Beşiktaş'ın unutmaz futbolcusu İlhan Mansız, Fox Tv Spor Müdür Yardımcısı Ali Aydın'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İşte Beşiktaş taraftarlarının sevgilisi İlhan Mansız'ın röportajından satır başları:
TRAFİK KAZASINDA ÖLEBİLİRDİM!
Ankaragücü'nde toplam 10 maç oynayıp eski formumu yakalamaya başlarken, devre arası tatilinde Almanya'da bir trafik kazası geçirdim, demek ki olmayınca olmuyormuş, ölebilirdimde, kazayı yine ufak atlattım diyebilirim.
HİÇBİR ŞEYİ ÖZLEMİYORUM!
İşin aslını söylemek gerekirse hiçbir şeyi özlemiyorum, çünkü futbolculuk dönemimde iyi ve kötü anılarım oldu, sonuçlarına katlanması gereken ve yaşaması gereken ben olduğuma göre, keşke şunu böyle yapsaydım, şöyle yapsaydım dediğim bir şey olmadı, her şey yaşandı ve bitti, bunların neticesinde bunların yaşanması gerekiyorsa ve burda olmam gerekiyorsa burdayım.
JAPONYA'YA BENİ HABERSİZ SATTILAR
Japonya'ya isteksiz gittim ama kimseye kırgın değilim, çünkü istenmediğim yerde neden kalayım? Yani sonuçta 28 yaşında bir futbolcuyum ve aslında Avrupa'da oynayabilecek kapasitedeyken niye 28 yaşında Japonya'ya gideyim. Kulüp zaten Japon kulübü ile anlaşmıştı ve beni göndermek istiyordu. İstenmediğim yerde de zorla kalacak halim yoktu.
YABANCILARA BEŞİKTAŞ TARAFTARLARINI GÖSTERİYORUM
Genelde yabancı arkadaşlara, taraftar deyince Beşiktaş Çarşı grubunun görüntülerini ve rekor kırdıkları Liverpool maçındaki mükemmel desteğini gösteriyorum onlara. Beşiktaş taraftarlarının her zaman gönlümde ayrı bir yerleri var, onu bilsinler.
TEKNİK DİREKTÖRÜLÜK LİSANSI NEDEN ALINDI?
Lisans verildi, daha sonra geri alındı. Lisansı alan da veren de Türkiye Futbol Federasyonu. Zaten yaşım teknik direktörülük için çok genç ve aslında bu bana biraz basit geliyor. Yani futboldan sonra herkes teknik direktörlük, menejerlik veya yorumculuk yapıyor, bu bana biraz hafif geliyor.
QUARESMA VE GUTİ'Yİ ANLAYACAK FUTBOLCU YOK!
Önemli olan Quaresma ve Guti'yi anlayabilecek diğer futbolcuların çoğunluğu veya bu futbolcuların eksikliği bence Beşiktaş'ta. Biz yurtdışında her zaman 2. sınıf insan muamelesi gördük ve oynadığım takımlarda bize hep 'yerli futbolculardan iki kat daha iyi olmanız lazım ki sizi tercih edelim' denildi. Fakat Türkiye'de bu sistem maalesef böyle değil, bu nedenle ben Türkiye'ye az ama kaliteli yabancıların gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Quaresma ve Guti bu saydığım isimler arasında ama onun yanındakiler maalesef o özelliklerde futbolcular değil.
TABATA 8 MİLYON EURO ETMEZ
Tabata sonuçta çok tartışıldı Türkiye'de. Tabata 8 milyon Euro bonservis ödenecek bir futbolcu değil. Quaresma bile daha ucuza mal edildi.
FİNK VE HİLBERT BEŞİKTAŞ'IN TOPÇUSU DEĞİL!
Fink Eintracht Frankfurt takımından geldi. Hilbert ise Stuttgart'tan. E.Frankfurt Bundesliga'da vasat bir takım, Fink, Hilbert ve daha bir çok yabancı isim sayabilirim ki, kişisel olarak değil ama oyuncu kalitesi olarak Beşiktaş'a veya Türk futboluna çok fazla katkı sağlayacaklarını düşünmüyorum.
sende barlara hep habersiz gittin ilhan ne olmuş yani.
hilbertle finki hayatında bi kere izlediyse ne oliym.
