Şimdi Ara

İyi Partiye Kayan Oylar Hangi Partiden?[Anket]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hem forumun güncel bir seçim tercihini belirleriz hemde benim en çok merak ettiğim iyi parti açıldıktan sonra durumlar nasıl değişti,oylar daha çok hangi partiden kaymış onu tespit ederiz.Bakalım forum halkının son durumu ne
    https://www.strawpoll.me/15213890

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 6 Mart 2018; 22:19:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• MHP nin %90'ının İYİ Parti'yi geçeceği net zaten. Ama önümüzdeki seçimde Meral Akşener kimseyle ittifak yapmaz ise seçimin kaderini CHP seçmeni belirleyecektir. Cumhur ittifakı dedileri koalisyondan bozma ittifak %50'yi göremez bence. Olur da Akşener Kılıçdaroğlu'ndan çok alırsa 2. turda bunların devri hayırlısıyla kapanır diyorum ben.

O yüzden CHP'li vatansever kardeşlerimi Akşener'i desteklemeye davet ediyorum.
  • MHP nin %90'ının İYİ Parti'yi geçeceği net zaten. Ama önümüzdeki seçimde Meral Akşener kimseyle ittifak yapmaz ise seçimin kaderini CHP seçmeni belirleyecektir. Cumhur ittifakı dedileri koalisyondan bozma ittifak %50'yi göremez bence. Olur da Akşener Kılıçdaroğlu'ndan çok alırsa 2. turda bunların devri hayırlısıyla kapanır diyorum ben.

O yüzden CHP'li vatansever kardeşlerimi Akşener'i desteklemeye davet ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHP seçmeni az zaten

AKP seçmeni fanatik asla taraf değiştirmez

Geriye CHP kalıyor

• mhp'li idim ama bundan sonra iyi parti. bahçeli olduğu sürece mhp ye benden oy yok.

• Ailecek bazen CHP bazen MHP'ye oy atıyorduk.Son seçimlerde CHP'ye attık, ama Canan Kaftancıoğlu olayından sonra başka seçenek olmadığı için İYİ'ye atacağız.

• Şu an yüzde 15 falan.

Yüzde 8 MHP, yüzde 3 CHP, yüzde 3 ak parti, yüzde 1 diğer.

SP DP ittifakı olursa rahatlıkla yüzde 20'ye ulaşır.

• up katılım artsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok ilginç o kayması "olur mu" demiyorlar hangi parti diyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.