Bildirim
Çanakkale Bursa Yolu Nasıl? Acil bilgi lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yukari -
çan - biga üzerinden gidersen çok daha iyi. Biga dan sonra bölünmüş yoldan gidiyorsun. Google Haritalardan bakabilirsin niye buraya yazdın ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ZİkriTalan
çan - biga üzerinden gidersen çok daha iyi. Biga dan sonra bölünmüş yoldan gidiyorsun. Google Haritalardan bakabilirsin niye buraya yazdın ki?
Çan- biga üzeri ne işi var yapmayın hocam
Siz en iyisi çanakkale merkezden -lapseki-biga-bandırma-karacabey- bursa yolunu kullanın,
otobüslerde bu yolu kullanır... -
bursa- balıkesir- edremit- çanakkale. balıkesir- edremit yolunda bazı noktalarda yok çalışması var ama kısa mesafeler çok sorun değil yolların çoğu duble. -
quote:
Orijinalden alıntı: erakcora
bursa- balıkesir- edremit- çanakkale. balıkesir- edremit yolunda bazı noktalarda yok çalışması var ama kısa mesafeler çok sorun değil yolların çoğu duble.
Hocam o şekilde yol uzamıyor mu? (100 km kadar) -
quote:
Orijinalden alıntı: delgadobm
quote:
Çan- biga üzeri ne işi var yapmayın hocam
Siz en iyisi çanakkale merkezden -lapseki-biga-bandırma-karacabey- bursa yolunu kullanın,
otobüslerde bu yolu kullanır...
en kısa ve güzel bu yol tarif ettiğiniz yol , -
lapseki - biga arası yok bozuk ve trafik yoğun ayrıca da daha uzun. Ama çanakkale - çan - biga yolunu kullanırsanız daha kısa ve temiz bir yoldan gidersiniz. Ayrıca trafik de hafif olur. Zaten biga dan sonra bölünmüş yol var. Ben bu yolların adamıyım, yine de seçim sizin. Yukarıda da belirttiğim gibi açın google earth i kafanıza göre yol seçin.
Yolun uzun olması önemli degil benim için. Düzgün ve ağır çalışma olmamasi yeterli. Edremit balikesir yolunda ağır çalışma var, tarla gibi o yol. Zaten o yolu kullanmak istemedigimden kuzeyden gitmeyi düşünüyorum. Şu anki konumum akçay zaten. Yol uzasın önemli degil ama ölümüne çalışma olmasın istiyorum. Canakkale biga arasi çalışma var anladığım kadarıyla, ama gidilmeyecek kadar kötümü? Edremit balikesire kıyasla? Çan yolu daha iyimidir?
quote:
Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA
Yolun uzun olması önemli degil benim için. Düzgün ve ağır çalışma olmamasi yeterli. Edremit balikesir yolunda ağır çalışma var, tarla gibi o yol. Zaten o yolu kullanmak istemedigimden kuzeyden gitmeyi düşünüyorum. Şu anki konumum akçay zaten. Yol uzasın önemli degil ama ölümüne çalışma olmasın istiyorum. Canakkale biga arasi çalışma var anladığım kadarıyla, ama gidilmeyecek kadar kötümü? Edremit balikesire kıyasla? Çan yolu daha iyimidir?
Çanakkale- biga arasında çalışma olan bazı yerler gidilmeyecek kadar kötü değil otobüsler sürekli çalışıyor ama netice de sıcak asfalt soguk asfalt karışık
80-90-100 gidersiniz bigaya yaklaşırken falan direk duble yol
-
quote:
lapseki - biga arası yok bozuk ve trafik yoğun ayrıca da daha uzun. Ama çanakkale - çan - biga yolunu kullanırsanız daha kısa ve temiz bir yoldan gidersiniz. Ayrıca trafik de hafif olur. Zaten biga dan sonra bölünmüş yol var. Ben bu yolların adamıyım, yine de seçim sizin. Yukarıda da belirttiğim gibi açın google earth i kafanıza göre yol seçin.
Çan biga yolu düzgünmüdür acaba? Eger düzgünse bölünmüş Olması önemli degil çan yolunu kullanabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA
quote:
Çan biga yolu düzgünmüdür acaba? Eger düzgünse bölünmüş Olması önemli degil çan yolunu kullanabilirim
biga yolundan daha düzgün ve daha kısa 1 saat 15 dk civarı bigaya ulaşırsın. bigadan sonrası bursaya kadar bölünmüş yol. zaten tek yol var başka alternatif yok. balabanda çay molası verirsin hem müthiş bi yer.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X