Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oliver Wood


    quote:

    Orijinalden alıntı: Snowizma

    Hangi tweet'i kardeşim? Ne zaman atılmış? Aytun Çıray'ın resmi hesabından mı atılmış? Ben araştırdım öyle bir tweet bulamadım. Kanıt sun ki bilelim.





    Selahattin Demirtaş'ı övmemiş, sadece okunması gereken bir yazısından bahsetmiş. Hdp'den de savunduğundan da haz almayan birisiyim, ama oradaki milletvekillerin de mutlaka doğru söylediği şeyler var. Mesela içlerinden biri " Akp bu ülkeyi batırdı " dese, " Aaa bak bu pkk sempatizanı o yüzden yalandır " mı diyeceğiz. Tabii ki doğru söylüyorlarsa, güzel mesajlar içeriyorsa bunlar belirtilir.




  • Meral Akşener ve Aytun Çınar'dan dolayı biraz soğuğum İYİ Parti'ye. Meral Akşener vaktinde Türkçe Olimpiyatları'na katılmıştı. Oradaki açıklamalarını dinledim. Eğer, şimdi, her türlü tarikat ve cemaate karşıysa, bunları kapatma vaadini ederse oyum İYİ Parti'ye. Aytun Çıray'ın yukarıdaki tweetinin savunulacak yanı yok. Bir terörist, insanlıktan ya da akp'nin ne kadar kötü olduğundan (tweetten bağımsız konuşuyorum) bahsetse de "ama doğru diyor." demem.
  • Meral hanımı oraya gönderen bizzat Devlet Bahçeli'dir. Nedenini Bahçeli'ye sormak gerek neden yolladı diye...
    Aytun Çıray konusunda katılıyorum, çizgilerinden sapmazlarsa büyük ihtimal oyum bu partiye ancak küçük ihtimal oy kullanmazsam da en büyük etkenlerden biri bu adam olur. Gelecekteki açıklamalarını dikkatle takip etmek lazım.
  • gelişmeler gösteriyorki artık tek umud akşener
  • erdoğanın seçimde kaybetme ihtimali türkiyenin bilim ve teknolojide 1. olma ihtimalinden daha düşük.
  • İYİ partinin şuana kadar muhalefet yaptığını göremedik.Ne parti vizyonları var ne parti ideolojisi.Hangi görüşte oldukları bile belli değil.Bu şekilde gerçekten insanlardan oy alabileceklerini mi sanıyorlar?
    Şuana kadar en iyi muhalefeti yapan parti CHP.En azından MHP,HDP ve İYİ partiden daha iyi muhalefet yaptığı kesin.MHP zaten sarayın uşağı haline gelmiş.HDP desen kendi derdine düşmüş.İYİ parti desen muhafazakar kitleden tepki almamak için arka planda duruyor.CHP'de olmasa zaten ülkenin tek parti döneminden farkı kalmayacak.
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Dostum bilmem takip ediyor musun bu parti ilk ziyaretini Bitlis'e yaptı. CHP veya MHP hayatında gitmiş mi acaba bu şehire? Bunlar cidden önemli adımlar. He bu şehirlerde bu kadın öyle davulla zurnayla karşılanmadı ama derdini gitti anlattı. Bu MHP nin sabit doğuyu yok sayma düşüncesinden kurtulduklarını gösterir. Bundan sonra Edirneye gittiler. Kendilerine müthiş bir destek vardı. TV de hiçbiri yayınlanmıyor çünkü medya sansürü var. Twitter da veya youtube da videolarına ulaşabilirsin. Millet deli gibi alkışlıyor konuşmalarını. Medyada öyle bir sansür var ki bu kişilere insanın aklı hayali duruyor cidden. Burdan sonra Mardin' e geçtiler. Şimdi de Artvin e gidecekler. Allah aşkına chp veya mhp bu şehirlerin kaçına gidip miting yapmış? Artık birşeylerin değişmesi gerkeiyor kadın öyle ya da böyle yapılması gerekeni yapıyor bana kalırsa. AKP seçimleri nasıl kazanıyor diye sorup duranlar gitsinler çalışmalarına baksınlar. Adamlar her köyü kapı kapı geziyor. O laik bu atatürkçü bu solcu bu kemalist demiyor. İstisnasız her seçimde bizim kapımıza geliyorlar. Ben yıllardır bir defa kapıma MHP veya CHP'den birinin gelip şikayetiniz bir isteğiniz talebiniz var mı dediğini görmedim duymadım.