Herzaman kalbimizdesin büyük golcü ilhan seni hala seviyoruz
unutmaz gerçekten,
Beşiktaş bitirdi bu adamı bence
yüregiyle oynayan oyuncular listesi yapılsa,ilhan ilk 10 kişinin içerisinde yerini alır. hilbert ve fink konusunda kesinlikle haklı.ayrıca besiktaş genclerbirligi kupa macındaki performansıyla beni bende almıştır. büyük topcuydu fakat iyi bi profesyonel degildi ,emeklerini görmezden gelecek kadar nankör degiliz...
KadirSahin™
quote:
Orijinalden alıntı: KadirSahin™
Beşiktaş bitirdi bu adamı bence
Oktay ve Ahmet Dursun gibi oda kendi kendini bitirdi bence.
japonya ya gittiğinde sakattı, kendine hiç iyi bakmıyordu, koltuk değnekleriyle diskoya gidiyordu kendi kendini bitirdi, çok iyi golcüydü ama geç geldi beşiktaşa yaşı da ilerliyordu, artık sakatlıkları düzelmiyordu
İlhan Mansız'dan zerre hazzetmem, milli takımda attığı gollerle efsane oldurulmuş bir adam. Saç şekli, artizliği olmasa unutulur giderdi, şöyle bir bakıyorum da İlhan Mansız'ın büyük takımlara attığı gol var mı hatırlayamıyorum bile!
kimleri hazedersiniz acaba, gol attıktan sonra sevinenlerimi, artizliği dediğin şey adamın tarzı, kimleri dumur etmediki İlhan zamanında, İlhana ait pek bir şey hatırlayamıyorsanız ya hafıza kaybı yaşıyor yada yaşanları bilmiyorsunuz demektir.
Arkadaşlar konusu açılmışken sorayım dedim. İlhanın Beşiktaş formasıyla deplasmanda, forma renginde yeşil bulunan, adını tam hatırlamadığım(bursa,kocaeli,denizli olabilir) bi kulube yaklaşık 35 metreden füze gibi bir golü vardı. Aynı maçta bide ceza sahası içinde süper bi gol atmıştı. Maç 2-0 bitmişti. Bu maçı ve golleri bilen varsa link vs. paylaşabilir mi acaba. Bu arada bana göre son 15 yılda türkiyenin en fazla potansiyele sahip golcüsüydü, çok severdim kendisini...
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
kimleri hazedersiniz acaba, gol attıktan sonra sevinenlerimi, artizliği dediğin şey adamın tarzı, kimleri dumur etmediki İlhan zamanında, İlhana ait pek bir şey hatırlayamıyorsanız ya hafıza kaybı yaşıyor yada yaşanları bilmiyorsunuz demektir.
Bu kadar laf sokmanın, aşağılamanın, coşmanın manası ne? Sadece sevmediğimi söyledim, Galatasaray, Fener ya da Avrupa'da Alaves'e attığı gol dışında pek bir şey hatırlamıyorum İlhan Mansız'a dair. Gönderdiğiniz videoda ise mahalle aralarında her çocuğun yapabileceği bir hareket var, özelliği burada Roberto Carlos gibi bir adama yapılması.
sevmediğini söylemek farklı bir şey, adama saç şekli artizliği olmasa unutulur giderdi demek başka şey, bu onun hakkındaki düşüncendir seni bağlar, yazdıklarımda İlhan Mansız'ın bir tane golü varmı aklınızda diye soran kişiler hakkında benim düşüncemdir beni bağlar bu kadar basit.
yani bildim bileli seni tanıyorum senin Beşiktaş hakkında ne sevdiğini ben merak etmeye başladım iyice arkadaş, bir kere hayırlı birşeyler yazda havai fişek gösterisi yapalım şu forumda..
