Şimdi Ara

İzmir Dikili'yi bilenlerden yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar ben Dikili'de yazın kiralanacak ev arıyorum günlük olarak verilen evlerden, sorum fiyat bilen orada yaşayan var mı acaba ? nasıl öğrenebilirim fiyatları

• Doktorlar sitesine bir uğra günlük 60 lira civarı olabilir , geçen yaz anıtın orda bir ev kiralamıştık biz 4 günlük 250 falan vermiştik , güzel yer tavsiye ederim , özellikle pisa plajına git giriş ücreti 20 lira , ev fiyatlarıda dediğim gibi doktorlar sitesine bir bak , orda bulamazsan siteye giden yol üzerinde pansiyonlar var bi uğrarsın.
    Gigabyte Gtx1660S / Ryzen 5 2600 / Adata XPG 2x8 3000 Mhz Cl16 Ram / Msi A320 M Pro / Cooler Master K350 600Watt / Behringer UMC22 / Ibanez Rg1570 Custom Shop Re-Paint Seymour Duncan Mod / M-Audio Keystation Mini 32 / Poco X3 Pro
    Seems all have gone insane for gold.
  • Güzel midir Dikili acaba? ne tür aktiviteler vardır,kalabalık mıdır ?

Orijinalden alıntı: Eddie Van Halen

Doktorlar sitesine bir uğra günlük 60 lira civarı olabilir , geçen yaz anıtın orda bir ev kiralamıştık biz 4 günlük 250 falan vermiştik , güzel yer tavsiye ederim , özellikle pisa plajına git giriş ücreti 20 lira , ev fiyatlarıda dediğim gibi doktorlar sitesine bir bak , orda bulamazsan siteye giden yol üzerinde pansiyonlar var bi uğrarsın.

Hocam bana orada iletisime geçebileceğim bi numara var mı bende 2 Sebe önce 60 lira diye duymuştum eğer no varsa verir misin ben nette bulamadım çünkü
  • Ben geçen yaz Dikili'de kaldım arkadaşlarla. Günlük 100 tl verdik 6 gün kaldık. Gayet güzel dublex bir evdi denize 5 dakika. Kalabalık bir yer değil genelde genelde yaşlılar var yani Çeşme Alaçatı gibi bir yer beklemeyin. Club'lara gire çıka eğlenebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustBeHappy -- 2 Mayıs 2015; 0:48:21 >

Orijinalden alıntı: JustBeHappy

Ben geçen yaz Dikili'de kaldım arkadaşlarla. Günlük 100 tl verdik 6 gün kaldık. Gayet güzel dublex bir evdi denize 5 dakika. Kalabalık bir yer değil genelde genelde yaşlılar var yani Çeşme Alaçatı gibi bir yer beklemeyin. Club'lara gire çıka eğlenebilirsiniz

Hocam peki daha uygun fiyatlar var mi

Orijinalden alıntı: lala23

quote:

Ben geçen yaz Dikili'de kaldım arkadaşlarla. Günlük 100 tl verdik 6 gün kaldık. Gayet güzel dublex bir evdi denize 5 dakika. Kalabalık bir yer değil genelde genelde yaşlılar var yani Çeşme Alaçatı gibi bir yer beklemeyin. Club'lara gire çıka eğlenebilirsiniz

Vardır elbet sahibinden'e bakabilirsiniz günlük kiralık konutlara
    Ankara'yı bilen arkadaşlar?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Vardır elbet sahibinden'e bakabilirsiniz günlük kiralık konutlara

Sağol hocam bakacagim

• Dikili'de 3 yıl kadar yaşadım.

Hayatımda gittiğim en sıkıcı yerlerden birisidir, yazında bir şey yok kışında. Yazın yine plajlar falan kışa göre iyide kışın gerçekten yapılabilecek hiç bir şey yok. Bergama var alternatif olarak oraya da 30-45 dakika da gidiyorsunuz. Bergama'da çok sıkışık bir yerdir, rahat rahat dolaşacak bir yer yok.

Tatil içinde önermem ben, sıkıcı bir yer gerçekten. Günlük kiralık villa tarzı müstakil yerler var, günlük 50TL'ye de var 350TL'ye de. Kipa'nın oralara bakarsanız görürsünüz. Sunset, Dikelya, Perla (bir zamanlar çalışmıştım) var. Dikelya ve Perla'nın sahipleri zevksiz sonradan görme insanlar, oraları önermem hizmeti de iyi değildir güvenlik sorunu olan kalitesiz ve kazık otellerdir.

Sunset Dikili'deki oteller arasında en iyi alternatif. İlk 1-2 gün çok iyi gözükür sonrasında gitmek için gün sayarsınız. Yaz aktivitesi olarak denize girmek dışında hiç bir şey yok. Dikili hakkında ki sorularınızı cevaplayabilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eddie Van Halen

Doktorlar sitesine bir uğra günlük 60 lira civarı olabilir , geçen yaz anıtın orda bir ev kiralamıştık biz 4 günlük 250 falan vermiştik , güzel yer tavsiye ederim , özellikle pisa plajına git giriş ücreti 20 lira , ev fiyatlarıda dediğim gibi doktorlar sitesine bir bak , orda bulamazsan siteye giden yol üzerinde pansiyonlar var bi uğrarsın.

Hocam bana orada iletisime geçebileceğim bi numara var mı bende 2 Sebe önce 60 lira diye duymuştum eğer no varsa verir misin ben nette bulamadım çünkü

Hocam doktorlar sitesindeki aydoğan abinin numarasını istersin , bilmiyorum şimdi numarasını , o yardımcı olur.
    Gigabyte Gtx1660S / Ryzen 5 2600 / Adata XPG 2x8 3000 Mhz Cl16 Ram / Msi A320 M Pro / Cooler Master K350 600Watt / Behringer UMC22 / Ibanez Rg1570 Custom Shop Re-Paint Seymour Duncan Mod / M-Audio Keystation Mini 32 / Poco X3 Pro
    Seems all have gone insane for gold.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.