Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
970
Cevap
3
Favori
55.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğitim politikası? Yok.
    Bayındırlık politikası? Yok.
    Enerji politikası? Yok.
    Sanayi politikası? Yok.
    Tarım politikası? Yok.

Sabah gazetesi yazarından alıntı. Gülmemek elde değil. Eeee Tayyipde de var var diye yazmış ama yukarıda ki maddeler tayyip de de var diyememiş. Sallamış da sallamış yani. Ayrıca yukarıda ki politikaların Akşener partisin de olmadığını nereden biliyor? Bir cacık bildiği yok, sadece saldırmıştı saldırmış. Malum partinin ve yandaşlarının elle tutulur bir yorumu olamadığı gibi tek yapabildiği saldırmak. Bence baya kızmışlar, buda destek vermem için ne kadar doğru yolda olduğumu gösteriyor. Darısı başınıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

İyi parti maşallah, işsiz kalmış gazetecilere kucak açıyor...
    Bir kenara yazalım da, hani günün birinde bir sakata gelirsek(!)...
    İyi partinin iyi programına baktık.
    Kayda değer bir şey göremedik.
    Meral Hanım iyi milliyetçi... Bölücülerle, özellikle de PKK ile mücadeleye devam edecek.
    Eee, Tayyip Erdoğan farklı bir şey mi yapıyor?
    Devlet Bahçeli farklı bir şey mi söylüyor?
    "Hazır" savaşan dururken niçin "müstakbel savaşacağa" oy verelim?
    Ülkücü olsak, niçin MHP dururken "en bir hakiki öz çakmasına" meyil edelim?
    Partinin sloganı "Türkiye iyi olacak"...
    Eee, "kötü olsun" diyen mi var?
    Anayasa'nın ilk dört maddesinde yer alan "bölünmez bütünlük, cumhuriyet ve Atatürk ilkelerini" esas alacakmış...
    Yepyeni bir yaklaşım vallahi, daha önce hiç duymamıştık! Ne kadar farklı...
    Parti, "Türkiye Cumhuriyeti'ni milletler topluluğunun bağımsız, egemen, şerefli ve itibarlı bir üyesi olarak etkin bir bölgesel güç ve lider ülke yapmayı, böylece bölge ve dünya barışına katkıda bulunmayı amaç edinir"miş...
    Tayyip Erdoğan'ın düşüncelerini "aynen" mi kopyaladınız, insan çakılmasın diye azıcık değiştirir yahu!
    Başka?
    İktisat politikası? Yok.
    Eğitim politikası? Yok.
    Enerji politikası? Yok.
    Sanayi politikası? Yok.
    Tarım politikası? Yok.
    Kılıçdaroğlu bile çakma bir ambalaj sanayii kenti kuruyordu, siz bir şey kurmayacak mısınız?
    Bari "üçüncü köprüyü yıkacağız" deyin de ilginçlik olsun...
    Ya da CHP ile anlaşıp yeşil alan yaparsınız, belki tarıma açarsınız (Gürsel Tekin bu yönde bir kanun teklifi vermişti...)
    Tövbe, var tabii, var... İyi teklifler var...
    Meral Hanım seçim barajının yüzde 5'e düşürülmesini istiyor.
    Bunu nasıl okuyalım?
    "Vallahi helal olsun, ne demokrat kadın" diye mi okuyalım?
    Yoksa, "ben nasıl olsa yüzde 5'ten fazla oy toplayamam, şu barajı yarı yarıya düşürün de bari meclise girebilelim" diye mi okuyalım?
    Meral Hanım, bu partiyi niçin kurdun?
    "Kurmasaydım politikada yokolacaktım, Emine Ülker Tarhan'a dönecektim" de, anlayayım.
    "Devlet Bahçeli'den intikam almak için" de, canımı ye.
    Tamam, parlamenter sisteme dönülecek, ayrıca OHAL kalkacak, Fetöcüler bırakılacak, orasını anladık da...
    Oncağızı CHP de söylüyor!

