J2SE Runtime Environment 5.0 Update 6>>>>arkadaşlar bana javanın bu sürümü lazım bundan kullanan ya da nerden indireceimi bilen varsa bana yardım edebilir mi??
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bana kalırsan google a yaz :D javanın sitesi ilk sırada çıkar saten ordan son sürümünü çekebilirsin
bn son sürümü istemiorum..o bnde sorun yaratıo bnm işlerimi gören bu adını yazdığım..bunuda google da arattım ama aradığımı tam olarak bulamadım.son çare olarakta sizlere danıştım...
Tekrar baktım da herhangi birine download diyosun.Sonraki sayfada accept kabul etme kutusunu işaretledikten sonra altta indirmek istediğin dosyaya çek atıyosun indirmeye başlıyor.Ben herhangi birine denedim.Oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: xaqlaaa
bn son sürümü istemiorum..o bnde sorun yaratıo bnm işlerimi gören bu adını yazdığım..bunuda google da arattım ama aradığımı tam olarak bulamadım.son çare olarakta sizlere danıştım...
Arkadaşım şu adresten direk downloada bas ve indir. Yukarıda bilgi çubuğu çıkarsa, çubuğun üstüne sağ tıkla ve yüklemeye izin ver dersen sorunsuzca indirirsin. Adres aşağıda;
çok teşekkr ederim arkadaşlar...tam sürümü indirdim bmw verdiğin link için saol ama benim sorunum yine düzelmedi sanırım pcde virüs var.zahmet verdim sizede tekrar teşekkrler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme