Şimdi Ara

İzmir'deki akılalmaz yağmur sonrası gelen fotoğraflar - Kepçe'li olan favorim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu denli şiddetli yağmura hiç bir altyapı dayanamaz.İstanbul'a yağan aşırı yağışlardan sonra olanlarıda biliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenNeBilecen

Alin size CHP belediyesinin
    Deniz ayaginiza gelsin konulu projesi.
    Birazdan aktroll diyen
    Beyinsizler gelir

Aktroll. CHP yagdirdi sanki yagmuru. O kadar yagmura altyapi tabiki de dayanmaz cahil cahil konusmayin surda.
  • Lag var sanırım İzmir de
  • Cehapeli belediyeeee....
    İstanbul ve Ankara'yı da gördük zamanında.
    İki tarafta eleştircez diye herşeyi unutup sallıyor var arkadaş.
  • izmir kadar övülen ama bi o kadar da fos bi şehir yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

izmir kadar övülen ama bi o kadar da fos bi şehir yok

Ben daha önce 2 kere İstanbula geldim. İstanbulun hep güzel yerlerini dolandığımdan İzmir'i fosd sandım fakat bu hafta her yerini gezme şansım olunca İzmir'in neden abartıldığını anladım.

İstanbul sadece zenginlere güzel. İzmir'de sahiller ve güzel yerler halka açıktır. İstanbul'u gözümde çok batşım baya fos çıktı. Hele Eminönü 3.dünya ülkesi gibi bir yerdi. Hindistan'da zannettim kendimi. İnsan kalitesi olarakta İzmir önde...
  • İzmir Türkiye'nin en yüksek belediye gelirine sahip, bunun karşılığında diğer illere göre daha az alt yapı çalışmasına ihtiyacı var ama belediye vasatında altında gidiyor. Başka ili göstererek bu vasatın altındaki beceriksizliği ört pas etmenin gereği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

İzmir Türkiye'nin en yüksek belediye gelirine sahip, bunun karşılığında diğer illere göre daha az alt yapı çalışmasına ihtiyacı var ama belediye vasatında altında gidiyor. Başka ili göstererek bu vasatın altındaki beceriksizliği ört pas etmenin gereği yok.

kocaoğlu çalışmıyor, kadroculuk yapıyor. belediyecilik kötü.

ANCAK, olay burda tamamen İzmir'e sallama, ''kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş''. iç kesimdeki keko aktrolllerin İzmir'e sallamasından başka bir şey değil.
    edit :http://www.hurriyet.com.tr/ege/29020912.asp
    en büyük belediye geliriymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3081D0615 -- 21 Mayıs 2015; 13:33:53 >

• Devletin verdiği değerin düştüğünü söylüyorlar. Borcu boyundan büyük olmasa İzmir'e İstanbul bile yetişemez belediye gelirinde.
  • İzmirliyim ve şunu söylüyorum:''CHP iktidar olmasın mümkünse'' Allahın belası pislikler çoğu cebine gireni düşünüyor.O kadar AKP'ye sallardım ama bu İzmirdeki belediye başkanlarının 2-3 Milyon dolarlık evleri olduğunu biliyorum üstelik başka gelir kaynakları yokken.Gözlerimle gördüm bunları.Oyumu ne Chp ye atarım ne Akp'ye.Zaten bu ikisine atan insan vizyonsuzdur.Chp iktidar olsa yolsuzluk yapmayacaklarına inanmıyorum.Köpek gibi aklayacaklar paraları kendilerine.Bu ülkede adam gibi bir parti yok ki oy atalım.Biri terörist,biri bağnaz,biri kararsız,biri güvensiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 21 Mayıs 2015; 13:42:55 >
  • Abi izmiri cidden seviyorum, ulaşımı aktarma olayı falan 10 numara. Ama yıllardır şu altyapı muhabbetini bir çözemediler. Ne zaman biraz yağmur yağsa izmiri sel alıyor. Tamam bu sefer çok yağmış olabilir ama herhangi bir yağmurda da izmirin durumu ortada. Birazcık altyapı yatırımı yapsalar tam olacak
  • CHP'nin bir belediyesine laf atınca hemen eksilerler hemen aktroll falan bu konuşanların çoğu da izmiri bilmez etmez. AKP ile yakından uzaktan alakam yok CHPli arkadaşlar AKPli Arkadaşlara koyun vs diyor ama İzmir'de asıl koyun CHP'li. Yan Dükkan komşum sıkı bir CHP'li CHP köpeği başa koysun yine oy atarım diyor adam. ( gerçi baştakilerin ondan farkı yok) yıllardır yapılan tek şey var İzmir'de kaldırım söküp kaldırım yapmak başka bişey yok.
    Gelsin eksiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

İzmir altyapısı. Milletçe ıslanıyoruz.

• Ak Troll diye hakaret edenleri şikayet ettim. Bilginize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala İstanbul ile izmiri kiyasliyorlar

• zathura93 kullanıcısına yanıt
    Alt yapi varmi

• CEHAPE zihniyeti bir akm yaparsın sel olur gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

İzmir altyapısı. Milletçe ıslanıyoruz.

+1 altyapı diye bir şey yok birader ne altyapısı kimse kendini kandırmasın hep oluyor bu bıktık artık yapacağınız şehir düzeninin ta suç partide de değil belediyede bakın Eskişehir'e feyz alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izmir istanbul ankara diye ayirmaya gerek yok aslinda. Dogal afet sonucu heryerde ayni sey olur

• Milletçe alkışlıyoruz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.