Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
970
Cevap
3
Favori
55.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PERENAL.

hala yok anadolu milliyetçiliği yok türkiye milliyetçiliği yok türk ırkçılığı konuşuluyor ya.

ya kardeşim bir salın artık ya. bıkmadınız kavram kavgasından. içi boş bir sürü kelime oyunundan. saçma sapan ideolojilerinizi yarıştırmaktan. yıl oldu 2017 adam hala atatürk şeysi desek daha doğru olur diyor.

deme kardeşim. bir kere de bir şeycik demeyiver. yakın tarihimizde onlarca cinayete sebep olmuş ideoloji kitaplarının değil de vicdanının sesini dinle bu kez de ya. nolur artık bir şey deme. iyi olalım.

bilip bilmeden boş yapma burda sincap. Atatürk Milliyetçiliğinde yanlış bir şey yok. o milletin birbirini öldürdüğü yıllarda kimse Atatürk demiyordu zaten sorunda buydu. dilin, dinin, ırkın fark etmez "Ne mutlu Türküm Diyene" diyebiliyorsan yeter.. bunda yanlış bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 26 Ekim 2017; 9:25:53 >

• AKP gibi dış güçler destek verirse, medya ve finans kuvveti olursa, başarılı olabilir. Müthiş bir potansiyel var sağ tarafta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Görünen o ki bu seçimlerde de oy kullanmaya tenezzül etmeyeceğim. Doğrusuyla ile yanlışıyla AKPnin hala bir alternatifi ortaya çıkmadı henüz.

Bu siyasi oluşumun kadrosunu detaylı inceledim. 1-2 isim dışında İYİ niyetli, güvenilir ama hiçbir politika üretemeyecek insanlardan oluşuyor. Bu kadro ile Türkiye anca emekler.

Tek çözüm yolu; AKPden işi bilen, dürüst, vatan için çalışan bürokratları transfer etmeleri. Ancak bu sayede gerçekten ülkeyi yönetebileceklerine inanabilirim. Aksi halde sonu MHP gibi olacaktır.

İşini bilen, dürüst ve AKP'li bürokrata örnek verebilir misin? Dış politikanın, ekonominin , adalet sisteminin bu kadar rezil hale gelmesinin tek sebebi, işini bilmeyen, menfaatçi kadrolarıdır. Ha işin güzel yanı her seferinde suçu atacak bir sebep bularak sıyrılıyorlar...

• Meral Akşener daha konuşmaya başlamadı bile. Sadece isim ve amblem açıklandı. Yapacakları, siyasete getirecekleri hakkında henüz konuşma yapmış sayılmaz. Bir isim ve amblem ile bu kadar saldırgan tutum moduna düşüyorsanız o zaman kadın ciddi tırstırmış sizi. Her ne kadar buraya bir cacık olmaz yazsanız da aslında içinizden "ulan zıçtık fena geliyor" dediğinizi duyar gibiyim. Zaten tarafı olduğunuz malum partinin kafa yapısına ne kadar yakın olduğunuz yaptığınız kültürsüz yorumlardan belli oluyor. İçinizde o sizinle aynı yolda olup başarılar dilerim diyen kültürlü insanlarda var ki onları tenzih ederek konuşuyorum.

Doların bu günlerde 3.75 seviyelerinde olduğu ekonomik durum da halaa malum parti savunuculuğu yapmak, yıllardır milletin 1000 para birimi verdiği telefonlara 5-6 bin para birimi ödemek, yıllardır 20bin para birimine oldukça yeni model araba alanlar varken sen kalkıp 100bin para birimi ödemek, 50 para birimine insanların 500mb 1gbit intenet kullandığı dünyada sana 25mb hız verip birde buna kota koymak, kullanmadığın yolların köprülerin parasını da senin cebinden almak, kadınlara zerre kadar değer vermeyip ilk fırsatta yaş gözetmeksizin altına almaya çalışma çabasında olan insanları savunan bir parti yanlısı olmak vs. gibi yüzlerce madde sıralanabilen bir ülkede,

halaa kalkıp o kafanın yanında olmak benim görüşümce cahillik safhasında tedavi dahi edilmiyecek bir hastalıktır. Bence kendine gelip elinde ki fırsatları hayatını nasıl çaldıklarını bir kalk da gör. Fetöcüymüş! Peygamber deseler Meral Akşener için onada mı inanacaktın?

• bu parti barajı aşamaz.
  • Mhp akparti ile birleşti diye kızanlar için güzel alternatif olabilir. Bence en iyisi mührü havaya atip düştüğü yere basmak. Yüksek seviye göz bozukluğu gibiyim. Bakınca hepsi aynı, hepsi bulanık
  • İYİ Parti - Meral Akşener

Tabi bir de fetö gazetesindeki parlatmalara, propogandaya da bakmak lazım.

Ondan sonra omo feto olo no olokosu vo yowwww
  • tavakspor kullanıcısına yanıt
    Ampul simgeli parti yancısı güneş simgesine laf ediyor enteresan. Ampul olunca böyle oluyor işte demekki
  • quote:

Görünen o ki bu seçimlerde de oy kullanmaya tenezzül etmeyeceğim. Doğrusuyla ile yanlışıyla AKPnin hala bir alternatifi ortaya çıkmadı henüz.

Bu siyasi oluşumun kadrosunu detaylı inceledim. 1-2 isim dışında İYİ niyetli, güvenilir ama hiçbir politika üretemeyecek insanlardan oluşuyor. Bu kadro ile Türkiye anca emekler.

Tek çözüm yolu; AKPden işi bilen, dürüst, vatan için çalışan bürokratları transfer etmeleri. Ancak bu sayede gerçekten ülkeyi yönetebileceklerine inanabilirim. Aksi halde sonu MHP gibi olacaktır.

