Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
3
Favori
55.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeniVarya

Türk tarihinde hiçbir kadın toplumu yonetmemistir asker olmuştur savamistir ama baş olmamıştır ayrıca tuğra koymuşsun osmanlı da da yoktu :)

Tarihten bihabersiniz sanırım. Eski Türk devletlerinde hakan ve hatun devleti birlikte yönetirlerdi. Bir karar resmiyete dökülmeden önce hakan ve hatunun onayından geçerdi, biri onaylamazsa karar da onaylanmazdı.

Osmanlı'da resmi olarak olmasa bile fiili olarak kadınlar devleti yönetmiştir. Kösem sultan 30 yıl dolaylı 20 yıl da naiplik yaparak devleti yönetmiştir. İyi/kötü yönetmiştir orası ayrı bir konu ama yönetmiştir.

Türk mitolojisinde bozkurtlara önderlik eden dişi bir kurtun(asena) varlığından bahsedilir. Bu nedenle Türk toplumunda kadın her daim önemli olmuştur. Yeni çıktı bu iddialarda yok kadından baş mı olur yok kadın yönetemez vs. Bir de iddialarını sahte bir hadisle delillendiriyorlar. Yazık...

• quote:

Orijinalden alıntı: Oliver Wood

İYİ PARTİ merkez bir parti ve bunun yanı sıra Atatürkçülük ilkesi var diyor buraya kadar iyi hoşta CHP'den İYİ partiye geçenler açıkçası çok iyimser değil mesela parti sekreteri Aytun Çıray'ın geçmiş tweetlerine bakın selahattin demirtaş övücülüğü yapmış . Milliyetçi Atatürkçü bir insanlar bu partiye nasıl oy versin bunu cevaplarmısınız ?

? ? ?
  • quote:

Türk tarihinde hiçbir kadın toplumu yonetmemistir asker olmuştur savamistir ama baş olmamıştır ayrıca tuğra koymuşsun osmanlı da da yoktu :)

Yetişemedim gerekli cevapları almışsın.Farklı bir ekleme yapayım.

Osmanlı'da da diye yazmalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oliver Wood kullanıcısına yanıt
    Hangi tweet'i kardeşim? Ne zaman atılmış? Aytun Çıray'ın resmi hesabından mı atılmış? Ben araştırdım öyle bir tweet bulamadım. Kanıt sun ki bilelim.
  • quote:

Bir kadının peşine takılmış zavallılar olarak görüyorum

Yallah Arabistan'a diyecektim de o da artık zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snowizma

Hangi tweet'i kardeşim? Ne zaman atılmış? Aytun Çıray'ın resmi hesabından mı atılmış? Ben araştırdım öyle bir tweet bulamadım. Kanıt sun ki bilelim.

İYİ Parti - Meral Akşener

"Hdp'nin yüzde yüz karşısında siyaset yapan biri olarak..." demiş ama terörist başının açıklamalarını okuyun demiş. Ne açıklama yapmıştı buna bakmak lazım. Yine de isterse en doğrusunu söylesin bir teröristin dediklerini adres göstermek doğru değil.

Teşekkür ederim kanıtlarınız için. Ve bu adam sözcü yapılıyor partiye... İlk şüphem oluştu partiyle ilgili, bu adamın gelecek açıklamalarını dikkatle izleyeceğim.
  • quote:

http://sahipkiran.org/2015/12/13/turk-toresinde-kadin/

Şuradan buyrun:)
  • quote:

"Hdp'nin yüzde yüz karşısında siyaset yapan biri olarak..." demiş ama terörist başının açıklamalarını okuyun demiş. Ne açıklama yapmıştı buna bakmak lazım. Yine de isterse en doğrusunu söylesin bir teröristin dediklerini adres göstermek doğru değil.

Teşekkür ederim kanıtlarınız için. Ve bu adam sözcü yapılıyor partiye... İlk şüphem oluştu partiyle ilgili, bu adamın gelecek açıklamalarını dikkatle izleyeceğim.

Rica ederim . Açıkcası bu Aytun Çıray meselesi değil CHP'li solcular benim için hep soru işaretidir çünkü çoğunun içinde hdp seviciliği vardır bu yüzden iyi partinin merkez parti olması beni şüphe uyandırıyor.
    İyi partinin merkezciliği sadece her kesimin birbirinin görüşlerine saygı duymasından ibaret. Yoksa partinin izlediği yol muhafazakar-milliyetçi yoldur.

Aytun Çıray'a gelirsek, kendisinin Dyp kökenli olduğunu biliyorum, yani chpli solculardan değil aslen merkez sağdan gelen biri ama bu açıklaması kendisi hakkında büyük bir soru işareti. Böyle şaibeli birine de en önemli kademelerden birinin verilmesi yakışık almadı. Bir partide de tamamiyle içimizin sineceği bir kadro olsa keşke...
  • Snowizma S kullanıcısına yanıt
    Sağ ve Sol birbirine tabiki saygı duymalı ama Solculuk altında terör sempatizanlığı yaparsa benim için bitmiştir aynı şey Sağ içinde geçerli.

Keşke dediğiniz gibi kusursuz bi kadro görmek mümkün değil bu soruların muhattabını Parti içindeki kişilere sormak lazım tabi.
  • İYİ Parti - Meral Akşener
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guanzo

Su zekanizi , saldiri icin kullanacaginiza baska seylere harcasaniz ulke uzaya cikar.

Not= 2016 paralele guldum,guzel olmus ama iftira olmus, zekanizi kullanirken soyle ufacik bir sorgu daha yapin, Meral fetocu ise neden disari da .!

Bunun cevabi size 6. Gunun safaginda yol gosterecek.!

• Fethullah hocaefendilerine istedikleri her seyi veren adamlara, bitsin bu hasret diye aglayan adamlara ulkenin yarisi oy verdi veriyor. Onlara baskanlik bile hediye ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genccizer -- 16 Kasım 2017; 17:44:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _kertmeyenkele_ kullanıcısına yanıt
    senin dediğin Emine Ülker Tarhan'ın Anadolu Partisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İYİ Parti - Meral Akşener
  • quote:

Abovvv noldu kal mi geldi

• ne alaka dedıgımın arkasındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver Wood

quote:

Selahattin Demirtaş'ı övmemiş, sadece okunması gereken bir yazısından bahsetmiş. Hdp'den de savunduğundan da haz almayan birisiyim, ama oradaki milletvekillerin de mutlaka doğru söylediği şeyler var. Mesela içlerinden biri " Akp bu ülkeyi batırdı " dese, " Aaa bak bu pkk sempatizanı o yüzden yalandır " mı diyeceğiz. Tabii ki doğru söylüyorlarsa, güzel mesajlar içeriyorsa bunlar belirtilir.

• Meral Akşener ve Aytun Çınar'dan dolayı biraz soğuğum İYİ Parti'ye. Meral Akşener vaktinde Türkçe Olimpiyatları'na katılmıştı. Oradaki açıklamalarını dinledim. Eğer, şimdi, her türlü tarikat ve cemaate karşıysa, bunları kapatma vaadini ederse oyum İYİ Parti'ye. Aytun Çıray'ın yukarıdaki tweetinin savunulacak yanı yok. Bir terörist, insanlıktan ya da akp'nin ne kadar kötü olduğundan (tweetten bağımsız konuşuyorum) bahsetse de "ama doğru diyor." demem.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.