Şimdi Ara

James Donkey SSD 480 GB: 449 TL, 240 GB: 259 TL , 120 GB: 144 TL incehesap.com (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
15
Favori
53.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ssdlerin kasası ezcool'a benziyor aynı ürün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 8 Mayıs 2018; 9:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu firmalar yurtiçi kargo çalışmayı ne zaman bırakacaklar istanbul dan izmir e 3 günde gelemedi ürün bisikletli kurye getirse daha hızlı gelirdi
  • JD 120 kargoyla birlikte yaklaşık 135 TL ediyor. 150 TL'ye Kingston A400 120 GB mı alınır yoksa JD120 mi acaba? Okuma/yazma oranında JD120 daha iyi ama diğerinin de markası bilindik olduğu için arada kaldım. Birde bu fiyatlara Adata S650, Biostar S150 var. Sizce hangisi alınmalı?
  • ViperSRT kullanıcısına yanıt
    ssd'lerde yazma hızından ziyade NAND türü daha önemlidir. ikiside TLC. o yüzden çok farketmiyor.

edit: hatta bu tercih edilebilir SLC bu.
    https://www.yukko.com/adata-120gb-su650-3d-nand-25-sata-30-ssd-disk-asu650ss-120gt-c-v-50062388?pid=10069308&gclid=EAIaIQobChMI3-Kao9j12gIVBGYbCh0aRA5HEAQYASABEgLMMfD_BwE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batmanlı Betmen -- 8 Mayıs 2018; 11:25:43 >
  • Arkadaşlar merhaba, 120 gb model elime ulaştı. CrystalDiskMark testinde 4k skoru okuma için 33mb/s yazma için 110mb/s.Buraya atılan bir kaç testte 4k Okuma skoru 100mb/s olanları gördüm.Acaba benim bilgisayar sata2 olduğu için bu kadar büyük bir kayıp yaşıyor olabilir miyim ?
  • sazansavar kullanıcısına yanıt
    muhtemelen öyledir fırsat bulup sata 3 bir bilgisayarda denerseniz daha net anlaşılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 8 Mayıs 2018; 12:9:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazansavar

Arkadaşlar merhaba, 120 gb model elime ulaştı. CrystalDiskMark testinde 4k skoru okuma için 33mb/s yazma için 110mb/s.Buraya atılan bir kaç testte 4k Okuma skoru 100mb/s olanları gördüm.Acaba benim bilgisayar sata2 olduğu için bu kadar büyük bir kayıp yaşıyor olabilir miyim ?
    Bende sandisk var 4k testleri 2-3 mbs lerde gösteriyor o kadar kötü ama uygulama açılış kullanım en ufak etki göremedim. Okuması 540 Mbs
  • ürün saat kaç gibi kargolanır daha önce alanlar tahmini saati biliyordur yazabilir mi?

• Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin SSD SLC Nand hücrelere sahip değil, SLC Cache'i var. Atıyorum 10gb SLC cache belleği var, o kısım dolunca hızı normal TLC bellek hızına düşüyor.
  • Hocam SLC olması ömür için bir avantaj hızda değilim. Zaten jd çok daha hızlı kalıyo adataya göre

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan

Kullanmamışsın bile mouse' u böyle bir yorum yapmışsın :)

325 kullanıyorum, daha önce rival 300 kullandım. JD 325 mouse şimdiye kadar kullandığım en iyi tasarıma ve malzeme kalitesine sahip mouse.
    Kardeşime hediye olarak güzel bir mouse arıyordum, çok güzel bir hediye oldu. Beğenmeseydi kendim keyifle kullanabilirdim. Tesadüfen gördüm yorumunu, önerin için çok teşekkür ederim.
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Anladım, bilgi için teşekkürler. Kingston ve Adata'nın kendi web sitelerinden A400 ve SU650 için detayların bulunduğu pdf dosyasını indirdim. NAND türü kısmında Kingston'da TLC yazarken Adata'da 3D NAND yazıyor. Bu durumda 3D NAND olan SU650'yi almak daha mı mantıklı sizce? Birde u JD120 lerde 3D NAND var mı bilginiz var mı?
  • ViperSRT kullanıcısına yanıt
    3D NAND ayrı bi olay o JD'de de var. asıl sitesinde bu yazıyor Adata'nın

The Ultimate SU650 solid state drive implements 3D NAND Flash and a high speed controller, offering capacities up to 480GB. It delivers read/write performance up to 520/450MB/s and greater reliability than 2D NAND SSDs. The SU650 features SLC caching and advanced error correction technologies to ensure optimized data performance and integrity. For those who want to experience a clear PC upgrade, the SU650 is an excellent choice with a great cost-performance ratio.
  • Tlcyi kötüleyenler vardı araştırdım sandisk ssd plus, kingston, corsair vs hepsi tlc kullanıyor. Bu kadar yaygın bir şey dandik teknoloji sayılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 8 Mayıs 2018; 14:16:28 >
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    EasyBcd ile master boot record kaydında yeni sıralama yapın. Her boot sırasında menüye girmeye gerek kalmaz.

• 120 gblık stok tükendi sayılır 30 tane kaldı.

(240 lıktan da 48 tane kalmış daha 2 saat önce 600 küsürdü stok azaltma yapmışlar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 8 Mayıs 2018; 16:3:41 >
  • Dün bir tane 240 GB kaptım. Okuldan bir arkadaşta alacak galiba.

Alacak varsa acele etsin facebook üzerinde reklam vermişler sanırım.

• 120 stokları bitti

• 20şer tane 240lık ve 480lik kaldı. Yoğun talep nedeniyle artırmışlardı stokları...
  • Donanım arşivi inceleme videosu atacak belki videodan önce bitmesin diye azaltmışlardır.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.