Şimdi Ara

James Donkey SSD 480 GB: 449 TL, 240 GB: 259 TL , 120 GB: 144 TL incehesap.com (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
15
Favori
53.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elbette samsungla kıyaslanamaz samsung 2 katından pahalı sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 8 Mayıs 2018; 22:52:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

bende aynı şekilde 240 lık birde kızak aldım. ssd ye sıfır kurulum yaptım. sonra kızağı taktım ama biostan üstte hdd olmasına rağmen kızaktaki yani eski sistemi boot ediyor. biosta ayrı ayrı gözükmüyor her seferinde F9 a basıp boot drive seçmem gerekiyor oradada 2 tane notebook hdd yazıyor sıralaması değişmiyor 2. sıradaymış ssd rastgele buldum nasıl çözerim bu durumu bilen var mı

Alıntıları Göster
    öncelikle yardımlarınız için teşekkürler. problemi deneme yanılma ile çözdüm.

sadece ssd takılı iken kurulum yapmış sonra cd-hdd taktıştım. böylece en son cd-hddtaktığım için onu boot etmye çalışıyor ve biostan diskleri seçemediğim için sürekli F9 yapıp ssd den başlatmam gerekiyordu.
    bende tam tersini yaptım ssd çıkardım cd-hdd takılı iken pc açtım sonra kapattım.
    bu sefer ssd sonradan taktım pc açtım ve ssd den pc açıldı

eğer bu olmasaydı sabit disk ve cd-rom sata girişleri yan yanaymış yerlerini değiştirecektim
    belki size de yardımcı olur aklınızda bulunur.
    şimdi geriye eski hdd yi biçimlendirmeden taşınabilir şeklinde tek birime çevirebilmek

• 139 lira olmuş ve stok eklemişler. Bence tamamen heyecan yaratmak için yapmışlar bu stok olayını, başarılı da oldular...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • necmettin44 N kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/corsair-force-gs-128-gb-ssd-performans-sorunu--73616898

Forumda konu ile ilgili daha önce başlık açılmış. Sorun ssdyi IDE modunda çalıştırmanız. Biostan AHCI moda alırsanız hızınız artacaktır.
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Öyle, stok bitince 1-2 hafta 270 liraya çıkarırlar sonra 150 160 liradan satarlar yine 130'a düşmez yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 9 Mayıs 2018; 1:5:39 >
  • 120 GB olanı gözüme kestirdim. Laptop için bakıyorum uygun mu acaba? DVD-RW girişi böyle

https://i.hizliresim.com/p6dM4n.jpg

James Donkey SSD  480 GB: 449 TL, 240 GB: 259 TL , 120 GB: 144 TL incehesap.com

• phorever kullanıcısına yanıt
    Uygun.
  • 2 tane daha 120 gb aldım. Daha önce alışverişim olduğu için puanlar ile 135 tl geldi.
  • Adata su650 modeli 299 lira bu 249 lira hangisini alayım

• Beckonn B kullanıcısına yanıt
    Bence bunu al yorumları güzel samsung ocz alamıyosan en ucuzunu al gitsin sandisk alma ama yazma hızı bi hafta sonra düştü 120 gb lık modelinde

• Cevabın için teşekkür ederim dostum SanDisk in mi düştü yazma hızı

• Beckonn B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sansisk ssd plus 120 gb ilk gün 500 mb/s yazıyordu bi hafta sonra 90mb/s oldu sanırım genel bir sorun garantiye yolluyorum bu hafta bakalım ne olcak. 240 sandisklerde bu yok galiba bilmiyorum ama ben şuan alcak olsam bunu alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Beckonn

Adata su650 modeli 299 lira bu 249 lira hangisini alayım
    adata nand teknik yönden kesınlıkle daha iyi
  • 120 lik sipariş verdim. Umarım sorun çıkarmaz.

• tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Elektronik şans işi hakkaten inşaallah garantiden sorun çıkarmazlar.

@tnt-2 dostum adata nin su800 modeli mi yoksa su650 modeli mi bundan iyi çünkü su800 de TLC olup 3D nand teknolojisi kullanılmış, jd modelinde de TLC 3D nand kullanılmış yalnız su800 modelin 240 gb lık modelin fiyatı 400 TL ye yakın, fiyat farkına değer mi

• Anil.K kullanıcısına yanıt
    Kızak almaya ya da laptopu sökmeye gerek var mı peki?
  • Ürünüm geldi çok hafif bir cihaz alüminyum olmasına rağmen.

• James Donkey mağdurları başlığını sabırla bekleyeceğim.
  • 120 gb testi vaadedilen değerleri birebir verdi

James Donkey SSD  480 GB: 449 TL, 240 GB: 259 TL , 120 GB: 144 TL incehesap.com

• quote:

Orijinalden alıntı: phorever

120 GB olanı gözüme kestirdim. Laptop için bakıyorum uygun mu acaba? DVD-RW girişi böyle

https://i.hizliresim.com/p6dM4n.jpg

Beyler DVD-RW yerine 120 lik SSD'den taksam kızak almama ya da laptopu sökmeye gerek var mı? %100 uyumlu mu nerden öğrenebilirim?

edit: şimdi bir fotoğraftan baktım da girişler uyumlu değil. SSD kızağı da alsam 160-170 TL ye mal olacak. Son senelerini yaşayan bir laptop için fazla değmez gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 9 Mayıs 2018; 22:39:35 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.