Şimdi Ara

James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU- (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
20.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3D özelliği sadece nvidiadamı var? Ve birde Avatar filmini 3 kez gittim ilk başlarda depresyona kadar götürdü :) ama artık böyle bir durum yok.Şimdi oyunu oynarsam filmin üzerime bıraktığı etkisi azalırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Long-Pink-Strong -- 16 Ocak 2010; 11:48:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Avatar filmini Real 3d gözlükleriyle izleyen arkadaşlara sesleniyorum oyundada 3d modu var,Avatar filmini 3d gözlükle izledim olamaz öle bişiy süperrdi,oyundada 3d modu var acaba diyorum yine filmi izlemeye gidip 3d gözlüğü çalsam oyunda 3d olurmu bence olur aynı mantıkgibi geldi,3d oyun çıldırtır adamı süperr olur bence...

Oyunun 3D ayar kısmı içersinde bir seçenek var ve orada Real 3D olarak seçenek gördüm. Yalnız nette okuduğuma göre Real 3D gözlükleri sadece sinemalar da kullanılabilmekte yazıyor. Bu durumda insan düşünüyor oyun içersinde o zaman ne işi var Real 3D ayarının.

Yalnız bir olay var oyunda 3D aktif edince oyun dirext 10 dan dirext 9 dönüyor. Sanırım 3D olarak oynamak istersen Dirext 9 olarak oynamak zorundasın

• filmin hatrına oynarım
  • Arkadaşlar bir şey diyecem. Ben ikinci defa başladım oyuna ve bu defa insanlarla bitirmeyi düşünüyorum.

Fakat bir hata var oyunda. Oyunda bu defa farklı bir karakter seçtim fakat Navi olduğumda bir baktım Navi’ nün yüzü bir önceki Navi’nin yüzü ile aynı. Oysa benim karakter ekranında seçtiğim Navi’nin yüzü farklıydı.
  • nasıl bir geliş şeklidir o hayvanların üzerine gelmesi.. kayak yapar gibi geliyorlar..:) 5 dakika baktım sildim.. ancak grafik meraklılarına iyi gider oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: csedant

nasıl bir geliş şeklidir o hayvanların üzerine gelmesi.. kayak yapar gibi geliyorlar..:) 5 dakika baktım sildim.. ancak grafik meraklılarına iyi gider oyun..

iyi yapmışsın kardeşim. ben bu elemanlara söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama hala hangi adamı seçsem vs. gibi konular tartışıyolar. şu oyunu oynamak tamamen vakit kaybı.
  • Arkadaşlar bu oyun bende sık sık exe hatası verip çöküyo. Çözüm önerisi olan var mı?
  • Grafikler hoşuma gitti
    sizce indirmelimiyim?
    Bu aralar çok oyun oynamak istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djx

Filmi izleyen bazı kişiler tasarlanan Pandora adlı dünyayı o kadar beğenmiş ki orada yaşamadıkları için depresyona girdiklerini ve hatta intiharı bile düşündüklerini söylüyorlar.

Avatar Forumu'nda "Pandoranın hayali bir evren olmasından dolayı yaşanan depresyonla başa çıkmak" başlığına binin üzerinde mesaj atılmış. Atılan mesajların bazıları şöyle:

" Bazen intihar etmeyi bile düşünüyorum. Öldükten sonra Pandora'ya benzer bir dünyada doğabileceğime inanıyorum."

" Avatarı izledikten sonra tekrar bu dünyada uyanacağım için kendimi çok kötü hissettim. Bu histen kurtulmak için birkaç gün sonra filmi tekrar izledim"

" Filmi ve filmi izlerken yaşadığım heyecanı düşünmeden duramıyorum"

Filmden hoşlanmak ve etkilenmek bir yere kadar kabul edilebilir. Ama işin bu boyuta ulaşması gerçekten anlaşılır gibi değil.

alıntı

aynı şeyleri ben de LOTR izledikten sonra Shire için düşünmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Filmi izleyen bazı kişiler tasarlanan Pandora adlı dünyayı o kadar beğenmiş ki orada yaşamadıkları için depresyona girdiklerini ve hatta intiharı bile düşündüklerini söylüyorlar.

