Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
3
Favori
55.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: axelfoly

bahsettiğim video bu ve söylediklerinde kesip biçelen bi taraf yok

https://www.youtube.com/watch?v=PyVAEKDjfF4&feature=youtu.be&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Hiç önemli değil, Tayyip Erdoğan kadar yakınlaşmamıştır fetoya, ayrıca yiyecekse de biraz başkası yesin diyorum artık.

Bu düzen değişmeli, biraz da başkası düzsün.

• Fatih kullanıcısına yanıt
    önemli olan nokta ne biliyor musun gerçekler ortaya çıktığında yakınlaşma sürdü mü sürmedi mi yoksa fetö 40 yıllık mazisinde demirel den ecevit e yakınlaşmayanı yok bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 26 Ekim 2017; 12:20:56 >
  • merkez sağda acilen yeni bir parti gerekiyor. inş başarılı olurlar.
  • quote:

önemli olan nokta ne biliyor musun gerçekler ortaya çıktığında yakınlaşma sürdü mü sürmedi mi yoksa fetö 40 yıllık mazisinde demirel den ecevit e yakınlaşmayanı yok bunlara

Evet o nokta çok önemli, önemli olan bir nokta da cb nin 15 temmuzdan haberi var mıydı yok muydu? Ayrıca fetocu olduğu için neden hiçbir akp li açığa veya içeri alınmadı?

• quote:

bahsettiğim video bu ve söylediklerinde kesip biçelen bi taraf yok

https://www.youtube.com/watch?v=PyVAEKDjfF4&feature=youtu.be&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Kardeşim sen 2000 yılında olan bir videoyu atmışsın. O yıllarda sağ cenahtan fethullah'a sempati beslemeyen yoktu. Bir tek belki Mücahit Erbakan o soysuza kanmamıştır ama Erbakan gibisi de yok zaten şu anda. O nedenle Meral hanım hakkında endişeniz olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

İyi parti maşallah, işsiz kalmış gazetecilere kucak açıyor...
    Bir kenara yazalım da, hani günün birinde bir sakata gelirsek(!)...
    İyi partinin iyi programına baktık.
    Kayda değer bir şey göremedik.
    Meral Hanım iyi milliyetçi... Bölücülerle, özellikle de PKK ile mücadeleye devam edecek.
    Eee, Tayyip Erdoğan farklı bir şey mi yapıyor?
    Devlet Bahçeli farklı bir şey mi söylüyor?
    "Hazır" savaşan dururken niçin "müstakbel savaşacağa" oy verelim?
    Ülkücü olsak, niçin MHP dururken "en bir hakiki öz çakmasına" meyil edelim?
    Partinin sloganı "Türkiye iyi olacak"...
    Eee, "kötü olsun" diyen mi var?
    Anayasa'nın ilk dört maddesinde yer alan "bölünmez bütünlük, cumhuriyet ve Atatürk ilkelerini" esas alacakmış...
    Yepyeni bir yaklaşım vallahi, daha önce hiç duymamıştık! Ne kadar farklı...
    Parti, "Türkiye Cumhuriyeti'ni milletler topluluğunun bağımsız, egemen, şerefli ve itibarlı bir üyesi olarak etkin bir bölgesel güç ve lider ülke yapmayı, böylece bölge ve dünya barışına katkıda bulunmayı amaç edinir"miş...
    Tayyip Erdoğan'ın düşüncelerini "aynen" mi kopyaladınız, insan çakılmasın diye azıcık değiştirir yahu!
    Başka?
    İktisat politikası? Yok.
    Eğitim politikası? Yok.
    Bayındırlık politikası? Yok.
    Enerji politikası? Yok.
    Sanayi politikası? Yok.
    Tarım politikası? Yok.
    Kılıçdaroğlu bile çakma bir ambalaj sanayii kenti kuruyordu, siz bir şey kurmayacak mısınız?
    Bari "üçüncü köprüyü yıkacağız" deyin de ilginçlik olsun...
    Ya da CHP ile anlaşıp yeşil alan yaparsınız, belki tarıma açarsınız (Gürsel Tekin bu yönde bir kanun teklifi vermişti...)
    Tövbe, var tabii, var... İyi teklifler var...
    Meral Hanım seçim barajının yüzde 5'e düşürülmesini istiyor.
    Bunu nasıl okuyalım?
    "Vallahi helal olsun, ne demokrat kadın" diye mi okuyalım?
    Yoksa, "ben nasıl olsa yüzde 5'ten fazla oy toplayamam, şu barajı yarı yarıya düşürün de bari meclise girebilelim" diye mi okuyalım?
    Meral Hanım, bu partiyi niçin kurdun?
    "Kurmasaydım politikada yokolacaktım, Emine Ülker Tarhan'a dönecektim" de, anlayayım.
    "Devlet Bahçeli'den intikam almak için" de, canımı ye.
    Tamam, parlamenter sisteme dönülecek, ayrıca OHAL kalkacak, Fetöcüler bırakılacak, orasını anladık da...
    Oncağızı CHP de söylüyor!

