Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Böyle biri pkkdan nefret ediyor öyle mi? Külahıma anlatın bunları... Gazetecilik kisvesi altında terör sempatizanlığı, terörü hoş gösterme hareketidir bunlar. Sana göre değildir sen oyunu istediğine verirsin kardeşim oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snowizma

Böyle biri pkkdan nefret ediyor öyle mi? Külahıma anlatın bunları... Gazetecilik kisvesi altında terör sempatizanlığı, terörü hoş gösterme hareketidir bunlar. Sana göre değildir sen oyunu istediğine verirsin kardeşim oldu mu?

Bu resim nevruz'dan kareler diye Instagram'da koyduğu bir resim. Diyarbakır'da çekilmiş. Sanırım şu meşhur megri megri oynandığı zamandan. Bu habercilik güzel kardeşim seversin sevmezsin bu resimlerle meydanlara çıkıldı o zaman. Hatta bu şerefsiz apo için namazında niyazinda haberleri çıkıyordu.

Birader adamın PKK'ya da küfrettiği 50 tane yazı var şu bombalı saldırılar sonrası.

Bu adam böyle bir adam. Devleti de sevmez, PKK'yı da sevmez, fetö'yu da sevmez.

Karakteri bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 10 Mart 2018; 15:14:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Bana pkkya ettiği hakaretlerin bulunduğu yazılardan birini yollayabilir misiniz o zaman bir inceleyeceğim madem öyle. Yine de bu onu haklı çıkarmaz ya, daha kötü bir öyle bir böyle davranıyor denir, yanardöner değil dik duran insanlara ihtiyaç var bu ülkede, yıllardır bunun eksikliğini yaşadığımız için bu haldeyiz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

Bunlarda tırt çıktı. Başlamadan miadını doldurdun IYI Parti güle güle.

Tam tersine ciddi yükselişteler çok iyi gidiyorlar.
    Sessiz kalınca mazlum algısı oluyor.
    Arkadaşım hep ak partiye oy verirdi , oy vermemeyi düşünüyordu , iyi parti veya saadet'e oy verecek.

• Mersinli var mı aranızda
  • Tanıdığım çoğu kisi akp chp ve mhp liler iyi partiye yada saadet partisine oy verecek. Ciddi bir oy dağılımı olacak gibi duruyor. Büyük ihtimalle akp tek başına iktidar olamayacak . Ama hile ile 2.secimde mhp ile koalisyon kuracak. Diye düşünüyorum.

• dinci partilerle bir olursa oyumu kaybederler komunist partisine veririm daha iyi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

Bu mesaj silindi.
    Nedir tirt cikan?

• aliss A kullanıcısına yanıt
    Dinci parti dediğin Saadet partisi mi? Başbuğumuz 90'da Refah ile koalisyon kurduğunda Mçp'ye oy vermiyorum dedin mi peki? Ülkücüler ile milli görüşçüler vatan paydasında buluşurlar. Ayrıca dava arkadaşlarımızı, ağabeylerimizi katleden komünistlerin partisine vermeyi daha uygun buluyorsan sen hiç bir zaman ülkücülüğün ne olduğunu anlayamamışsın demektir.
  • Snowizma S kullanıcısına yanıt
    ben ülkücü değilim hocam sola hiç oy vermedim ama dincilerede oy vermemm
  • aliss A kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın o zaman, imzanıza bakarak yanıldım. Yine de milliyetçi olduğunuzu varsayıyorum. Saadet partisinin de sandığınız gibi bir dinciliği olduğunu düşünmeyin. Akp gibi siyasal İslamcı değil hakiki Müslümanlar, özellikle Temel beyin konuşmalarını takip edin derim. İyi parti saadet ile ittifak kurarsa ikisi içinde iyi olacaktır kanaatimce.
    Şu kadarini soyluyorum

Bu mhp denen parti gladyo eliyle vatansever genclerin eline silah verip serserilik yaptirmiştir.Dikkat edin akp-mhp gibi partilerin icinden şoyle oturakli kafasi calisan biri cikmaz.

Saadet icin şuna inaniyorum ilk ciktiginda ERBAKAN HOCA avrupada da cok bilinen bir makina miluhendisi ilk defa ATATURK ten sonra kafasi gercekten siyasi yalanlar haricinde çalisan biri ulkenin basina gecti.ancak oda partinin icindeki pislikler eliyle 28 şubat tezgahi ile indirildi.

Şu bir gercekki ulke insani ekseriyetle cok vasat hiç bir şekilde adam olmaz zaten bati ile aramiz alabildigine acilmiş.şahsen bende ilerde elime yurtdisi imkani gelirse direk gidecegim.

Şimdi IYI parti nin natocu oldugunu soyluyor varsin olsun vasat kendi kralligini kurmaya calisan zkp ye oy verecegine natocuya verrim daha IYI

• quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Şu kadarini soyluyorum

Bu mhp denen parti gladyo eliyle vatansever genclerin eline silah verip serserilik yaptirmiştir.Dikkat edin akp-mhp gibi partilerin icinden şoyle oturakli kafasi calisan biri cikmaz.

Saadet icin şuna inaniyorum ilk ciktiginda ERBAKAN HOCA avrupada da cok bilinen bir makina miluhendisi ilk defa ATATURK ten sonra kafasi gercekten siyasi yalanlar haricinde çalisan biri ulkenin basina gecti.ancak oda partinin icindeki pislikler eliyle 28 şubat tezgahi ile indirildi.