Detaylı incelemişmişte iyi isim yokmuşmuşta kaç tanesini tanıyorsun kaç tanesini okudun anladında burada yılların siyaset bilimcisi edasıyla maval okuyorsun senin gibi ben oldumcular gelmeyin sandığa falan zeten

• kuduruyorlar :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu derece ahtrol mesaisi olacağını hiç düşünmemiştim.Bu parti %20 leri zorlar.%15 banko oyu var zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Hayaller %50 gerçekler % 0.5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • he kardeşim he fetöcüler he , hey allahım ya.

akpartinin tamamı fetöcü herkes 3 maymunu oynuyor ama pislikçe şu kadına ve partisine fetöcüsünüz diye saldırabiliyorlar.Ya hitap ettikleri kesim zır cahil ya da bu haberleri yapanlar harbi salak
  • Boşverin aktrolleri. Memleketinizde örgütlenin ve çalışın.

• quote:

Gerçekten işini dürüstçe yapan, kişisel bilgi donanımını geliştirmiş, kamuyu, insan yönetmeyi, yol yordamı bilenleri var. Hatta bu kişilerde Arap hayranlığı da yok. Kendince ibadetini yapan, şov yapmaktan kaçınan, vaaz verir gibi konuşmayan bürokratları var kadrolarında. Burada isim zikir edemiyorum ama PM den yazabilirim eğer istersen.

Yok isim vermenize gerek yok. Ama eğer o kadar iyi insanlarsa neden hala bu rezil partinin bünyesinde duryorlar. Neden partiden hiç muhalif ses çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

Bu partide Aylin Nazlı Aka'nın partisi gibi unutulup gidicek

Oyle bir parti hicbir zaman olmadi

Yanlış hatırlıyorum öyleyse. Medyada bir ara haberleri geçiyordu gerçi
  • Meral hanımın ve partinin duruşu,söyledikleri,söyleyeceklerini dikkatle takip edeceğim. Sonuç olarak oyumu ona göre vereceğim.
  • Destekleyin güzel kardeşim umut bu abladır. Herkese hitap edebilen lider olacak taze kan başka varsa onu desteklerim ama bu abla yapar. Destekleyin güzel kardeşim.
  • İyi parti maşallah, işsiz kalmış gazetecilere kucak açıyor...
    Bir kenara yazalım da, hani günün birinde bir sakata gelirsek(!)...
    İyi partinin iyi programına baktık.
    Kayda değer bir şey göremedik.
    Meral Hanım iyi milliyetçi... Bölücülerle, özellikle de PKK ile mücadeleye devam edecek.
    Eee, Tayyip Erdoğan farklı bir şey mi yapıyor?
    Devlet Bahçeli farklı bir şey mi söylüyor?
    "Hazır" savaşan dururken niçin "müstakbel savaşacağa" oy verelim?
    Ülkücü olsak, niçin MHP dururken "en bir hakiki öz çakmasına" meyil edelim?
    Partinin sloganı "Türkiye iyi olacak"...
    Eee, "kötü olsun" diyen mi var?
    Anayasa'nın ilk dört maddesinde yer alan "bölünmez bütünlük, cumhuriyet ve Atatürk ilkelerini" esas alacakmış...
    Yepyeni bir yaklaşım vallahi, daha önce hiç duymamıştık! Ne kadar farklı...
    Parti, "Türkiye Cumhuriyeti'ni milletler topluluğunun bağımsız, egemen, şerefli ve itibarlı bir üyesi olarak etkin bir bölgesel güç ve lider ülke yapmayı, böylece bölge ve dünya barışına katkıda bulunmayı amaç edinir"miş...
    Tayyip Erdoğan'ın düşüncelerini "aynen" mi kopyaladınız, insan çakılmasın diye azıcık değiştirir yahu!
    Başka?
    İktisat politikası? Yok.
    Eğitim politikası? Yok.
    Bayındırlık politikası? Yok.
    Enerji politikası? Yok.
    Sanayi politikası? Yok.
    Tarım politikası? Yok.
    Kılıçdaroğlu bile çakma bir ambalaj sanayii kenti kuruyordu, siz bir şey kurmayacak mısınız?
    Bari "üçüncü köprüyü yıkacağız" deyin de ilginçlik olsun...
    Ya da CHP ile anlaşıp yeşil alan yaparsınız, belki tarıma açarsınız (Gürsel Tekin bu yönde bir kanun teklifi vermişti...)
    Tövbe, var tabii, var... İyi teklifler var...
    Meral Hanım seçim barajının yüzde 5'e düşürülmesini istiyor.
    Bunu nasıl okuyalım?
    "Vallahi helal olsun, ne demokrat kadın" diye mi okuyalım?
    Yoksa, "ben nasıl olsa yüzde 5'ten fazla oy toplayamam, şu barajı yarı yarıya düşürün de bari meclise girebilelim" diye mi okuyalım?
    Meral Hanım, bu partiyi niçin kurdun?
    "Kurmasaydım politikada yokolacaktım, Emine Ülker Tarhan'a dönecektim" de, anlayayım.
    "Devlet Bahçeli'den intikam almak için" de, canımı ye.
    Tamam, parlamenter sisteme dönülecek, ayrıca OHAL kalkacak, Fetöcüler bırakılacak, orasını anladık da...
    Oncağızı CHP de söylüyor!

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/ardic/2017/10/26/sen-bu-partiyi-neden-kurdun-hanim

• vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Tapındığınız liderden bahsediyorum ben. Müslümanlık abidesi olan var ya hani.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.