Şimdi Ara

James Donkey SSD 480 GB: 449 TL, 240 GB: 259 TL , 120 GB: 144 TL incehesap.com (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
15
Favori
53.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 laptobumda da samsung 850 evo var. Birde masaüstü oyun bilgisayarım var. Masa üstü için aldım. Olur da bozulursa gidecek olan oyun olsun. Asıl işim laptobumda nasıl olsa. Masa üstünede ucuz birşey arıyodum iyi oldu. Hdd den iyidir nasıl olsa.
  • 240 gb indirimli stok bitti 499tl oldu (stok eklendi 250 tl oldu)

ve ürünler bugün kargolanacakmış ama takip numaraları yarına sarkabilirmiş yoğunluktan

120 gb 140 liraya çıktı ve 250 stok eklendi (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 8 Mayıs 2018; 17:27:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stok yenileyip indirimi %48e çekmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrhndgn -- 8 Mayıs 2018; 17:25:48 >
  • ürünler kargolanmış yurtiçiden mesaj geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrorVerenHesapMakinası

120 gblık stok tükendi sayılır 30 tane kaldı.

(240 lıktan da 48 tane kalmış daha 2 saat önce 600 küsürdü stok azaltma yapmışlar )
    Stoklar 200 uzerindeydi simdi baktim

• Fiyat 10₺ artmış olmadı bu.

• Al-sat için

2x 120GB

2x 240GB çekecektim fiyat arttığı için gittigidiyor indirim çeki kovalayacağım

• aga bu nasıl kampanyaymış böyle 3. 600 lük stok geldi.
  • donanım arşivi incelemiş
    https://youtu.be/OwY7ypIfN6s
  • quote:

Orijinalden alıntı: m8karagoz

donanım arşivi incelemiş
    https://youtu.be/OwY7ypIfN6s
    İzledim bende on numara anlatmış reis

• kutunun içinden çıkan kitapçığı atabilecek var mı garanti ve ürünün detaylarını öğrenelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 8 Mayıs 2018; 19:38:28 >
  • mtax kullanıcısına yanıt
    Anakart üzerindeki x2 soketten 800 küsür sıralı okuma yazma veriyordu. Bu kartla 2800/1800 gibi bişey vermişti yanlış hatırlamıyorsam.

Ancak hız artınca ısınmada arttı haliyle. Bilgisayar 2 3 defa mavi ekran verdi bu yüzden. Belki aldığım kartın kalitesizliğindendir tam emin olamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afergan -- 8 Mayıs 2018; 19:36:58 >
  • Kesinlikle uzak durun, zamanında memoright denen markayı da bu siteden almıştım berbat bir ürün idi.Merak eden geriye doğru araştırma yapabilir bu site böyle nerde abidik gubidik çöp SSD var alıp millete kalanlar.

• raver kullanıcısına yanıt
    dediğin ssd baştan çöptü bunda testler var ve sonuçları iyi. Ayrıca o ssd hakkında kötü bir yorum görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 8 Mayıs 2018; 20:37:48 >
  • Donanım arşivi incelemesinden sonra acaba alsam mı diye siteye girdim hemen fiyatlara +10 TL eklemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DessoEldest

2 laptobumda da samsung 850 evo var. Birde masaüstü oyun bilgisayarım var. Masa üstü için aldım. Olur da bozulursa gidecek olan oyun olsun. Asıl işim laptobumda nasıl olsa. Masa üstünede ucuz birşey arıyodum iyi oldu. Hdd den iyidir nasıl olsa.
    Hdd den iyidirde Samsung performansi bekleme.60K iops degeri var crystal disk mark 4K testinde dokuluyor burda alanlarin cogu 500 yazma okumaya gore aliyor teknik specs anlaminda 5 para etmez ederi zaten maks bu fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 8 Mayıs 2018; 21:36:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    130 liraya 180 liralık kingstonlardan wdlerden sandisklerden iyi bence 3 yıl garantisi de var.

iops değeri programa göre değişiyor ayrıca 100 bin çıktığı da oluyor 60 bin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 8 Mayıs 2018; 22:21:55 >
  • Laptoplar için uygun mu bunlar? Laptop son senelerini yaşıyor ve yavaş çalışıyor. Acaba yenilik yapsam mı diyorum uyumlu olup olmadığını nasıl öğrenirim? DVD-RW'yi laptoptan çıkarmıştım orası boş
  • sata 2 galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrorVerenHesapMakinası

130 liraya 180 liralık kingstonlardan wdlerden sandisklerden iyi bence 3 yıl garantisi de var.

iops değeri programa göre değişiyor ayrıca 100 bin çıktığı da oluyor 60 bin de
    Hadi iops yanlis 4K 4KB testide mi yanlis :))

Evet onlardan iyi hocam 180 verene kadar alin bunu ama gidipte Samsung ile yada diger SSD ureticileri ile kiyaslanmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.