'le güncellerken hepimizin kablosuna bir şeyler oldu

Orijinalden alıntı: masal19

Ben de şimdi eski telefonumun kablosuyla denedim ve sorun çözüldü

sanırım kies'le güncellerken hepimizin kablosuna bir şeyler oldu

Aynen öyle bozulan kablolarimiz ne olacak şimdi

VAlla bugun iphone 5 le takaslıyodum az daha 1000 tl üste istedi şimdi kurtuldum

Üste 100tl mı

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

VAlla bugun iphone 5 le takaslıyodum az daha 1000 tl üste istedi şimdi kurtuldum

Üste 100tl mı

Üste 1000 tl dostum 100 değil

Orijinalden alıntı: gkb23

Wi-Fi ile güncelledim. Aynı sorunu yaşıyorum. 4.1.2 güncellemesi ne zaman gelir?

ya da 4.0.4 e dönsek?

Orijinalden alıntı: erencaner

quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

Wi-Fi ile güncelledim. Aynı sorunu yaşıyorum. 4.1.2 güncellemesi ne zaman gelir?

ya da 4.0.4 e dönsek?

Kapalı iken şarj durumu : 20 dk = %10 artış.
    Açık iken şarj durumu : 20 dk = %2 artış.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.