Şimdi Ara

Jahrein'e katılıyor musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
5.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Giriş

Jahrein (Ahmet Sonuç ) bunları tweetledi. Ben sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Bu gönderiyi özellikle AKP yi destekleyen forum üyeleri görüp yorumlarsa sevinirim. Suçlama vb. şeyler olmadan tartışalım burada. Onlar da neden AKP yi desteklediğini açıklasın, tartışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYRISN -- 13 Mayıs 2021; 23:37:12 >

• Abicim laf anlatamazsin

1 din

2 yalandan prototip ismarlama gostermelik ici bos seri uretimden uzak yerli uretim

Millet bunlari duyar duymaz tav oluyor

Lan yurt dışında 2.5 euro olan ferroro rosher 300 gram bugun migrosta 48 liraydı 48 LİRA LAN 300 GRAM ÇİKOLATA daha neyini savunuyorlar bunlarin salataligin kilosu 8 9 lira ete peynire girmiyorum az once dandik tavuk doner soyledim 17 lira

Jahrein'i ben de ilk defa burada duydum ama bana pek "bilirkişilik" yapmış gibi gelmedi.

Adam sosyal medyada, 2 yıl içinde aya gitme hedefinin komik olduguna dair, kendi görüşünü ifade etmiş. Gelen tepkiler üzerine de bu hedefin neden komik olduğunu dusundugunu önceki örneklere dayanarak açıklamış.

Hocam konuya verilmesi gereken cevabi vermissiniz  

Zaten o para nasil harcanir soyliyim

1. Bakanlardan birilerinin enistesi damadi cakma bir uzay sirketi kurar
    2. Butun para oraya aktarilip 5-10 milyona sadece disaridan oyle gorunecek cakma bir uzay roketi prototipi yapilir
    3. Butun medya cagirilir fotolar cekilir ve tarih verilir
    4. Eniste, damat geri kalan 20 milyona coker bir kismini da bakanlara vs. dagitir
    5. Bizim millet alkis kiyamet hulooo
    6. Kapanis
  • Jahrein'e katılıyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim laf anlatamazsin

1 din

2 yalandan prototip ismarlama gostermelik ici bos seri uretimden uzak yerli uretim

Millet bunlari duyar duymaz tav oluyor

Lan yurt dışında 2.5 euro olan ferroro rosher 300 gram bugun migrosta 48 liraydı 48 LİRA LAN 300 GRAM ÇİKOLATA daha neyini savunuyorlar bunlarin salataligin kilosu 8 9 lira ete peynire girmiyorum az once dandik tavuk doner soyledim 17 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Haklısın. Din de önemli ama insan günün sonunda sabah kahvaltıda , akşam yemeğinde ne yiyeceğini düşünüyor. Markete gidiyorum 200 - 300 tl tutuyor. Marketten çıkınca ben bu kadar harcama yapacak ne aldım diye kontrol ediyorum fişi. Sözde müjdelerle insanları kandırıyorlar buna başta gençler olarak son vermemiz lazım artık. Jahrein de bu konuda gençlerin düşündüğü, istediği şeyleri anlatan insanların başında geliyor.

• adam kanıtlarla gelmiş olmayan şeyleri söylemiyor doğru şeyleri söylüyor
  • Elektrikli traktör yapıldı.

https://www.trthaber.com/haber/ekonomi/elektrikli-traktor-icin-on-siparisler-alindi-562507.html

Yerli uçak için ne yazık ki Türk-Amerikan çiftli ile anlaşamadılar. Teknoloji transferi ile yapacaklardı.

