Şimdi Ara

'Jahrein bu konuyu izleyip yorumluyor' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
25.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedi yılların yayincisini hiç izlemediği halde youtubedan buldugu 2 dklik videoyla çözen çocuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Yıldır destekçisiyim, kendim de bu işle uğraştığım için özellikle severek takip ettiğim 1 kişiye sub olmaya karar vermiştim. Doğru kişinin Ahmet (Jahrein) olduğuna karar verdim ve hiçbir kararımdan da pişman değilim. Kendisi işini son derece düzgün yapan, en iyi Türk yayıncı. Geçenlerde açıklama yaptı, son 3 yılda oynadığı oyun sayısı 725. Bakın arkadaşlar, 725 farklı oyun diyorum, üstelik bu veri sadece 3 yıllık. Daha öncesini tutamıyor ki bu adam daha uzun süredir bu işlerin içinde.

Gelelim senin mesajına, şunu fark etmemişsin ki o videoları yükleyen Jahrein değil. İnsanlar Youtube'dan nasıl para kazanırım diye düşünürken bu tür içerikler çalmaya başladılar. Tek yaptıkları yayından klip indirip, direkt olarak Youtube'a upload etmek. İlgi çekici veya "clickbait" başlıkla hoop sana 100 k izlenme. Hıncınızı gidin bir kum torbasından falan çıkartın, internette sayılı iyi içerik üreten insanlara laf atmayı bir kenara bırakın lütfen.

Ve evet, öğ öğ öğ cahreyin.

• Bide sen burdan reklamını yapttın maşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

1- sevmiyorsanız izlemeyin.

2- adam twitch türkiyede en çok izlenen kişi.

3- para atan atar atmayan atmaz kimseyi zorlamıyor.

4- adamın kazancı sizi ilgilendirmiyor.

5- bu kadar kıskanmayın yapabiliyorsanız buyrun açık platform siz de katılın yayın yapın.

6- jahrein 4 5 saat yayın yapıyor ama siz sadece youtubede gördüğünüz 4 dk lık kısma göre bir insanın kişiliğine laf edemezsiniz.

7- kendisi her zaman yardımseverdir ve asla egosu yoktur.

8- kendisine söveni söver. Sövmeyenide sövmez. Ekşide en ufak eleştiriyi sövüyor diyene gelsin bu cevabım. Eleştirinin bir dozu vardır karşınızdaki bir lord dahi olsa sabrı vardır.

Ayrıca; Jahrein o youtube de gördüğünüz videoları yüklemiyor tamamen anonim kişilerden yükleniyor. Burdan lorduma selamlar olsun.

Hayırdır sana ne oluyor ?

• UnLimiteD. kullanıcısına yanıt
    Avukatıyım.
  • :D Herifin nickide çok sağlam

"Jahreinnnnnnn"

Jaaahhhreeeinn

Jahhhreinn

İnsanın bilinçaltında çok mühim bir zat uyandırıyor :D

Halbuki şişko klasik bir yayıncının teki :D

Ya şimdi tamam yine kaliteli yayıncılardan biride

Artık Türk Yayıncı Sektöründeki kalitesiz yayıncı fazlalığından mı bu şişko öne çıkıyor ? olabilir.

Ama diğer kanalların bu yayıncıdan prim yapması ve şişkonunda işine geldiği gerçeği değişmiyor :D

Aslında buradaki bıkkınlık noktası şu : jahrein şunu bunu yorumluyor diye sürekli aynı şeyleri görüyorsunuz üstüne nickde akılda kalıcı olunca bıkıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 5 Şubat 2018; 18:39:43 >
  • Ensene yapışıp İZLEYECEKSİN İZLEYECEKSİN diye zorlamıyoruz ister izle ister izleme sana kalmış.Adam işini gayet iyi yapıyor.Haa bazen vasat videolarda sadece ekrana boş boş bakıyor -ki bence bu da çok iyi bir eleştiri- millet de bunu ''Jahrein salak bir yorum bile yapamıyor'' diye değerlendiriyor.

İzlemeyeceksen izleme kimse zorlamıyor!
  • quote:

5- bu kadar kıskanmayın yapabiliyorsanız buyrun açık platform siz de katılın yayın yapın.

6- jahrein 4 5 saat yayın yapıyor ama siz sadece youtubede gördüğünüz 4 dk lık kısma göre bir insanın kişiliğine laf edemezsiniz.

8- kendisine söveni söver. Sövmeyenide sövmez. Ekşide en ufak eleştiriyi sövüyor diyene gelsin bu cevabım. Eleştirinin bir dozu vardır karşınızdaki bir lord dahi olsa sabrı vardır.

