Şimdi Ara

James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU- (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
20.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafikler bildiğin kötü gözüküyor.Ama sırf filminin muhteşemliğinin hatrına oynanır.
  • Oyunu 3-4 hafta önce indirmiştim dün sonunda oynamaya başlıyabildim. Bu akşam oyun bitti.

Oyun fena değil. Ama on üzerinden yedi alır.

Mesela film deki karakterlerin bir kaçı oyunda yok bu ciddi bir eksiklik.
  • Vakit geçirmek için oynanabilecek bir oyun...
  • Arkadaşlar Dirext 10 da sıkıntı var demişsiniz sanırım. Ben Dirext 10 da 1600x1200 çözünürlükte her şey en yüksek ayarda oynadım en ufak sıkıntı yaşamadım.

Yalnız Ubisoft nedense Farcry 2 deki olayın aynını bu oyunda da yapmış.

Bir yerdeki adamları öldürdükten sonra aynı yere geri dönüldüğünüzde ölen adamlar tekrar geri geliyor. Bence can sıkıcı olmuş. Bana öyle geliyor ki Ubisoft sırf oynanış süresi uzasın diye yapıyor bunu.

Bu şekilde yapacaklarına oyunu 2 DVD olarak çıkarıp daha fazla görev koyabilirler. Birde bana kalırsa Farcry 2 deki grafik motoru kullanılmış oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginnix

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar Dirext 10 da sıkıntı var demişsiniz sanırım. Ben Dirext 10 da 1600x1200 çözünürlükte her şey en yüksek ayarda oynadım en ufak sıkıntı yaşamadım.

Haydi buyrun bakalım buna ne diyeceksiniz? Konunun başından beri baya kapak oldu size. Hem oyun sırf para amaçlı birşeye benzemiyor hem de dx 10da tıkır tıkır çalışıyor. Dx 10 da sorunlu diyen arkadaşın bilgisayarında sorun var onu gelip genel bir sorunmuş gibi yazmış buraya. Buyur hadi şimdi ne diyeceksin? Ben anlamam arkadaş hakkımı isterim o kadar dalga alay ettiniz sonunda kapak oldu alın işte. Benim dediğime inanacaksın arkadaş, bir şey bilirimde söylerim ben haybeden atmam. böyle adalet olmaz olsun yuh diyorum yazıklar olsun

Ekran kartından kaynaklanıyor olabilir . Ati ye uyumsuzluk sorunu fln olabilir ( araştırmadım sadece öngörü )
    Noctivagant senin ekran kartın nvidia mi ?

• Benim ekran kartı Asus nvidia 8800 GT 512 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Ocak 2010; 23:15:13 >
  • Orginal versiyonla birlikte gözlük filan geliyormuş galiba bu konuda bilgisi olan varmı
  • Avatar filmini Real 3d gözlükleriyle izleyen arkadaşlara sesleniyorum oyundada 3d modu var,Avatar filmini 3d gözlükle izledim olamaz öle bişiy süperrdi,oyundada 3d modu var acaba diyorum yine filmi izlemeye gidip 3d gözlüğü çalsam oyunda 3d olurmu bence olur aynı mantıkgibi geldi,3d oyun çıldırtır adamı süperr olur bence...
  • %99 geliyodur çünkü oyunda 3d modu açma kapama var açtığında gözlük olmadığı için herşeyi çift görüyosun,filmde gözlüğü çıkardığım zamanda herşey çift gözüküyodu...

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Orginal versiyonla birlikte gözlük filan geliyormuş galiba bu konuda bilgisi olan varmı
  • Yani oynamaya değermi ?
  • Hayır, ne yaptınız oyunu alınca gözlük geliyor filan :). Özel sistemler var 3D için, Nvidia 3D Vision, iz3D, Real 3D gibi. + Bunları kullanmak için ya özel monitör ya da 120Hz desteği gerekli.
  • Sevmedim, açıkçası grafiklerini beğenmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

Hayır, ne yaptınız oyunu alınca gözlük geliyor filan :). Özel sistemler var 3D için, Nvidia 3D Vision, iz3D, Real 3D gibi. + Bunları kullanmak için ya özel monitör ya da 120Hz desteği gerekli.

Youtube da görürsün sıradan 3d bir gözlükle ekstra donanım gerekmeksizin.3d özelliğini kullanabiliyorsun nvidianın
  • oyunda dx10 acıkken hicbir sorun yok hd4770 ekran kartı ile gayet akıcı sekilde oynadım bu arada filme gore oldukca kotu bir oyun olmus alakası yok
  • Filmi izleyen bazı kişiler tasarlanan Pandora adlı dünyayı o kadar beğenmiş ki orada yaşamadıkları için depresyona girdiklerini ve hatta intiharı bile düşündüklerini söylüyorlar.

Avatar Forumu'nda "Pandoranın hayali bir evren olmasından dolayı yaşanan depresyonla başa çıkmak" başlığına binin üzerinde mesaj atılmış. Atılan mesajların bazıları şöyle:

" Bazen intihar etmeyi bile düşünüyorum. Öldükten sonra Pandora'ya benzer bir dünyada doğabileceğime inanıyorum."