  • Arslan Yabgu kullanıcısına yanıt
    FETÖ bunca yıldır gizli gizli devletin içine girerken 2019’da destekleyeceği adayı açıktan övüyor öyle mi?



    FETÖ bunca gizli işine rağmen açık açık biz Akşener’i destekliyoruz diyor öyle mi?



    FETÖ bunca şeyi yapmasına karşı açıktan Erdoğan’a muhalif birini aday gösterecek kadar aptal öyle mi?



    Buna ancak çocuklar, bir de bazı saf vatandaşlar inanır. Başka her mevzuda büyük resmi görenler bu mevzuda küçüğe inanmaya çalışıyor



    Allah akıl, fikir versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç ay önce bir haber çıkmıştı. Google'da yüksek bir pozisyonda görev yapan vatansever bir Türk, onca imkanı bırakıp Akşener'in yanına gelmişti destek olmak için. Şimdi merak edip baktım durumu nedir diye çünkü vatan aşkıyla yurtdışından gelen, ama umduğu değeri görmeyip geri dönen çok kişi var.

    Neyse ki Akşener böyle bir potansiyeli görmezden gelmemiş. Adam şu an İyi parti genel başkan yardımcısı. İnşallah bu çabalar boşa gitmez de ülkemizi kurtarırız.

    https://twitter.com/taylanyildiz
    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/taylan-yildiz-googledaki-isini-yeni-parti-icin-birakti-174942h.htm




  • Ablanın yardımcısı Amerikadan gelen adam olmuş, Amerikan kontrollü bir parti olduğunu kanıtlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanoto

    Ablanın yardımcısı Amerikadan gelen adam olmuş, Amerikan kontrollü bir parti olduğunu kanıtlar.

    Sen kimin kontrolü altındasın acaba çok merak ediyorum. Ya sabır...
  • Snowizma S kullanıcısına yanıt
    Amerikadan gelen Kemal Dervişi de hatırlayalım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Meral hanım yakınında vatan haini barındırmaz kardeşim merak etme. Bir ara Kocaeli il başkanlığına atanan bir adam vardı, siyonist olduğu ortaya çıkınca partiden atıldı. Her yeni parti kurulma aşamasında bu pislikler sızmaya çalışır. Sonradan foyaları ortaya çıkınca dehlenirler. Hepar kuruluşunda da partinin içine yuvalanmışlar, sonra Osman paşa tarafından temizlenmişlerdi. Taylan Yıldız geçmişi belli genç bir arkadaşımız ve Google'da çalıştığına göre gerçekten zeki ve ülkemiz için faydalı olacak birisi, zararlı biri olsaydı geri postalanırdı.
  • benden asla oy alamayacak partidir kendileri.
  • Konu ilgi görmüyor artık.
  • Parlayan bi alev gibiydi Meral Hanım . Şuan çok söük kalıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anlayana


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ankete katılırsanız sevinirim arkadaşlar

    https://forum.donanimhaber.com/iyi-partiye-kayan-oylar-hangi-partiden-anket--131720419

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya bu ulkede su an bakanlik yapan Mehmet Şimşek İngiltere vatandaşı. Vatandas olurken İngiltere nin menfaatlerini koruyacagina yemin ediyorsun. Buna agzini acmayanlar, İyi parti google dan adam getirmis cart curt diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • ne kadar bölseniz bu milleti ayırsanızda türkiye iyi olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.