Şimdi Ara

'Jahrein bu konuyu izleyip yorumluyor' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
25.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

var

Yemin et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derdini opeyim bolgeyi degistir o zaman. youtubeda videolari filtrelemek icin 50 tane yontem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 4 Şubat 2018; 18:51:58 >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    hocam dediginiz hala var ancak youtube pek uygulamiyor onu herhangi bir turkce icerigi 4-5 kere izleyin ana sayfaniza direk jahrein vb dusuyor cunku turkiyede bunlar izleniyor.

• Benim nedense hoşuma gidiyor birinin birşey hakkında bir video hakkında farklı yorum üretmesi . Yakıyorum sigaramı izliyorum , ha yeri geldiğinde saçma sapan tepkiler verebiliyor ki derhal videoyu kapatıyorum . Yoksa benim için sıkıntı yok . Sen neden sevmiyorsun?

• Bu kayra kılıklı adam kim ?
  • Ben öyle videoları gizli sekmede izliyorum yoksa youtube algoritması o tarz videolara tıkladığın için ana sayfayı dolduruyor
  • youtube videoları senin izleme geçmişine göre karşına çıkar demekki diğer yayıncıların videolarını izliyorsun ki çıkıyor
  • Oğuz Sasi abimizin sakallı hali
  • Twitter'da kendisini eleştirenlere en ağır şekilde hakaret ve küfür etmekten utanmayan saygısız birisini yüceltiyorlar.

• quote:

Jahrein dhlidir jahreine sahip çıkalım

Ayrıca; Jahrein o youtube de gördüğünüz videoları yüklemiyor tamamen anonim kişilerden yükleniyor. Burdan lorduma selamlar olsun.

Jahrein'in twitterda engelli insanlarin koltuklarina baska insanlar tarafindan oturulmamasi icin paylastigi tweeti gorduk. Ne kadar seviyesiz bir insan oldugunu o tweetten anlayabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engelli koltuğuna engelli olmayan oturmasın dedi

• jahrein gibi bos adamları yüceltenlere acıyorum gercekten. Harcayın ailenizin kazandıklarını bu adamlara yazık lan
  • Sana yüzde 999999 katılıyorum. Aynı sitemi ben de FB üzerinden yapmıştım hatta. Gına geldi bu tip videoları görmekten.
  • Bayılmıyorum ama bu bir şeyi değiltirmez götürüyo paracıkları
  • Bazı insanlar vardır beraber bişeyler yapmaktan herkes keyif alır, eğlencelidir. Jahrein de böyle bir adam. Herife boş falan diyenler kötü niyetli ve kıskanç büyük ihtimal çünkü Jahrein evrenin sırrını vaad edip de bu yayınları yapmıyor. Kardeşim ben kendimce takılıyorum, bana katılmak isteyen katılır diyor bu kadar basit. Hater olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogudeg

quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

jahrein gibi bos adamları yüceltenlere acıyorum gercekten. Harcayın ailenizin kazandıklarını bu adamlara yazık lan

dedi boş adam. Son attığın 100 yorumun 98 tanesi futbol saçmalıkları 2 tanesi de Jahrein. Bu kadar imreniyorsan aç sen de yayın sen de kazan. Engelleyen mi var?

“Bu şişko da oturduğu yerden para kazanıyo, ben de yaparım aynısını. Bunlara para kazandıran salaktır” düşüncesinde çok insan var.

Size ne kardeşim adamın kazandığından, kimin neye para harcadığından? Asıl sana yazık...

Her gün sigara denilen zehire 10-15 lira para verenlere laf yok ama eğlencesinin kendi çapında bi karşılığı olarak 3-5 lira atınca keriz oluyor gözünüzde. Yazık...

cry more cry

• Olm adama niye yükleniyorsunuz adam tavırlarıyla düşünceleriyle millete kendini sevdirmiş ki twitch'de en çok izlenenler arasından düşmüyor bir türlü. Kimseyi de para atmaya zorlamıyor. Kamera karşısında bazı youtuberlar gibi beyin hasarına neden olacak hareketler de yapmıyor. Sevmediğim hatta gıcık olduğum zamanları ve videoları da var ama genel olarak bakıldığında kitlesini eğlendirmeyi ve bunu insanları zehirlemeden yapabildiğini düşünüyorum o yüzden kendisine saygım var. Kendisini genelde youtube'dan takip ediyorum twitch hesabım bile yok. İzlemek istemeyen de izlemez diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 4 Şubat 2018; 23:9:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCgn

quote:

Jahrein dhlidir jahreine sahip çıkalım

Ayrıca; Jahrein o youtube de gördüğünüz videoları yüklemiyor tamamen anonim kişilerden yükleniyor. Burdan lorduma selamlar olsun.

Jahrein'in twitterda engelli insanlarin koltuklarina baska insanlar tarafindan oturulmamasi icin paylastigi tweeti gorduk. Ne kadar seviyesiz bir insan oldugunu o tweetten anlayabilirsiniz.

Bizim millette cok merakli prim kasmaya ya savunuyorlar birde.

• Birde jahreinin video izlediği videoyu izleyenin videosunu izleyenin videosu atılıyor. Matruşka gibi. jahrein birini izliyor biri jahreinin birini izlediği videoyu izliyor başkasıda jahreinin biri izlediği videoyu izleyenin videosunu izliyor sonra hepsi bahçıvana.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.