" Avatarı izledikten sonra tekrar bu dünyada uyanacağım için kendimi çok kötü hissettim. Bu histen kurtulmak için birkaç gün sonra filmi tekrar izledim"

" Filmi ve filmi izlerken yaşadığım heyecanı düşünmeden duramıyorum"

Filmden hoşlanmak ve etkilenmek bir yere kadar kabul edilebilir. Ama işin bu boyuta ulaşması gerçekten anlaşılır gibi değil.

alıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: djx

Filmi izleyen bazı kişiler tasarlanan Pandora adlı dünyayı o kadar beğenmiş ki orada yaşamadıkları için depresyona girdiklerini ve hatta intiharı bile düşündüklerini söylüyorlar.

Avatar Forumu'nda "Pandoranın hayali bir evren olmasından dolayı yaşanan depresyonla başa çıkmak" başlığına binin üzerinde mesaj atılmış. Atılan mesajların bazıları şöyle:

" Bazen intihar etmeyi bile düşünüyorum. Öldükten sonra Pandora'ya benzer bir dünyada doğabileceğime inanıyorum."

" Avatarı izledikten sonra tekrar bu dünyada uyanacağım için kendimi çok kötü hissettim. Bu histen kurtulmak için birkaç gün sonra filmi tekrar izledim"

" Filmi ve filmi izlerken yaşadığım heyecanı düşünmeden duramıyorum"

Filmden hoşlanmak ve etkilenmek bir yere kadar kabul edilebilir. Ama işin bu boyuta ulaşması gerçekten anlaşılır gibi değil.

alıntı

İnsanların manevi arayışı diyebilirsin buna,gerçi biraz fazla olmuş,intihar etmeler vs.Bunalımda olan insanların diyeceği şeyler bunlar veya gerçekten de hayal ettikleri şeyin içerisinde yaşamak isteyenler diyelim.Üzüldüm açıkçası.

• arkadaş bu karakteri kontrol etmek ,ateş etmek zor geldi bana , yada alışamadım henüz.
    sanki karakter soldan soldan gidiyor hedefi bulamıyorum bi türlü
  • 1 2 saattır oynuyorum oyunu , dx10 hersey ultra 1080p oynadım hafıf kasma oluyordu , full hıgh bazılarını ultra hıgh yaptım su an fps sorunu kasma etme yok , grafıkler gayet guzel arkadaslar , seslerıde begendıgımı soyleyebılırım gece gece 5.1 cok acamasamda , ılk baslarda bu ne dedım dırek cıkıp kaldırıcaktım oyunu , tek duze bı yapıya sahıp gorevlerde , ama sonra avatar olduktan sonra ıngılızcede var konusmaları felan dınleyınce kaptırdım hafıften , yanı oyun cok ıyı degıl ama cok kotude degıl , xp sıstemı orman felan hafıf aıon oynuyorum havasına gırdım orman felan , bırde avatarın 2 elıne aldıgı sılahı cok sevdım , spear tarzı olanda guzel , yayı pek kullanamadım hedefı tutturmak zor , oto aım vardı sanırım ayarlarda ama onuda acmak ıstemedım , uzun lafın kısası oyunu deneyın begenıceksınız emının ılerledıgınız zaman , baslar sıkıyo sonrada sarıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

Hayır, ne yaptınız oyunu alınca gözlük geliyor filan :). Özel sistemler var 3D için, Nvidia 3D Vision, iz3D, Real 3D gibi. + Bunları kullanmak için ya özel monitör ya da 120Hz desteği gerekli.

Başka sitelerde okuduğum bilgilere göre PC de Özel Monitör olmadan 3D olarak oynanabiliyormuş. Nvidia ekran kartları için Nvidia sitesinde sürücü var oyun için.

Ayrıca aynı sitelerde oyunla birlikte özel bir gözlük verildiği yazmakta. PC dışında kalan cihazlar da yani konsollar da 3D olarak oynayabilmek için 3D destekli Televizyonlar lazımmış

Yani PC de 3d olarak oynamak için ekran kartının 3D destekli olması ve Nvidia sitesinden ekran kartı sürücüsünü yüklemek gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

1 2 saattır oynuyorum oyunu , dx10 hersey ultra 1080p oynadım hafıf kasma oluyordu , full hıgh bazılarını ultra hıgh yaptım su an fps sorunu kasma etme yok , grafıkler gayet guzel arkadaslar , seslerıde begendıgımı soyleyebılırım gece gece 5.1 cok acamasamda , ılk baslarda bu ne dedım dırek cıkıp kaldırıcaktım oyunu , tek duze bı yapıya sahıp gorevlerde , ama sonra avatar olduktan sonra ıngılızcede var konusmaları felan dınleyınce kaptırdım hafıften , yanı oyun cok ıyı degıl ama cok kotude degıl , xp sıstemı orman felan hafıf aıon oynuyorum havasına gırdım orman felan , bırde avatarın 2 elıne aldıgı sılahı cok sevdım , spear tarzı olanda guzel , yayı pek kullanamadım hedefı tutturmak zor , oto aım vardı sanırım ayarlarda ama onuda acmak ıstemedım , uzun lafın kısası oyunu deneyın begenıceksınız emının ılerledıgınız zaman , baslar sıkıyo sonrada sarıyo

abi valla bende core i7 920, 6gb 1600mhz ddr3 ram, gtx 295 çift bellekli 1792mb mükemmel kart var. hiç sorun yaşamıyorum yağ gibi akıyor oyun dx 10 ile . 5.1 hoparlör bende de var ama onun markası da logitech. bomba gibi makina valla . şu işlerim bitsinde fiber internetede geçecem burda destekliyor. artık oyunlardan oyuna atlar dururum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginnix -- 16 Ocak 2010; 3:59:41 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.