Bildirim
James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU- (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
[simage] [/url][/simage]
[simage][/url][/simage]
bence oyun gayet güzel grafıklerde cok hos ve kalıtelı oyun aynı zamanda akıcı bence gönül rahatlığıyla oyunu ındırın deneyın. -
Bende kendi çektiğim resimleri ekleyeyim bari. Daha oyunun başındayım gerçi sıcak sıcak ekleyeyim dedim benden önce eklenmiş Ayarlar olabilecek en üst seviyede, 1280*1024 8xAA Dx10 Ultra High vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 15 Ocak 2010; 0:43:24 >
-
optimizesi nasıl? -
deneyelim bakalım nasılmış ... -
bu olayın çok rekalmı yapıldı şişti şişti. adım gibi eminim bu oyun patlayacak. tamamen para için başka bşey değil
SAKIN OYNAMAYIN! -
peter jackson's king kong süper bir oyundu ve gene ubisoft yapmıştı. avatar da güzel olabilir. bekleyelim bakalım yorumlar nasıl olacak. oyunu ubisoft yaptığı için iyi olma ihtimali var bence çünkü ubisoft güzel film oyunları yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 15 Ocak 2010; 2:16:24 > -
hayır yapmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ginnix
bu olayın çok rekalmı yapıldı şişti şişti. adım gibi eminim bu oyun patlayacak. tamamen para için başka bşey değil
SAKIN OYNAMAYIN!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kraven
quote:
SAKIN OYNAMAYIN!
Sanki oyuna para verip oynuyor millet, korsan oynayan adam oynasa ne , oynamasa ne.
-
oyunu az önce indirdim DirectX10 ve 3D teknolojisine sahip bir oyun =) grafikler yeterince güzel bence şimdi çıkmak zorundayım akşam daha fazla bilgi verebilirim -
-
DX10'u kapat, performans artışını görünce ağzın açık kalacak. O sistem oyunu yerle bir eder yoksa, sadece optimizasyon sorunsalı var DX10'da. -
dx10u kapat mı?? arkadaşım bende de var dx10 lu bi ton oyun, 1 tanesinin tık ettiğini görmedim oynarken niye kapatıyorum dx10u zaten güzel grafikler varken. yani kimse kimseye dx'ini kapat diyemez bence, herkesin kendi bilgisayarı kendinedir açar oynar yada kapatır oynamaz. zaten oyun Avatar gibi sonradan çakma sırf para kokan birşeyse hiç gerek yok açmaya boşuna beklemeyin bu oyunu
-
Oynayalımmı oynamayalımmı ne dersini ? -
quote:
dx10u kapat mı?? arkadaşım bende de var dx10 lu bi ton oyun, 1 tanesinin tık ettiğini görmedim oynarken niye kapatıyorum dx10u zaten güzel grafikler varken. yani kimse kimseye dx'ini kapat diyemez bence, herkesin kendi bilgisayarı kendinedir açar oynar yada kapatır oynamaz. zaten oyun Avatar gibi sonradan çakma sırf para kokan birşeyse hiç gerek yok açmayaboşuna beklemeyin bu oyunu
Tövbe tövbe AnimePiggy ne demiş sanki yardımcı olmaya çalışmış dx9da oyun daha hızlı dx10da sorun var demiş yorumunuzdan sanki adam birine kötü bir şey söylemiş anlamı çıkıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: arthur20
quote:
dx10u kapat mı?? arkadaşım bende de var dx10 lu bi ton oyun, 1 tanesinin tık ettiğini görmedim oynarken niye kapatıyorum dx10u zaten güzel grafikler varken. yani kimse kimseye dx'ini kapat diyemez bence, herkesin kendi bilgisayarı kendinedir açar oynar yada kapatır oynamaz. zaten oyun Avatar gibi sonradan çakma sırf para kokan birşeyse hiç gerek yok açmayaboşuna beklemeyin bu oyunu
Tövbe tövbe AnimePiggy ne demiş sanki yardımcı olmaya çalışmış dx9da oyun daha hızlı dx10da sorun var demiş yorumunuzdan sanki adam birine kötü bir şey söylemiş anlamı çıkıyor.
boşuna uğraşma
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnimePiggy
DX10'u kapat, performans artışını görünce ağzın açık kalacak. O sistem oyunu yerle bir eder yoksa, sadece optimizasyon sorunsalı var DX10'da.
tamam deneyecem. bu arada AnimePiggy yardım etmeye çalışmış ne sorunlu adamlar var hemen çatıyonuz -
Yuha, ne insanlar var. Ben oyunun DX10 modunun sıkıntılı olduğunu söyledim, neyse önemli değil, bir tarafımda hiç değil. Ayrıca, ikran rocks!
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnimePiggy
Yuha, ne insanlar var. Ben oyunun DX10 modunun sıkıntılı olduğunu söyledim, neyse önemli değil, bir tarafımda hiç değil. Ayrıca, ikran rocks!
http://i49.tinypic.com/20ijhw5.png
Ya ben yaşlandım ya da kontroller biraz zor olmuş bu uçan ineğinSola basıyorum yarım saat sonra anca dönüyor. Aşşağı yukarı vs. zar zor dönüyor tır sürüyoruz sanki
Oyun idare eder. Yanlız güzelim hikayeyi mahvetmiş oyun. Eğer film oyunu yapıyorsan bari tam olarak film oyunu yap. Bire bir olsun. Mükemmel bir oyun çıkardı ortaya. Veya Pandora gezegeninde open world bir macera oyunu. Yemeyip yanında yatardık.
Bu arada sana laf atan kişiliğe takılma zaten. Adamın işi gücü yok her konuda birilerine sataşacak.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X