Şimdi Ara

İzmir konak çevresini iyi bilenler yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında İstanbul'dan İzmir/konak/çınarlı bölgesine mal götüreceğim.

11 metre kamyon için güvenli bir otopark ve otel arayışındayım.

2 ay önce yine gitmiştim sırf kamyonu parkedebilmek için kemalpaşa ramada otelde kaldım park konusunda yardımcı oldular ama şehre baya uzaktı.

Minibüsle bornovaya gidip biraz dolaşıp yemek yemiştim.

Bir de nereleri gezmek lazım izmire gitmişken?

Bu sefer vaktim daha fazla olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kamyon park yeri için yaşar üniversitesinin arkasındaki otoparkta sürekli kamyon görüyorum belki orası yardımcı olur. gerçi orada inşaat var da belki yardımcı olurlar, işe giderken sürekli görüyorum.

28 yıldır izmirli olarak izmir içerisinde bu zamanda gezilecek yer pek yok, gerçi normal zamanda da yok. efes antik kenti, şirince, bergama filan var da merkeze çok uzak, ekstra araç yoksa tek olarak oralara gitmek çok zaman kaybı ve gereksiz olur. gerçi normal zamanda da bence zaman kaybı. alkol seviyorsanız bornova/karşıyaka tarafında seve seve eşlik ederim. yemek olarak bornova/konak tarafında kokoreç/ciğer/söğüş tarzı mekanlar mevcut.

sahilde yürüyüş yapmak için karşıyaka/bostanlı arası ve göztepe tarafı iyidir.

otel olarak merkezde kamyonu park edecek bir otel yok, anlaşmanız gerek o da malesef biraz merkeze uzak olacak. yukarıda dediğim yer bence müsait şansınızı deneyin.

DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."

• Haritadan o bölgedeki otelleri araştırıp park durumunu sorun bence. Otelin park yeri dışardaki otoparktan daha güvenli olacaktır. Gerekirse şehir merkezinde de kalmayın. Uygun fiyatlı otellerin park yeri birkaç otomobil girecek kadar olur genelde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

aşağıda sarı ile iaretlediğim yol. bornova yeşilova mahallesi 4013. sk ve çınarlı mahlalesine çok yakın. otel yok lakın tıırcılar genelde bu yola parkederler. burası izmir, istanbul gibi hırsızlık vs problemleri olmaz. gelirsen yardımcı olurum. araçta kalma imkanın varsa kalırsın. yoksa yükünü indirdikten sonra arabanı buraya parket.ç

İzmir konak çevresini iyi bilenler yardım

Hocam eyvallah zahmet etmişsin. Ama araç tek kabin yataksız. Normalde şehirdışı çalışmıyoruz. Çıkarsak da şirket özellikle otelde kalmamızı istiyor.

Evet bölge belki güvenlidir ama tırcılar arasında yer değiştirme adeti yaygın maalesef. Benim araçtan ştangaları çaldılar. Tanesi 1000 lira bugün.

Benden önceki şoför sıfır araçtan stepneyi çaldırmış otopark yerine sokağa çekince. Jant lastik belki 20 bin vardır bugün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ankara batıkent nasıl bir yer
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.