|
Bildirim
|
Adam ne güzel başlık açmış. Helal olsun.
|
benim ssd elime gecti sabah 10 da gidip kargo subesinden teslim aldım müsait bir zamandada montajini yapacam bakalim nasıl birseymis.
|
Ya arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum. Bu forumda insanlar technosistemden binlerce liralık ürünler sipariş etti hem de havale ile alanlar bile oldu. Burada ise arkasında incehesap.com’un olduğu kapı gibi faturalı, garantili ürünler alınıyor. Bir sorun yaşanırsa telafisi mümkün. Ben de eski bir makine için 120gb’lık sipariş verdim. Yok şirketin mail adresi, yok stickerı vs, ben bir sorun olursa incehesap.com’u tanırım, gerisi önemli değil. Kaldı ki yıllardır e-ticaret sektöründe bence düzgün hizmet veren bir firma, bu ürünleri satışa çıkartmadan önce herhalde yeterli araştırma ve testleri yapmışlardır diye düşünüyorum. Alanlar güle güle kullansın, sevgiler.
|
İncelemesini merak edenlere bir fikir verir umarım.
https://forum.donanimhaber.com/james-donkey-240-gb-ssd-kullanici-incelemesi-turkiye-de-ilk--132685474 |
Tüm sata versiyonlarında çalışırlar hocam. Sadece düşük versiyon portlarda ilgili versiyonların maks. hızını verecektir.
|
Selam,
Okuma-yazma hızları bakımından 240GB modeline göre düşük olması dışında geri kaldığı bir nokta yok 480GB modelinin (almış olduğum). Hatta 4K değerleri bakımından F/P olarak gayet tatmin edici bir ürün olmuş. Testler harici denemeye pek fırsatım olmadı. Kısa-orta-uzun vadede neler yapacağını görmek elzem. Bu noktada da ''3 yıl birebir değişim garantisi'' akıllardaki soru işaretlerini gideriyor denebilir. Tabii umuyoruz ki SSD'lerde bir anda uçup gitme gibi bir problem olmasın. Ürün açıklamasında belirtilen çip bilgilerine ve değerlere baktığımız zaman bu sorunların minumum olacağını ön görmek zor değil. Şu da bir gerçek ki; gayet hatırı sayılır fiyata satılan SSD modellerinde bile maalesef bir anda SSD bozulabiliyor. Adeta bilgilerin üzerine bir bardak su içmek zorunda kalabiliyoruz. Bu konu içerisinde, daha önceki bir mesajımda da dile getirdiğim üzere; ben çevre birimleri konusunda firmaya şans vermiştim ve pişman olmadım. SSD konusunda da (fiyatı da görünce) şans vermek istedim. Umarım bunda da benzer duyguları paylaşıyor olurum. |
JamesDonkey bu işe de mi girmiş :)
İncehesap sürekli bu marka ürünlerden getiriyor. Alanların yorumları fena değil (Fare&Klavye). SSD, fare ve klavyeye göre biraz ciddi bir iş. Sistemi emanet ediyorsunuz sonuçta. Alır almaz da bozulmaz tabi ama ne zaman tekleyeceği önemli. Onu da 3-5 testle anlamak mümkün değil. |
Uzun zamandır ssd fiyatlarından dolayı elim gitmiyordu almaya , bir adet 240lık yapıştırdım umarım donkey çıkmaz.
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afergan -- 2 Mayıs 2018; 23:31:59 > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|