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
quote:
Bu kadar laf sokmanın, aşağılamanın, coşmanın manası ne? Sadece sevmediğimi söyledim, Galatasaray, Fener ya da Avrupa'da Alaves'e attığı gol dışında pek bir şey hatırlamıyorum İlhan Mansız'a dair. Gönderdiğiniz videoda ise mahalle aralarında her çocuğun yapabileceği bir hareket var, özelliği burada Roberto Carlos gibi bir adama yapılması.
Havai fişeğe falan lüzum yok, biraz takip ederseniz sevdiğim şeyleri görebilirsiniz. Benim fikrim, fazla kıymeti bilinmez ama Ahmet Dursun, İlhan Mansız'dan kat be kat faydalı olmuştur Beşiktaş'a.
daha birazımı kaldı yahu, bildim bileli diyorum daha ne diyeyim ben sana.. Ahmet Dursunu bilmemneyi bırakında insanları bu kadar aşağılayıp durmayın hoca, artismiş yok bilmemneymiş..
İlhan Mansız istesenizde istemesenizde Beşiktaş geçmişinin yıldır futbolcularından birisidir.
Benim gibi hemen her Beşiktaşlınında kalbindeki yeri bambaşkadır. Yani her yerde alternatif olucan muhalefet olucan ben ona tav oluyorum 1881
quote:
Havai fişeğe falan lüzum yok, biraz takip ederseniz sevdiğim şeyleri görebilirsiniz. Benim fikrim, fazla kıymeti bilinmez ama Ahmet Dursun, İlhan Mansız'dan kat be kat faydalı olmuştur Beşiktaş'a.
quote:
İlhan Mansız'dan zerre hazzetmem, milli takımda attığı gollerle efsane oldurulmuş bir adam. Saç şekli, artizliği olmasa unutulur giderdi, şöyle bir bakıyorum da İlhan Mansız'ın büyük takımlara attığı gol var mı hatırlayamıyorum bile!
pes 11 de bi çalım var biliyomusun,ona herkes ilhan mansız çalımı diyo,bu adam hemen unutulmaz
1.43 manyak ohahaha
Zevk ile izlediğim futbolculardan birisiydi.
quote:
Orijinalden alıntı: replastone
Arkadaşlar konusu açılmışken sorayım dedim. İlhanın Beşiktaş formasıyla deplasmanda, forma renginde yeşil bulunan, adını tam hatırlamadığım(bursa,kocaeli,denizli olabilir) bi kulube yaklaşık 35 metreden füze gibi bir golü vardı. Aynı maçta bide ceza sahası içinde süper bi gol atmıştı. Maç 2-0 bitmişti. Bu maçı ve golleri bilen varsa link vs. paylaşabilir mi acaba. Bu arada bana göre son 15 yılda türkiyenin en fazla potansiyele sahip golcüsüydü, çok severdim kendisini...
Hocam denizli kupa maçında atmıştı uzatmaya gidecekti maç füze gibi çakrmıştı kaleci yerinde kalmıştı ağlardan acayip bir ses çıkmıştı
quote:
daha birazımı kaldı yahu, bildim bileli diyorum daha ne diyeyim ben sana.. Ahmet Dursunu bilmemneyi bırakında insanları bu kadar aşağılayıp durmayın hoca, artismiş yok bilmemneymiş..
İlhan Mansız istesenizde istemesenizde Beşiktaş geçmişinin yıldır futbolcularından birisidir.
Benim gibi hemen her Beşiktaşlınında kalbindeki yeri bambaşkadır. Yani her yerde alternatif olucan muhalefet olucan ben ona tav oluyorum 1881
quote:
İsteyip istememekle ilgisi yok, ben ısrarla İlhan Mansız'ın abartıldığını düşünüyorum. BEN düşünüyorum, buna saygı duymak zorundasınız, tav olmaya, ayar olmaya gerek yok. İlhan Mansız iyi fakat sansasyonel bir futbolcudur, bu kadar abartılmasında yaptıklarının yanında dış görünüşünün, tarzının, aykırı karakterinin etkisi fazla. Daha fazla gerginliğe gerek yok, muhafelet de olsam iktidar da olsam ben fikirlerimi yazmaya devam edeceğim, isteyen alınsın isteyen katılsın umrumda bile değil.