Şimdi Ara

Jahrein'e katılıyor musunuz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
5.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Locaste Siarnaq

    Jahrein vb birçok yeni çocuk söylüyorlar. Bunlarin yetkinliği nedir ki kimi hangi eğitimle eleştiriyorlar? Hangi okulu bitirmiş ? Siyaset üzerine herhangi bir yayından faydalanmış mi? Bana göre boş beleş oyun oynayıp çocuklardan parayı alan Twitch yayıncısı. Bunlarin ülke gündemine dayalı nasıl bir yorumu olabilir ki. Saçmalamayin lütfen bu adamin ne konuda başarısı var da ülke yönetimine yönelik konuşması takip ediliyor ya yazık valla yazık.

    Siyaset derslerini bolca görmüş bir olarak ve bu sene de İletişim Fakültesinden mezun olacak biri olarak şunları söyleyeyim size. Aldığım eğitimde siyaset derslerime veyahut iletişim derslerime giren her hocanın siyaset ile alakalı ders görmüş olup olmaksızın bizlerin bir birey birer vatandaş olarak her zaman siyaseti takip etmemiz ve bir fikrimizin, görüşümüzün ve eleştirimizin olması gerektiğini söylediler.


    Şimdi sizin dediğiniz noktadan bakarsak bu ülkede siyaset bilimi okumayan siyasetle ilgili konuşmasın o zaman? Siyaset bölümü okumak ya da bitirmek demek siyaseti çözmek değildir. Veya o bölümü okumamak bitirmemek siyaset hakkında konuşamayacağın anlamına gelmez. Dünyada bir sürü kitap vardır. Sosyologların, siyasetçilerin ya da ekonomicilerin vesaire yazdığı, ünlü düşünürlerin insanlığa bıraktığı siyaset ile ilgili, geçmişte yaşanmış şeylerden yola çıkarak ortaya attıkları tezleri bulunduran. Zaten bu kitapların 3-5 tanesini okuduğunda çoğu şeyin tekrar ettiğini ve neyin neye ilerlediğini görebiliyorsun. Ha Jahrein vakti zamanında Almanya'da üniversite okumuş, son senesinde tez ile uğraşmak istemediği için (bunun sebebini de şöyle açıklamıştı, 6-7 ay boyunca benim bir araştırmaya bir tarafımı yırtacağım ama en büyük payı orada bir profesörün alacağı tez sunmak istemiyorum, ha bu konu hakkındaki fikrim belki değişebilir ama yayınlara odaklanmak bana daha mantıklı geliyor demişti) tezi yazmayıp mezun olmadı. Belki burada sadece bu değil işin içinde yayınlardaki geleceği görüp odağını oraya vererek daha iyi para kazanacağını sezmiş ve 6 ay gereksiz yere daha az bir gelir elde edeceği şeye yoğunlaşmak istememiş de olabilir orası ayrı.


    Çağımızın getirisi artık kaynaklara, makalelere vesaire çok daha rahat ulaşılabiliyor. Son olarak hani hangi yayından şundan bundan faydalanmış vesaire demişsiniz, çok zor değil yayının alt kısmında e-maili mevcut. Belki oradan bir mail atarsanız size okumuş olduğu ve altında bir birikim olarak sunacağı kaynak var ise vereceğini düşünüyorum. Yıllarca izlemiş olduğum bir insandır ki televizyonlarda gördüğümüz tipler gibi boş sallayan bir tip değildir. Ama bana göre yazdığınız yazı biraz nefret yönelimine yönelik geliyor o yüzden fikrinizin değişeceğini de düşünmüyorum.





