Şimdi Ara

James Donkey SSD 480 GB: 449 TL, 240 GB: 259 TL , 120 GB: 144 TL incehesap.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
15
Favori
53.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.incehesap.com/q/james-donkey/ssd-harddisk/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ya arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum. Bu forumda insanlar technosistemden binlerce liralık ürünler sipariş etti hem de havale ile alanlar bile oldu. Burada ise arkasında incehesap.com’un olduğu kapı gibi faturalı, garantili ürünler alınıyor. Bir sorun yaşanırsa telafisi mümkün. Ben de eski bir makine için 120gb’lık sipariş verdim. Yok şirketin mail adresi, yok stickerı vs, ben bir sorun olursa incehesap.com’u tanırım, gerisi önemli değil. Kaldı ki yıllardır e-ticaret sektöründe bence düzgün hizmet veren bir firma, bu ürünleri satışa çıkartmadan önce herhalde yeterli araştırma ve testleri yapmışlardır diye düşünüyorum. Alanlar güle güle kullansın, sevgiler.
    Selam,

Okuma-yazma hızları bakımından 240GB modeline göre düşük olması dışında geri kaldığı bir nokta yok 480GB modelinin (almış olduğum). Hatta 4K değerleri bakımından F/P olarak gayet tatmin edici bir ürün olmuş. Testler harici denemeye pek fırsatım olmadı. Kısa-orta-uzun vadede neler yapacağını görmek elzem. Bu noktada da ''3 yıl birebir değişim garantisi'' akıllardaki soru işaretlerini gideriyor denebilir. Tabii umuyoruz ki SSD'lerde bir anda uçup gitme gibi bir problem olmasın. Ürün açıklamasında belirtilen çip bilgilerine ve değerlere baktığımız zaman bu sorunların minumum olacağını ön görmek zor değil.

Şu da bir gerçek ki; gayet hatırı sayılır fiyata satılan SSD modellerinde bile maalesef bir anda SSD bozulabiliyor. Adeta bilgilerin üzerine bir bardak su içmek zorunda kalabiliyoruz. Bu konu içerisinde, daha önceki bir mesajımda da dile getirdiğim üzere; ben çevre birimleri konusunda firmaya şans vermiştim ve pişman olmadım. SSD konusunda da (fiyatı da görünce) şans vermek istedim. Umarım bunda da benzer duyguları paylaşıyor olurum.
    JamesDonkey bu işe de mi girmiş :)

İncehesap sürekli bu marka ürünlerden getiriyor. Alanların yorumları fena değil (Fare&Klavye). SSD, fare ve klavyeye göre biraz ciddi bir iş. Sistemi emanet ediyorsunuz sonuçta. Alır almaz da bozulmaz tabi ama ne zaman tekleyeceği önemli. Onu da 3-5 testle anlamak mümkün değil.
  • Süper aşırı kaliteli firmadır kendileri liseli bebeler donkey hehehe demesin boşa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada başka yerde yok galiba. Bizi eşekyerine koymazlar inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Süper aşırı kaliteli firmadır kendileri liseli bebeler donkey hehehe demesin boşa.
    Klavyesini kullanıyorum. Gayet güzel ürün ancak yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bizden başka bir yerde satışı yok o da ilginç.
  • doktor bu ne
  • Taşınabilir olsa keşkee

Güzel firsat bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paraya en kötü ssd bile kaçmaz. Ama ssd gelicek mi ondan şüphelerim var. Lazımdı bitane alsam mı bilemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam ne güzel başlık açmış. Helal olsun.

• fiyat çok iyi ama markayı ilk defa duydum.
  • tanıtım amaçlı gibi ama stoklar yüksek, fiyatlarda uygun

• Klavye ve fare üretiyordu. 007 faresini kullanıyorum. Transformer gibi. Parçaları farklı kombinasyonlarda takılabiliyor. Ssd ilk kez duydum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarıda arkadaşın biri süper kaliteli marka demiş
  • 3 yıl garantili, bu rakama ülkemizde ssd disk almak hayaldi bir zamanlar. İhtiyacı olan kaçırmasın derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aliexpress'te de satilmıyor mu bu marka

• Görseller sabah konusunu acığım ezcool marka ssdnin görsellerine benziyor. İncehesap JDin Türkiyedeki isim hakkını alıp üzerine etiket basmış sanki ama o ürünün hızları daha yüksekti firmayı arayıp bilgi alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afergan -- 2 Mayıs 2018; 23:31:59 >
  • Umarım güzel çıkar. 240 aldım 242 TL 3 taksit

• afergan A kullanıcısına yanıt
    Bir çok siteye baktım bulamadım bana pek inandırıcı gelmedi.
  • 120gb olanın kampanyası bitmiş
  • 480 GB olanı almayı düşünenler varsa üzerine 31 liralık bir ürün eklerlerse maximum kart 500'e 50 TL maxipuan veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Şu kadar daha verip şunu al demeyi sevmem ama bu ne idüğü belirsiz marka yerine 288 liraya toshiba almak çok daha iyi.
    https://www.hepsiburada.com/toshiba-tr200-240gb-555mb-540mb-s-sata3-2-5-3d-nand-ssd-tr200-25sat3-240g-p-HBV000008V6BD?magaza=Hepsiburada
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.