Ayrıca; Jahrein o youtube de gördüğünüz videoları yüklemiyor tamamen anonim kişilerden yükleniyor. Burdan lorduma selamlar olsun.

hay senin o lordunu seveyim xdxdxd

• Harici bir uygulama kullanmadan bir kanali nasil engelleriz?

• Yeni nesil böyle işte, geçende misafir geldi 12-13 yaş çocuklar var Enes putur falan konuşuyor şöyle yaptı böyle yaptı diye, kitlesi bu adamın napsın önündeki ekmeği yemesin mi?

Jahrein gelince içerikleri saçma mı saçma ötesi, biraz bakayım dedim geçenlerde 1 dak dayanamadım abi adam sıçsa yayında oh iyi yaptın diyecek binlerce kitlesi var.

Adam okul harçlığını buna yatırıyor sırf ona cevap versin kendini özel hissetsin diye başka açıklaması yok.

Şimdi böyle abuk sabuk kitle varken adam önüne gelen ekmeği yemesin mi?

• Hemen 10 bin tl gönderiyorum hemen iban ver

• FaLkenAuGe kullanıcısına yanıt
    Lordunu geyikler yalasın

• Ya şimdi bir adam var, videolar izleyip yorum yapıyor, gülüyor, tıksırıyor.. Millet te bu adama "lordum" çekiyor. Ya bu türk milleti bu kadar mı aptallaştı? Video izlerken yorum yapma yetisini kaybetti de o yüzden mi bu adamın yorumlarına ihtiyaç duyuyor, nedir yani espirisi anlamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ComingWind

Ya şimdi bir adam var, videolar izleyip yorum yapıyor, gülüyor, tıksırıyor.. Millet te bu adama "lordum" çekiyor. Ya bu türk milleti bu kadar mı aptallaştı? Video izlerken yorum yapma yetisini kaybetti de o yüzden mi bu adamın yorumlarına ihtiyaç duyuyor, nedir yani espirisi anlamıyorum...

Maalesef ülke moron kaynıyor. Osurdan 3 gün güler bu adamlar.

• jahrayn kim?
    aktör felanmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SADSADSAAD

Sen önce su videoyu izle Adam zaten açıklamasini yapmış

https://m.youtube.com/watch?v=35EqCK-gV3g

Abi neyin açıklaması Allah aşkına ya. Adam bildigin "R" atmis. O videoyu zaten izledim. Maddi açıdan çökmüş onun deyimiyle "Açlıktan kırılan bir ülke" nin insanları için 'götü boklu" tabiri kullanilmaz arkadasim hani ağzı kokuyor filan dese neyse, jahreinin bunu kastetmedigi cok belli sonradan cok fazla tepki alinca adam mecburen olayi baska yerlere cekmeye calıştı.

Velev ki onu kasttetmis olsun. Yine de maddi sıkıntı çeken bi ülke hakkında böyle söz edilmesi hiç doğru değil... Zamaninda Türkiye'de böyle sıkıntılardan geçti. Her ulkenin basına ekonomik sıkıntılar gelebilir. Şuan çoğu afrika ülkesi de aynı sorundan muzdarip gidip Somali'ye püü götü boklulara bak mı diyorsun? Jahrein kendini haklı olduğu bir konuda yanlis uslubu nedeniyle haksız duruma düsürdü.

Şu adamin dediklerine kayıtsız sartsız inanmadan once bir beyin suzgecinden geçirin .Adam aciklama yapmis diye bir de link atiyorsun bana. Adamin savundugu seyi sonuna kadar destekliyorum ama bu hala uslubu konusunda haksız oldugu gercegini degistirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çurablraını çıkra -- 5 Şubat 2018; 19:51:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ComingWind

Ya şimdi bir adam var, videolar izleyip yorum yapıyor, gülüyor, tıksırıyor.. Millet te bu adama "lordum" çekiyor. Ya bu türk milleti bu kadar mı aptallaştı? Video izlerken yorum yapma yetisini kaybetti de o yüzden mi bu adamın yorumlarına ihtiyaç duyuyor, nedir yani espirisi anlamıyorum...

Aslen koyun mantığı diyoruz. Kendilerine çoban arıyorlar ve bulduklarında ölümüne çobanlarını savunurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 5 Şubat 2018; 19:52:13 >
  • quote:

Lorduna selam da verirmis 15 yasindaki ergen...

• Bak bu konuyu sabit tutsunlar forumda şu başlığa lordum yalarım yutarım diyenleri bi kenara ayırsınlar eleştirenleri bir kenara ayırsınlar bizde çoluk çocuk ile muhattap olmayalım boşuna. Babası hakkında başlık açılsa bu kadar savunmazlar.
  • Adama(bir insanoğlu) lordum diye hitap ediyorlar, ne bekliyorsunuz?

Bkz. Lord savior, tanrı peygamber..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitmaker -- 5 Şubat 2018; 20:10:45 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.