  • Natsu Dragneel kullanıcısına yanıt
    Jahrein en son siyaset yapacak adamdır. Çoluk çocuk oyuncaklari gelmiş MV olacağım diyor özgüvene bak bak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hadebe milletmekili mi o ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Locaste Siarnaq

    Jahrein en son siyaset yapacak adamdır. Çoluk çocuk oyuncaklari gelmiş MV olacağım diyor özgüvene bak bak

    "Jahrein en son siyaset yapacak adamdır." Pardon? Birinin bir şeyi söyleyip söylemeyeceğine karar verecek "bilir kişi misiniz"? Bu konuda hangi bölümü okudunuz bakalım sizin mantığınıza göre siz de bu konuda sınıfta kaldınız...


    Bence de en son siyaset yapacak kişi sizsiniz. Başkalarının bu konudaki fikirlerine aynı görüşte olun olmayın ama bir başka insanın fikrinin beğeni toplanması muhtemelen size batıyor. Hayırdır siyaset bilimi falan mı okudunuz da bu kadar ünlenemediğiniz için sallıyorsunuz insanlara?


    Tek katıldığım olay milletvekilliği. Evet ben de bu konuda tam olarak olmasından yana değilim ama 2021 yılında her şey olur. Kaldı ki Jahrein'in milletvekili olmasına laf ediyorsanız daha buraya milletvekili olmuş tonlarca isim var hepsine ayrı ayrı yine laf etmeniz lazım. Çünkü geliş şekillerinin liyakattan çok sadakat ile olduğunu belki biliyorsunuzdur. (Bilmiyorsanız da az araştırıp anlarsınız)


    Neyse, belki bir şey anlatırım diye düşündüm de boşluğa konuşmuşum. Umarım ön yargınızı atar, bir şekilde yaptığı şeyin arkası var mı yok mu sorup ona göre insanlara sallarsınız ne diyeyim.





  • destinyanus kullanıcısına yanıt
    Yok salak değilim, beyinsiz değilim sadece. Irkçı faşit değilim sadece. Nette gördüğü her halta inanan asalak değilim sadece anladın mı çocuğum ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SYRISN kullanıcısına yanıt
    İşgal altındaki devletin aldığı kararın ne kadarı doğrudur ? Millet ne diyor ona bakılır. Şuan bizim ülke sesini çıkaramıyor Çin'e, eee o zaman bizde mi Uygur Türkleri'ni sattık ? İşgal altındaki ülkenin kararı kendi iradesini geçmiştir.Boraltan köprüsü olayında 145 Azerbaycan Türkü'nü Rusya'ya "bizim ülke" teslim etti ve hepsi başından vurularak katletildi. Şimdi millet bu konuda suçlu mudur yoksa kararı alıp oraya gönderenler mi ? Filistin halkının çoğu yönetimle de uğraşıyor. Mescid-i Aksa mevzusu filistin üstüdür.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    Sana y kuşağı diyecektim fakat x bile olabilirsin,(kafa olarak) durum vahim. Burada boşa Arapları savunma bize. Senin ya tuzun kuru ya da para alıyorsun başka açıklaması olamaz. Yada ciddi anlamda işsizsin.

    Ancak işsiz bir adam burada Arapları bu kadar savunurdu. Bu arada o dönemleri yaşadın mı? Sen nereden biliyorsun? 1890 doğumlu felansan sana hak vericem. :D
    https://www.dailymotion.com/video/xduzbv?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Al bak bu videoya İlber Ortaylı ne demiş. Biz zaten Arapların hepsinin ihanet ettiğini söylemiyoruz fakat yeterli sayıdaki Araplar gayet ihanet etti bize olaylar çok açık. He sana son sözüm olsun eğer çok istiyorsan kardeşini babanı ve kendini al git Filistin'e, savaş. Türk Çocuğu bundan sonra Arap çölleri için kan dökmeyecek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • destinyanus kullanıcısına yanıt
    Olum bak küfrettirtme kendine. Sen kimsin de yön gösteriyorsun haddini bil. Sığır! Üstte hepsinin satmadığını söylüyorsun ama alayına düşmansın ırkçı angut. Para alıyor diyor birde bak bak mala bak.Senin Türk askerin asırlardır o topraklarda savaştı, senin gibi embesil sürüsü var olsun diye.Ülkende kaç defa hainler çıktı ne oldu sen de mi hain oldun ? 1940'larda boraltan köprüsü olayında 145 azerbaycan TÜRKÜNÜ ruslara satan senin soyundu! Şimdi biz de mi hainiz ? Git pc başında mal mal ergenliğini yaşa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okey velet