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/ardic/2017/10/26/sen-bu-partiyi-neden-kurdun-hanim

Çok güzel mücadele etti allahtan. Fetöyü semirtti, pkkyı semirtti, barzaniyi semirtti ve 10 sene önce HAYAL olan kürdistanı kurdurdu. İyi ki mücadele ediyor bir de desteklese ne olur kim bilir.

Sırf ülkeye soktuğu suriyeliler yüzünden ülke 50 yıl geri gitti, devleti yap-işlet-devret gibi saçmalıklarla geleceğini ipotek etti.

Artık sizin yalanlarınızı sadece geri zekalılar bir de çarktan nemalananlar yer.

Troller olarak işsiz kalmanıza çok az kaldı.

Alıntıladığı adamda Engin Ardıç.

Engin Ardıç'ın yazıları benim için b.ktan daha değersizdir. yalama herifin tekidir.

Sanki üstteki şeylerle alakalı AKP'nin politikaları var da bir de o yazıyı gelmiş buraya yapıştırmış. Ak trollük zor iş yav.

sadece akp değil chp ve mhp den de açığa alınan yok ve cb darbeden haberi olması tezinin savunucuları da belli
  • Göreceğiz seçimlerde , akpli değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevinenlere bakınca ne mal oldukları belli oluyor

İYİ Parti - Meral AkşenerİYİ Parti - Meral Akşener

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 26 Ekim 2017; 12:26:12 >

• quote:

sadece akp değil chp ve mhp den de açığa alınan yok ve cb darbeden haberi olması tezinin savunucuları da belli

Kim savunucuları?
  • BaLroK B kullanıcısına yanıt
    Mesajı okumasını istediğiniz hedef kitle bu mesajı okuma ve yorumlama kabiliyetine sahip değil lütfen mesajınızı daha sade hale getirin.
    kim olduklarından bi habersin anlaşılan

İYİ Parti - Meral AkşenerİYİ Parti - Meral Akşener

• Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    İYİ Parti - Meral Akşener
  • Çok iddalı bir isim değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcqlock

Mesajı okumasını istediğiniz hedef kitle bu mesajı okuma ve yorumlama kabiliyetine sahip değil lütfen mesajınızı daha sade hale getirin.

Bi umut be kardeşim aydınlıkta çok ileriler ama beyin olarak neredeler hala çözemedim.
  • Cehapeyi %20’nin altina cekebilir, bir kac puan da digerlerinden alsa %7-8’i gorurseler opup baslarina koysunlar,

Aksener zaten yasli, gelecek vaadetmiyor, ilave olarak

İktisat politikası? Yok.

Eğitim politikası? Yok.

Enerji politikası? Yok.

Sanayi politikası? Yok.

Tarım politikası? Yok..

• ben hiç bir partiye oy vermeyeceğimde, akpli trollere yeniden fazla mesai yaptırıyorsa iyi parti iyi bir partidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WB

Cehapeyi %20’nin altina cekebilir, bir kac puan da digerlerinden alsa %7-8’i gorurseler opup baslarina koysunlar,

İktisat politikası? Yok.

Eğitim politikası? Yok.

Enerji politikası? Yok.

Sanayi politikası? Yok.

Tarım politikası? Yok..

Parti programı burda. Okudun mu ki sallıyorsun göbekten?

http://odatv.com/images/resimler/partiprogram%C4%B1.pdf

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Bu yaptığın suç.
    Eğer bu iddianı destekleyecek kanıtların varsa parti hakkında suç duyurusunda bulunabilirsin.

DH, senin bilgilerini devlete verme yükümlülüğündedir. Bu da böyle biline.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WB

Cehapeyi %20’nin altina cekebilir, bir kac puan da digerlerinden alsa %7-8’i gorurseler opup baslarina koysunlar,

İktisat politikası? Yok.

Eğitim politikası? Yok.

Enerji politikası? Yok.

Sanayi politikası? Yok.

Tarım politikası? Yok..

Parti programını okusaydın her alanda ne yapacaklarını bir bir açıklamışlar. Ama amacınız kötülemek olunca "hüloo cehape zihniyeti fetöcü bunlar hadepe göz kırpmışlar hem pakaklı hem fatöcü sembülü vatikan ve maklube karışımı vs. vs." demeye devam edin.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.