Şimdi Ara

'Jahrein bu konuyu izleyip yorumluyor' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
25.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden efendi bir çocuktu vloglarını takip ederdim şimdi para için küçüklere hitap ettiğinden dolayı yüzünü bile görmek midemi bulandırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Twitter'da kendisini eleştirenlere en ağır şekilde hakaret ve küfür etmekten utanmayan saygısız birisini yüceltiyorlar.

hocam sadece twitter olsa iyi açıyor ekşiden kendi konusunu başlıyor bre a... diye küfüre. ADam sana orada küfür mü etmiş? İnsan gibi eleştiriyor sende bu eleştirisine insan gibi karşılık ver. Vermez çünkü izleyici kitlesi küfürden hoşlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Jahrein dhlidir jahreine sahip çıkalım

Ayrıca; Jahrein o youtube de gördüğünüz videoları yüklemiyor tamamen anonim kişilerden yükleniyor. Burdan lorduma selamlar olsun.

hay o lordun sevsin seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk 1 -- 5 Şubat 2018; 0:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Twitter'da kendisini eleştirenlere en ağır şekilde hakaret ve küfür etmekten utanmayan saygısız birisini yüceltiyorlar.

Aynen.

• Jahrein adamdır
  • quote:

1- sevmiyorsanız izlemeyin.

2- adam twitch türkiyede en çok izlenen kişi.

3- para atan atar atmayan atmaz kimseyi zorlamıyor.

4- adamın kazancı sizi ilgilendirmiyor.

5- bu kadar kıskanmayın yapabiliyorsanız buyrun açık platform siz de katılın yayın yapın.

6- jahrein 4 5 saat yayın yapıyor ama siz sadece youtubede gördüğünüz 4 dk lık kısma göre bir insanın kişiliğine laf edemezsiniz.

7- kendisi her zaman yardımseverdir ve asla egosu yoktur.

8- kendisine söveni söver. Sövmeyenide sövmez. Yukarıdaki ekşide en ufak eleştiriyi sövüyor diyene gelsin bu cevabım. Eleştirinin bir dozu vardır karşınızdaki bir lord dahi olsa sabrı vardır.

Hadi öptüm hepinizi

bu nasıl bi bağlılık lan

• Youtubeda ne tür içerik izlerseniz öneri olarak k içerikler çıkıyor. Büyük ihtimal enes batır izliyorsunuz

• SıradanÇinkoKarbonPil kullanıcısına yanıt
    yayın açtığında hemen 15k canlı izleyene kavuşan, bilgili, alamanya görmüş, pc-oyun nedir bilen bir lordumuz.

Oyun/yayın dünyasında 1.

Wow 15k canlı izleyenmi var bu adama sponsor olmalıyız, reklamımızı yapmalı hülooo

Kazanıyor yani

• Len sizin lordunuza hoplatarak seveyim ben. Kendini bir halt sanan ama enes baturun tayfasindan bir farki olmayan ergenlerin kendini daha buyuk bir halt sanan dandirik bir streamer. Adam kendi anlattigi yalanlara bile inanamiyor siz hala yok lordum bilmem nem pusurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illest2 -- 5 Şubat 2018; 1:57:39 >
  • Önerilen videoların sağ üst kenarında ... var
    Oraya sol pandik yapıyoruz
    Önümüze üç seçenek çıkıyor
    ilgilenmiyorum yazısı üstüne sol pandik yapıyoruz

Ve istenmeyen saçma şeylerden kurtuluyoruz

Kalitesiz olsa da komik şeylere aç milletimiz.. Ben sevmesem de bu yüzden yadırgamıyorum.
  • Videoları insanlar Jahrein üzerinden para kazanmak amacıyla yüklüyorlar.Sıkıntı Youtube da jahreinde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidey1907 -- 5 Şubat 2018; 4:16:14 >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Aynen ne izlediğinize göre öneriyor youtube. Mesela bana paso woodwork ve piano ile ilgili öneriler çıkıyor. Müneccim değil ya youtube :) önceden izlenenlere göre öneriyor.
  • FaLkenAuGe kullanıcısına yanıt
    Tamam o konuda sıkıntı yok sonuna kadar haklı peki uslubu... Ukraynalilar hakkinda "götü boklu" ifadesini kullandi. Gelip burda fangayligini yapma jahreinin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun uzun yazmaya gerek yok bizim tabirle;

Jahrein ÇÖP

• Yakin zamanda burayi da basacak olan kisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 5 Şubat 2018; 10:5:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Call

Beyni yağ bağlamış yaşam formunun teki,ülkede çok var bundan

Daha ağır yazardım da gerek yok

o konuya girme istersen adam moleküler fizik ve biyokimya okumuş,
    yani yağ bağlamadığı kesin fakat sevmeyebilirsin birşey diyemem.
  • yıllardır herkes jahrein jahrein diyor bi girip bakayım dedim kimmiş bu eleman. bildigin video izliyor adam başka hiç birşey yok. nesini izliyorlar anlamadım. mal çok
  • quote:

1- sevmiyorsanız izlemeyin.

2- adam twitch türkiyede en çok izlenen kişi.

3- para atan atar atmayan atmaz kimseyi zorlamıyor.

4- adamın kazancı sizi ilgilendirmiyor.

5- bu kadar kıskanmayın yapabiliyorsanız buyrun açık platform siz de katılın yayın yapın.

6- jahrein 4 5 saat yayın yapıyor ama siz sadece youtubede gördüğünüz 4 dk lık kısma göre bir insanın kişiliğine laf edemezsiniz.

7- kendisi her zaman yardımseverdir ve asla egosu yoktur.

8- kendisine söveni söver. Sövmeyenide sövmez. Yukarıdaki ekşide en ufak eleştiriyi sövüyor diyene gelsin bu cevabım. Eleştirinin bir dozu vardır karşınızdaki bir lord dahi olsa sabrı vardır.

Hadi öptüm hepinizi

Arkadaş geçen yeni bir oyuna girmişti bir bakayım dedim ve birisi dedi ki chatten; Yanda ki konuşmaları kaldır oyunun köşeyi kapatıyor. Tamam diyip kapattı. Birisi ise dedi ki kamerada ki boyunu biraz küçült çok büyük. Ona da tamam diyip küçülttü. Birisi ise reklamları köşeden kaldır oyunun diğer köşesi gözükmüyor dedi ve bastı küfürü durduk yere. Ne oldu durduk yere küfür etmeyene?

• Overrated çakma entelektüel çöp adam.
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    Bana bu ülkede küfür etmeyen bir tane insan gösteremezsin. İster eder ister etmez rahatsız oluyorsan İzleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 5 Şubat 2018; 15:3:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.