Şimdi Ara

Jahrein o kadar da kötü bir yayıncı değilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • popüler olan şeyler genelde kötü olur kafasında biriyim bu yüzden bu adama biraz önyargılı yaklaşmıştım ama Efe Aydal ile yayınını izleyince adam çok mantıklı konuşuyor dedim. Boş bir adam gibi de değil Almanya'da eğitim almış Almanca ve İngilizceyi iyi bildiğini söylüyor.

• bu herifin laf atmadığı bir uçan kuş kaldı. her önüne gelene sallayıp duruyor ama başkası kendisine bir şey dedi mi kuduruyor yerlere yatıyor. elalemin kazandığı paralara laf ediyor kendisi sabahtan akşama kadar bir tarafını yayıp çoluk çocuğun parasını cukkalıyor. efe aydal'dan da bunla iş yapmasından ötürü soğudum.

edit: imla

• Jahrein'i hiç sevmem. Bencil, ukala, egoistin teki.

• Normal bir adam. Yayıncıları pek sevmem ama jahreinin çoğu yayıncıdan biraz daha kaliteli bir insan olduğunu biliyorum. Eğitimli, evli, barklı bir adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

Jahrein'i hiç sevmem. Bencil, ukala, egoistin teki.

Ben insanların egoist olmasında pek sorun görmüyorum ama aşırı egoistleri ben de sevmiyorum mesela Savaş Cebeci gibi.

• bu herifin laf atmadığı bir uçan kuş kaldı. her önüne gelene sallayıp duruyor ama başkası kendisine bir şey dedi mi kuduruyor yerlere yatıyor. elalemin kazandığı paralara laf ediyor kendisi sabahtan akşama kadar bir tarafını yayıp çoluk çocuğun parasını cukkalıyor. efe aydal'dan da bunla iş yapmasından ötürü soğudum.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tasmalı Kedi -- 18 Nisan 2021; 23:43:32 >
  • Jahrein'i izlemedim desem yalan olur.

Aşırı egoist, piyasada laf atmadığı insan kalmamıştır.

10 cümlesinden 9 tanesi birini aşağılamaya, küçük düşürmeye yönelik.

• Ben eskiden bazı oyun yayınlarını falan izlemiştim o kadar bir de sürekli youtubeda önüme düşerdi jahrein şunu yaptı, bunu yaptı vs. vs. ama bir şey farkettim zaten üstteki yorumlarda da belirtmişler bu adam eleştirirken çok rahat ama kendisi eleştiri aldığında da kaldıramayan birisi gibi duruyor aşırı sinirli bir yapısı var sanki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 konudan 9 unda gerçek neyse onu söylüyor o yüzden pek sevmezler.

• Mount and Blade oynadığı yayınları takip ederdim. Ben severim kendisini
  • Bazen sakalarinin vs. kontrolünü kaybetse de bence izlenebilecek tek yayıncı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Farkeden var mı bilmiyorum ama son zamanlarda tavırlarında bi değişiklik seziyorum.Daha egoist daha ukala bi tavrı var.Jahreini severim ama "Her şeyi ben bilirim" ya da "Hahaha yine biri bana kin mi kusmuş ne kadar mükemmel biriyim" gibi hallerini itici buluyorum

• Yayını izlemedim fakat bu tarz insanlara çok yüklenip kafanıza takmayın.Sosyal medyada yükselmenin yolu bu adamlarda bunu yapıyor işin raconu bu.

Kendi sosyal hayatında farklı davranıyor olabilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayıncıların hepsi leş bana göre ama illa birini izleyecekseniz PintiPanda kesinlikle açık ara en iyisi. Daha samimi ve ortalama bir insan

• Sevilmiyor çünkü kıskanılıyor. Alfa birisi

• Çocuklara dava açtığını öğrendiğimden beri nefret ediyorum güya 20 k para verirse davayı çekermiş zaten izlemezdim şimdi hiç izlemem

• ben nötrüm evet egoist ama o kadarda kötü biri değil bence hatta komik

• izlemesi sıkmayan kendi gibi doğal yayıncı
  • Değil zaten.Bu forum hater

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.