Şimdi Ara

İzmir'de Expertiz İçin Yetkili Servis mi Yoksa Bosch mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. el Ford Fiesta model bir araç almak istiyoruz, sahibi ile konuştuk, cumartesi günü kısmet olursa görüşeceğiz.

Aracı önce tanıdığımız bir ustaya göstereceğiz, oradan da expertize götüreceğiz.

Fakat servislerden/arabalardan hiç anlamadığımız için nereye götürelim bilmiyoruz.

Bosch'a karar vermiştik ama şu aşağıdaki konudan sonra vazgeçtik. Halbuki telefonda çok saygılı, nazik konuşuyorlardı.

http://forum.donanimhaber.com/m_85490101/f_//tm.htm#90085510

Bu konudan sonra Çetaş Bornova'yı aradım. Beni bir yere bağladılar. Kadına expertiz ücretini sordum, "195 TL, yemek yiyoruz şuan teşekkürler" dedi kapattı.

Birde İzkar'ı aradım , açan adama expertiz hizmetiniz var mı dedim "expertiz yapmıyoruz, yap - mı - yo - ruz , yapmıyoruz" diye heceledi. Belli ki epey kişi aramış böyle.

Otokoç'ta expertiz yapmıyor.

Fikirlerinizi bekliyoruz, yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Bornova taraflarında bakıyoruz.

• Yahu Çetaş'ı tekrar aradım, olursa cumartesiye randevu alayım dedim. "295 TL expertiz ücreti, 2 saat sürüyor" dedi. Demin aradığımda ya ben yanlış anladım ya kadın yanlış söyledi. Çok fazla değil mi? Sadece yetkili servis diye mi bu kadar yüksek rakam çıkardılar?
  • Gaziemir Otokent'te 4-5 check-up merkezi var. Servisin yarı fiyatına yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servislerde durum böyle maalesef. Onların da başı çok yanmış olabilir ki bu yüzden fiyatları tavan yaptılar. Sonuçta yetkili servisin verdiği bir belgeye göre araba alıp almamaya karar veriyoruz. Yanlış birşey olursa ileride başı ağrır. Tabi fazla pahalı ama durum bu.

Araba pazarına yakın ekspertiz yeri vardı 6. sanayiide. Ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. İyi ve tecrübeli gözler gerekli hataları görür. Zaten şasede oynama yoksa, düzgün araçsa yeterli. Tabi değişeni olmasın diyorsanız ekspertiz şart ama babam genelde çözüyor olayı. 1 ay araba araştırdık sonunda genede tanıdıktan aldık. Çünkü baktığımız araçlar direkten yemiş, şase yamuk vs tarzındaydı. Plaka sorgusundan sonra temiz çıkanlar bir de bunlar. Yani baya kötü ortalık hele İzmir'de. İyice araştırın yoksa üzülürsünüz.
  • Eşe dosta sordurun mutlaka tanıdığınız bir usta çıkacaktır.Boşa para kaptırmayın
  • Bursa'da 50 liraya yapıyorlar expertizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Gaziemir Otokent'te 4-5 check-up merkezi var. Servisin yarı fiyatına yaparlar

Hocam Gaziemir en son tercih, araca Bornova taraflarında bakacağımız için o taraflarda bulursak hemen hallederiz diye düşündüm.

@brkprlk35

Dediğin gibi olsa gerek hocam. Ama 300 lira da çok para yahu. Hadi 195 olsa yine güvenilir yer olsun diye yaptıracaktım. Ama 295 çok para. Hocam araçlarda da sıkıntı var sahiplerinde de. Söz verirler tutmazlar, yalan bilgi verirler... Hiç mi demiyorlar "yarın öbür gün manyağın birine denk gelirim aklımı alır" diye merak ediyorum.

@hoksi

Hocam önce ustaya götüreceğiz zaten aracı. Söyleyeceğiz bakalım tanıdık yeri var mı diye de. Ekspertiz yaptırmadan sadece ustanın sözüne göre almayı düşünmüyorum. O kadar para veriyoruz gerekirse 200-300 fazla veririz içimiz rahat olur en azından.

@RevivaL

Hocam 50-70 liraya yapan bir çok yer var İzmir'de de. Ben dedim yetkili servis olsun, kurumsal olsun diyerek ama yüksek söylediler, düşüneceğiz bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dynomoss

Yukarıda verdiğim firmayla iletişime geçin Otokentte şubeleri var. ben oraya yaptırdım 70tl.ye. boyasına, değişenine, motorun genel durumuna,rot-balansına işte bikaç noktaya genel bakıyorlar.. ben memnun kaldım. 15-20dk sürüyor. sen çayını içerken onlar bakıyorlar eline de bir dosya veriyorlar.
  • Bornova'da arıyorsanız Ankara caddesi yanyolda Orkide yağ fabrikası karşısında Alsancak istikametinde bir yer var. Bölge metronun oralarda, geçerken hep dikkatimi çekiyor ama nedir ne değildir bilmiyorum.

Bir bakın isterseniz.

• gaziemir otokentte dynomoss expertiz var. fiyat uygun, ben aracımı orada expertiz yaptırmıştım, boşuna servise para verme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zelim_han -- 31 Ekim 2014; 0:53:48 >
  • sonucu da yazayım madem konu yukarı çıkmış. babamın güvendiği bir oto servis vardı. arabayı oraya götürdük. abartısız bir anda 10-15 usta ortaya çıkıp arabanın orasına burasına tek tek baktılar, çalıştırıp sürdüler vs... ben yine de ekspertiz yapalım elimizde rapor bulunsun desem de babam gerek görmedi. 2 sene olacak nasipse,, bir sorun çıkmadı allah'a şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

sonucu da yazayım madem konu yukarı çıkmış. babamın güvendiği bir oto servis vardı. arabayı oraya götürdük. abartısız bir anda 10-15 usta ortaya çıkıp arabanın orasına burasına tek tek baktılar, çalıştırıp sürdüler vs... ben yine de ekspertiz yapalım elimizde rapor bulunsun desem de babam gerek görmedi. 2 sene olacak nasipse,, bir sorun çıkmadı allah'a şükür.

Hocam isim verebilir misin?

• Bornova'da OtoCerrah var, kapıdaki çiziğe varıncaya kadar dikkatli inceliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.