Şu bir gercekki ulke insani ekseriyetle cok vasat hiç bir şekilde adam olmaz zaten bati ile aramiz alabildigine acilmiş.şahsen bende ilerde elime yurtdisi imkani gelirse direk gidecegim.

Şimdi IYI parti nin natocu oldugunu soyluyor varsin olsun vasat kendi kralligini kurmaya calisan zkp ye oy verecegine natocuya verrim daha IYI
    Sizin zihniyettin en iyi bildiği iki şey var.biri ona buna yalan iftira hakaret. Bu zaten bu zihniyetin klasik özelliği.en godamanından en ayak takımına kadar şaşmaz hep aynı.anlayan anlamıştır zaten ama ikincisini söyleyip Ban yemiyeyim oda bana kalsın.

• Daha önce konusunu açmıştım ama sildi adminler. İyi Parti Akp ye alternatif bir parti değildir.Akp den daha kötü bir partidir(akp de kötü bir partidir). İyi parti bir kurtarıcı değildir.Akp nin savunduğu şeylerin yüzde 90 ını savunuyor zaten İyi parti de.Arada bir fark yok.İyi parti de hadım işkencesini savunuyor, fazla cezayı fazla adalet zanneden düşünceleri ve politikaları var.Parti programlarını da okudum, öyle ahım şahım bir parti programları da yok. İyi parti Türkiye'yi ileriye taşıyacak bir parti değildir, merkez parti olduğunu da hiç düşünmüyorum.Mhp den ayrılan siyasetçilerden oluşan bir parti.Partide neredeyse hiçbir tane solcu yok. Aytun Çıray CHP deki bir sağcıydı ve o yüzden aldılar partiye.Merkez parti diyebilmem için solcu milliyetçilerin ve sağcı milliyetçilerin eşit sayıda olması lazım o partide.Ama böyle bir durum yok. İyi Parti merkez partiyim diyorsa, merkez parti olmanının tüm gereklerini sağlaması lazım.Bunlardan biri de kesinlikle eşit sayıda solcu milliyetçi ve sağcı milliyetçi barındırmak olmalıdır.Diğer türlü sürekli bozkurt işareti yapan seçmenlerin olduğu,Mhp ile aynı söylem ve propagandaların seçmen tabanı tarafından yapıldığı, Mhp nin devamı olan sağ bir parti konumunda kalır.

Saadet Partisi Türk milliyetçisi mi? "ağabeylerimizi katleden komünistlerin partisine" derken hangi partiyi kastediyorsun, umarım Chp değildir. Ben Mhp lilerin ve Akp lilerin arap milliyetçisi olduğunu düşünüyorum.
  • Meral Akşener Fetöcü ühüü .s.s.s Fetöcüyse atın içeri ağlayacağınıza. İşiniz gücünüz yalan iftira lan. Can kardeşiniz Fetoş iyi öğretmiş size bu işleri. Kumpas, hile-hurda meziyetiniz olmuş artık.
  • operadakises O kullanıcısına yanıt
    Şu yazdığından hiçbirşey anlamadım bu bir

Yazdıklarımın neresinde yanlış varsa seviyeli şekilde cevap verseydin daha iyi olurdu bu iki

Verdiğin cevapla tirollüğüne yediremeyip saçmalamışsın bu üç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saadet'in Türk milliyetçisi olduğunu söylemedim. Chp'yi de kastetmiyorum, chp'yi destekleyen komünistler vardır illaki ama Atatürkçü seçmenden bahsetmiyorum elbette. Mhp de arap milliyetçisi falan değildir. Bahçeli denen görevli Mhp'ye örülmüş bir çoraptır, Mhp özünde en güvenilir partidir. Siz mesajımı nasıl bu kadar ters algıladınız ben bilmiyorum.
  • Bu kadını al Kemale vur ikiside bi cacık etmez

Yorumunu saygı çerçevesinde attığın için sana cevap vermek istedim. Şimdi bir kaç partiyi tek tek ele almak istiyorum. Öncelikle akp den başlayayım. Akp bir çok yardım kampanyası adı altında araplara tonlarca yardım gönderiyor mu? Evet gönderiyor. Türkiye'de sokaklarda evsiz olan, aç ve yoksul olan tonlarca insan var mı var? Akp kime yardım gönderiyor, kendi ülkesindeki yoksullara ve evsizlere mi yoksa araplara mı? Araplara. Türk kızılayından tut, diğer dini vakıflara , toplum vakıflarından tut devletin resmi yardım kampanyalarına kadar hepsi araplara yardıma gidiyor.Milyonlarca Suriyeli arapları ülkeye alan kim, akp, tonlarca lira para harcayan kim akp, arapça tabelaları İstanbul'un ve Türkiye'nin binlerce yerine koyan kim? yine akp. Arapları dostu kardeşi olarak görüp sürekli araplarla yakın temas içinde olan kim,yine akp. Akp ye destek olan kim Mhp. Akp ve Mhp birbiriyle neredeyse aynı yolu yürüyorlar. Mhp akp nin yedek lastiği konumunda. Bu açıdan Mhp de arap milliyetçisidir, akp de arap milliyetçisidir. Akp andımızı kaldırmadı mı? Evet kaldırdı. Hdp yi meclise sokmadı mı akp, meclise soktu. Bu partinin peşinden giden Mhp mi Türk milliyetçisi.Allah aşkına lütfen güldürmeyin beni.Mecliste bilindik Türk milliyetçisi olan sadece iki tane parti var, biri Hepar diğeri Chp.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.