Şimdi Ara

James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
20.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU-

Yapımcı-Yayıncı : Ubisoft
    Türü : Aksiyon
    Çıkış Tarihi : 1.Aralık.2009
    Platform : PC, PS3, XBOX360, WII, PSP, DS

Youtube Video :

IGN :http://pc.ign.com/objects/802/802862.html

GAMESPOT :http://www.gamespot.com/pc/action/jamescameronsavatar/index.html

James Cameron's Avatar: The Movie :http://www.imdb.com/title/tt0499549/

http://forum.donanimhaber.com/m_27300908/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 15 Ocak 2010; 17:20:13 >

• Oyunu Geç Filme Odaklanın Şu ana kadar dünya tarihinde görülmemiş Bir film geliyor oyunu oynayıp berbat etmeyin zevkinizi çok pis spoiler alırsınız oyundan
  • Filmin çıkmasını bekleyip ,izledikten sonra oynayın diyorsun yani..
  • Oyunun demosunu 10 dk oynadım sildim hoşuma gitmedi.Oyundan değilde filmden çok şey bekliyorum
  • Oyunu tam olarak türü nedir? Sadece vur ilerle mi yoksa oyunda rpg öğeleri de var mı?
  • oyun türü aksiyon olarak geçiyor. ayrıca burda yapımcı şirket ubisoft. ubisoft daha öncede Peter Jackson's King Kong u yapmıştı ve oyun çok güzeldi. genelde film oyunları kötü olur ama ubisoft un yaptığı oyunlar diğer film oyunlarından daha kaliteli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 26 Aralık 2009; 21:09:05 >
  • Videoları izledim güzele benziyor.Denemeye değer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gamespot oyuna 5.5 vermiş haberiniz ola
  • IGN de 6.8 vermiş. ayrıca gamespot okuyucu puanı 7.5 (44 oy)
  • demosunu oynadım beğendim gayet başarlı bence
  • Oyunu ben de sevdim.2 farklı ırkı seçebilmemiz iyi olmuş.Oynanabilirlik olarak da hoş olmuş.Bence gayet güzel bir yapıt olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 12 Aralık 2009; 0:16:28 >
  • İncelemesini okudum Oyungezer'de gayet güzel görünüyo, özellikle hayvan kullanma olayı hoşuma gitti benim...
  • filmden sonramı çıkacak oyunu
  • Film dünyanın en büyük bütçeli filmi oldu.Bende bekliyorum ve galiba vizyonda.
  • Demosunu oynayıp bitirdim ancak fazla beğenmedim. Meselâ vuruş hissi iyi değil. Oyunun atmosferini de kısaca özetlersem, balta girmemiş ormanda geçen Lost Planet olmuş ancak pek becerilememiş.
  • oyundan haber yok belki ama film imdb den 8.9 gibi süper bir not almış. oyunuda güzel olsada oynasak bari
  • Filmi beğenmemek zevke kalmış bide 3d deneyin çok fark ediyormuş ben yer bulamadığım için sonra gideceğim ama normal versiyonunu izledim ve beğenemedim dersem bir çok kişiyi mahrum etme şansım var o yüzden insanları etkileyecek yorum yapmakta aceleci davranmamak lazm .
    Benim fikrim bu kadar geniş ortama sahip bi filmi en az 2 filmle anlatmaları yönünde olur. yoksa böle winrarda sıkıştırılmış bi film tadı vermezdi
    en azından.Yani bi starwars unleashi benim gibi gidip tek dvdli alırsanız bazı sahnelerinden mahrum kalırsınız buda öyle olmuş tam evreni göremeden etmeden neredeyse 3 saatte bitmiş herşey.Adamın yarattığı navi diline yazık ulan!
    Oyunun demosunu oynadım nası bi grafiktir ki 4870 ekran kartında bile kasar ilginç...oyunda o kadar detay(yani etkileşime geçmiyoruz ki herşeyle) olmadığını varsayarsak demosundan belli köyün nası olduğu yazık etmişler böle bi evrende.zaten filmle aynı anda çıkan filmden hiçbir zaman hayır beklemem.

• bu oyun unutuldu gitti sanırım hiç bir bilgi yok. filmi için 14 yıl uğraşılmış deniyor. oyununda grafikleri göz alıcı görünüyor ama kendisini göremedik piyasada. alone in the dark gibi olcak bu oyunda
  • Oyununu geçtimde filmini 3 boyutlu kesin izleyin.Böyle bir şey yok.Çok eğlenceliydi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.