Avatar Forumu'nda "Pandoranın hayali bir evren olmasından dolayı yaşanan depresyonla başa çıkmak" başlığına binin üzerinde mesaj atılmış. Atılan mesajların bazıları şöyle:

" Bazen intihar etmeyi bile düşünüyorum. Öldükten sonra Pandora'ya benzer bir dünyada doğabileceğime inanıyorum."

" Avatarı izledikten sonra tekrar bu dünyada uyanacağım için kendimi çok kötü hissettim. Bu histen kurtulmak için birkaç gün sonra filmi tekrar izledim"

Filmden hoşlanmak ve etkilenmek bir yere kadar kabul edilebilir. Ama işin bu boyuta ulaşması gerçekten anlaşılır gibi değil.

alıntı

altı üstü bi film olan saçmalıktan bu kadar etkilenmek nedir bende onu anlamıyorum. bu insanlar heralde acayip boş işlerle ilgileniyor olsa gerekki bu kadar abartabiliyorlar. beyinleri bi kontrol ettirmek lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginnix -- 16 Ocak 2010; 16:19:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ginnix

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

alıntı

altı üstü bi film olan saçmalıktan bu kadar etkilenmek nedir bende onu anlamıyorum. bu insanlar heralde acayip boş işlerle ilgileniyor olsa gerekki bu kadar abartabiliyorlar. beyinleri bi kontrol ettirmek lazım...

Bir film dünyamızın ne kadar kötü olduğunu ve o hayal dünyasının ne kadar iyi olduğunu gösteriyorsa etkilenirim!Sen etkilenmediğine göre dünyamızdan çok memnunsun sanırım.

eğer 2 dakika durup dünyanın halini görüp üzülmek boş iş ise boş işlerle ilgileniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamacık

Grafikler hoşuma gitti
    sizce indirmelimiyim?

Çoğu kişi beğenmemiş forum donanım da film ile kıyaslama yapınca halksız sayılmazlar fakat bunu ap ayrı bir oyun olarak düşününce fena bir oyun değil.

Normal bir oyun olarak ele alırsak

Grafikler : 9/10
    Oynanabilirlik : 7/10
    Atmosfer : 8/10
    Senaryo : 6/10

Film oyunu olarak ele alırsak

Grafikler : 8/10
    Oynanabilirlik : 6/10
    Atmosfer : 5/10
    Senaryo : 4/10

Puanlar verebilirim ben şahsen.

Oynayıp kendin görsen daha iyi olur bence.
  • Benim korkum oyunu oynadıkdan sonra Avatar atmosferini bozması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Grafikler hoşuma gitti
    sizce indirmelimiyim?

Çoğu kişi beğenmemiş forum donanım da film ile kıyaslama yapınca halksız sayılmazlar fakat bunu ap ayrı bir oyun olarak düşününce fena bir oyun değil.

Hacı normal oyun ve film oyunu olarak ele alınca grafik oynanabilirlik ve atmosfer nasıl puan değiştirdi söylermisin? aaa bu filmin oyunu diye oynarken grafikleri kötümü algılıyor beyin? aaa normal oyun diye oynarkende 9'a mı çıktı puanlama :D. onu da geçtim oynanabilirlik nasıl değişiyor düşünceye göre? allah aşkına kokmikleşmeyin. neye göre belrledinde verdin bu puanları zaten onu da anlamadım. grafiğe puan verebilmen için grafik nedir önce onun hakkında bilgi sahibi olmak lazım. bu grafikler neyden yapılıyor, poligon nedir kaç tane kullanılmıştır kaplamaların şu anki kalitesi nedir bunlar hakkında fikrin varmı? şahsen ben göremiyorum şu oyunun grafikleri ile crysis grafiği farkını ya da başka oyun grafiklerini çok bariz olmadığı sürece. he dersinki hocam ben grafikerim bu alanda da yıllardır tecrübem var ayrıştırırım hangisi iyi kötü o zaman derimki eywallah.
    önüne gelen oyuna puan verirse yandık biz

• quote:

quote:

quote:

Grafikler hoşuma gitti
    sizce indirmelimiyim?