TOGG da yapılıyor şu an. Havada kalmadı. Başarılı olup olmayacağı belli değil ama Tim Cook geçen haftalar otonom araçların core teknoloji olacağını söyledi. Yani geleceği var gibi duruyor. Uzay hedefi abartı gibi ama belli bir vizyon koyup buna bütçe ayırmak da mesele. Çok incelemedim ama kolaydan zora doğru 10 hedef koydular. Bağımsız GPS uydusu misal bunlardan. Bunların başarılı olup olmayacağını bilmiyorum ama mühendislik öğrencisi olarak şunu söyleyebilirim: Okuldaki tüm mühendis öğrenciler aşırı heyecanlı. Proje yarışmalarında, teknofestlerde hep ürün çıkarmaya çalışıyorlar. Hükümeti birçok şey eleştirebilirsiniz. Mesela, ekonomiyi batırdı, çevresini haksız zengin etti, demokrasiyi hukuğun anasını ağlattı ama bu konulardaki performasını önemsizleştirmek haksızlık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 13 Mayıs 2021; 23:55:26 >

• Katıldım, peki şimdi ne olacak? Ne yapmamiz gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scientia kullanıcısına yanıt

Haziran' da seri üretime geçilecek demiş. Ayrıca bu traktörlerin en az kaç tl olacağı da belli değil. Çiftçi zaten para kazanamıyor.

• Biz bunları gündemde tutarsak kimse unutmaz. Sahte gündem yaratmalarına karşı

• Return to Monke kullanıcısına yanıt

Şimdi gücümüzü sosyal medyada göstermemiz gerekiyor. Fikrimizi sosyal medyada belirtmemiz gerekiyor ki millet bazı şeyleri görsün.

• Koskoca uzaya çıkmak için ayrılan bütçe 38 milyon TL :D

Yıldızlararası filmi bile 165 milyon dolara çekildi

bakın birisi DOLAR birisi TL

Böyle bir durumda Jahrein nasıl haksız olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scientia

Elektrikli traktör yapıldı.

https://www.trthaber.com/haber/ekonomi/elektrikli-traktor-icin-on-siparisler-alindi-562507.html

Yerli uçak için ne yazık ki Türk-Amerikan çiftli ile anlaşamadılar. Teknoloji transferi ile yapacaklardı.

TOGG da yapılıyor şu an. Havada kalmadı. Başarılı olup olmayacağı belli değil ama Tim Cook geçen haftalar otonom araçların core teknoloji olacağını söyledi. Yani geleceği var gibi duruyor. Uzay hedefi abartı gibi ama belli bir vizyon koyup buna bütçe ayırmak da mesele. Çok incelemedim ama kolaydan zora doğru 10 hedef koydular. Bağımsız GPS uydusu misal bunlardan. Bunların başarılı olup olmayacağını bilmiyorum ama mühendislik öğrencisi olarak şunu söyleyebilirim: Okuldaki tüm mühendis öğrenciler aşırı heyecanlı. Proje yarışmalarında, teknofestlerde hep ürün çıkarmaya çalışıyorlar. Hükümeti birçok şey eleştirebilirsiniz. Mesela, ekonomiyi batırdı, çevresini haksız zengin etti, demokrasiyi hukuğun anasını ağlattı ama bu konulardaki performasını önemsizleştirmek haksızlık olur.

umarım elektrikli traktör de yapılır internet hızımız da yükselir alman markası araba değil de türk markası yerli arabalarımızı kullanırız ülkemizde umarım haksız çıkarım

• quote:

Orijinalden alıntı: scientia

Elektrikli traktör yapıldı.

Araba yapmanın hükümetle ilgisi yok. Yıl olmuş 2021 araba yapmaya ne var? Sorun arabayı pazarlayabilmek.

• Jahrein kim la ? Ya bu adamların her halta bilir kişi olması nedir abi ? Ne dediği umruma değil, ülke bu kafadan gelişmiyor. Az kitle toplayan başımıza alim oluyor. Bu dombik çoluk çocuk gazıyla hareket etsin

• Mv olacak ss alın bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuzcufiko -- 14 Mayıs 2021; 0:44:28 >
  • Myhres7 M kullanıcısına yanıt

Konu Jahrein denen Twitch yayıncısının yazdıkları değil. Konu gençlere hitap eden, sosyal medyadaki takipçilerinin çoğunun genç olması ve gençlerin sorunlarını yazması, sesini siyasilere duyurabilmesi

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

ML nedir ?

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.