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    Hem küfürbaz hem de yaşlı durum kötü. Birde bize dersiniz empati yoksunusunuz diye. Acaba öz deden bir arap bedevisi tarafından öldürülse burada ne düşünürdün merak ediyorum. Allah kimseyi Arap yalaması yapmasın amin ecmain.

    Ülkedeki ciddi işsizlik sorunu burada trollük olarak bize döndü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lalalulayani

    Koskoca uzaya çıkmak için ayrılan bütçe 38 milyon TL :D

    Yıldızlararası filmi bile 165 milyon dolara çekildi

    bakın birisi DOLAR birisi TL

    Böyle bir durumda Jahrein nasıl haksız olabilir

    Hocam konuya verilmesi gereken cevabi vermissiniz  


    Zaten o para nasil harcanir soyliyim


    1. Bakanlardan birilerinin enistesi damadi cakma bir uzay sirketi kurar
    2. Butun para oraya aktarilip 5-10 milyona sadece disaridan oyle gorunecek cakma bir uzay roketi prototipi yapilir
    3. Butun medya cagirilir fotolar cekilir ve tarih verilir
    4. Eniste, damat geri kalan 20 milyona coker bir kismini da bakanlara vs. dagitir
    5. Bizim millet alkis kiyamet hulooo
    6. Kapanis




  • saveyourself S kullanıcısına yanıt
    Hocam siz baya aşina olmuşsunuz, çok doğru bir özet.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saveyourself S kullanıcısına yanıt
    Ağzına sağlık olay bu işte :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 30 yaşındayım buradan milletvekili adayı olursa gözüm kapalı oy veririm. Önyargıyı kenara bırakıp düşüncelerini izleyin. Hiçbir önerge veremeyen önüne ne gelirse onaylayan vekillerden bin kat daha faydalı olacağı kesin.

  • Jahrein kim ya böyle şaklabanları gerçekten ciddiye alıyor musunuz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lalalulayani

    Hocam siz baya aşina olmuşsunuz, çok doğru bir özet.

    E hocam ben kendi gozumle gordum yoksa bosa sallamam yani  

  • destinyanus kullanıcısına yanıt
    "Allah kelamı" ettiğine göre müslümansın. Sen dinini bilmiyorsun. Sözün hakikati : Hz. Peygamber (sallallahu aleyhi vesellem) efendimiz şöyle buyurmuştur:
    “Irkçılık davasına kalkışan bizden değildir, ırkçılık üzerine savaşa girişen de bizden değildir."

    Satan arapları Allah kahretsin.Masum çocukların ölümüne ırkçı bakanı da Allah kahretsin! Peki masumun suçu ne ? İdrak problemi olan velet. Troll diye tutturduğuna göre kanal kanal muhalif olma paranoyası yaşıyorsun. Siyaset üstüdür bu. Müslümansan Mescid-i Aksa'ya sahip çıkacan! Öyle şovmenliğe bakmaz bu iş. Atatürk bile 1920 meclis konuşmasında : "Suriyelilerin, gerek Iraklıların bu iki dindaşlarımızın kalbleri daima bizimledir" der. İslam'da ırkın üstünlüğü yoktur. İslam'ı öğren, iyice kafana kazı sonra konuş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Natsu Dragneel kullanıcısına yanıt
    Amma savundun adamı neyse size bu ülke fazla zaten. Tabi ki en son konasacak kişi. Çoluk çocuk parası yiyen adamdan MV olamaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.