Hacı normal oyun ve film oyunu olarak ele alınca grafik oynanabilirlik ve atmosfer nasıl puan değiştirdi söylermisin? aaa bu filmin oyunu diye oynarken grafikleri kötümü algılıyor beyin? aaa normal oyun diye oynarkende 9'a mı çıktı puanlama :D. onu da geçtim oynanabilirlik nasıl değişiyor düşünceye göre? allah aşkına kokmikleşmeyin. neye göre belrledinde verdin bu puanları zaten onu da anlamadım. grafiğe puan verebilmen için grafik nedir önce onun hakkında bilgi sahibi olmak lazım. bu grafikler neyden yapılıyor, poligon nedir kaç tane kullanılmıştır kaplamaların şu anki kalitesi nedir bunlar hakkında fikrin varmı? şahsen ben göremiyorum şu oyunun grafikleri ile crysis grafiği farkını ya da başka oyun grafiklerini çok bariz olmadığı sürece. he dersinki hocam ben grafikerim bu alanda da yıllardır tecrübem var ayrıştırırım hangisi iyi kötü o zaman derimki eywallah.

duayen konuştu sessizlik lütfen

• quote:

quote:

quote:

Grafikler hoşuma gitti
    sizce indirmelimiyim?

Avatar filmde çok büyük başarı gösterdi böyle düşünürsek Filmiyle kıyaslanınca puanlama değişir.Ayrıca adam kendi puanlamasını yapmış çok birşey biliyormuş gibi konuşup adamı uyuz etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Long-Pink-Strong -- 16 Ocak 2010; 17:46:08 >

• @ginnix

hoca sen görmüş geçirmiş adamsın. uyarıyorsun insanları seni dinlemiyorlar. neden böyle oluyor yahu? sen OYNAMAYIN!!! dedinse o oyunun oynanmaması lazım bence
  • optimize 0 a yakın.dx10 full ayarlarda 1280 1024 de şelalenin altından geçerken 15 fps ye düşüyor .
    hani grafiklerde ahım şahım değil neden böyle anlamadım.
    ormanda dolaşırken 30 larda fps.
  • 1.01 Patch ini kurupmu oynuyorsunuz? bide onu söyleyiniz.
  • zaten kendi kendine oyunu puanlayıp buraya yazması komedi ben de bundan sonra doom 1'i crysis oynuyomuş gibi düşünücem. hani görünmezlik vardı ya onda da, o efekti crysisteki gibi düşünücem evet o zaman arkadaşlar doom 1 grafiklerine 10/10 veriyorum şu anki piyasaya göre.

bir oyuna puan verebilmek için o işin tekniğinden de anlamak gerekir. öyle ben 250 senedir oyun oynuyorum hepsini incelerim diye bir şey yok. bu işi bırakalım da bilenler yapsın. bilenler olaya daha geniş bir açıdan bakabilirken biz oyuncular anca ekrana bakarız fark bu. o yüzden ya bu film çok süper, yok şu oyunun grafikleri 8 puan fln bu işler olmaz. bak ben idda ediyomuyum gelip, aha bu oyunun grafiği şöyledir, oynanabilirlikte şöyledir diye? etmiyorum çünük ben anlamam o işin tekniğinden, nasıldır ne yapılmalıdır. ama sadece oyun oynayarak oyun puanlamaya kadar detaya inen adama gülmek gerekir
    genel görüş olur, o da bu oyundan bir halt olmadığıdır para kokan oyundur o başka.

harbiden çok mantıklı işler yapıyosunuz. gereksiz şeyleri büyütmekte üstünüze yok :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.