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/ardic/2017/10/26/sen-bu-partiyi-neden-kurdun-hanim

AKP gazetesi, ne beklersin bundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VIKINGS -- 26 Ekim 2017; 11:18:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Prezidente

quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

hala yok anadolu milliyetçiliği yok türkiye milliyetçiliği yok türk ırkçılığı konuşuluyor ya.

ya kardeşim bir salın artık ya. bıkmadınız kavram kavgasından. içi boş bir sürü kelime oyunundan. saçma sapan ideolojilerinizi yarıştırmaktan. yıl oldu 2017 adam hala atatürk şeysi desek daha doğru olur diyor.

deme kardeşim. bir kere de bir şeycik demeyiver. yakın tarihimizde onlarca cinayete sebep olmuş ideoloji kitaplarının değil de vicdanının sesini dinle bu kez de ya. nolur artık bir şey deme. iyi olalım.

bilip bilmeden boş yapma burda sincap. Atatürk Milliyetçiliğinde yanlış bir şey yok. o milletin birbirini öldürdüğü yıllarda kimse Atatürk demiyordu zaten sorunda buydu. dilin, dinin, ırkın fark etmez "Ne mutlu Türküm Diyene" diyebiliyorsan yeter.. bunda yanlış bir şey yok.

evet evet böyle insanlara sincap lale bilimum insan olmayan şeyler söyleyin ki ülkede refah artsın, nefret tohumları saçılmasın, torunlarımıza iç savaş kalmasın. atatürkçülük, türkük gibi şeylere sığınıp içinizi rahatlatmaya devam edin siz. dışarıdan çok sığ ve komik görünüyorsunuz. 100yıla yakındır gevelediğiniz tekerlemelerinizle çarktaki hamsterdan farkınız yok. neyse atatürkçülük, tanrıcılık, ırkçılık veya başka saçma sapan şeyler paydasında değil de insani hisler paydasında görüşmek dileğiyle. benden başka cevap yok.

• atmaca57 kullanıcısına yanıt
    fetö izi altında osmanlı sancağı açsa bi cacık olmayacak bi parti varsın eğlensinler , biraz akıl etselerdi başarısız olma ihtimali belki çok daha farklı olur rengini bu kadar belli etmezdi ama allah şaşırtacaksa önüne geçmek ne mümkün
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Prezidente

quote:

hala yok anadolu milliyetçiliği yok türkiye milliyetçiliği yok türk ırkçılığı konuşuluyor ya.

ya kardeşim bir salın artık ya. bıkmadınız kavram kavgasından. içi boş bir sürü kelime oyunundan. saçma sapan ideolojilerinizi yarıştırmaktan. yıl oldu 2017 adam hala atatürk şeysi desek daha doğru olur diyor.

deme kardeşim. bir kere de bir şeycik demeyiver. yakın tarihimizde onlarca cinayete sebep olmuş ideoloji kitaplarının değil de vicdanının sesini dinle bu kez de ya. nolur artık bir şey deme. iyi olalım.

bilip bilmeden boş yapma burda sincap. Atatürk Milliyetçiliğinde yanlış bir şey yok. o milletin birbirini öldürdüğü yıllarda kimse Atatürk demiyordu zaten sorunda buydu. dilin, dinin, ırkın fark etmez "Ne mutlu Türküm Diyene" diyebiliyorsan yeter.. bunda yanlış bir şey yok.

evet evet böyle insanlara sincap lale bilimum insan olmayan şeyler söyleyin ki ülkede refah artsın, nefret tohumları saçılmasın, torunlarımıza iç savaş kalmasın. atatürkçülük, türkük gibi şeylere sığınıp içinizi rahatlatmaya devam edin siz. dışarıdan çok sığ ve komik görünüyorsunuz. 100yıla yakındır gevelediğiniz tekerlemelerinizle çarktaki hamsterdan farkınız yok. neyse atatürkçülük, tanrıcılık, ırkçılık veya başka saçma sapan şeyler paydasında değil de insani hisler paydasında görüşmek dileğiyle. benden başka cevap yok.

Ümmetçilik diyince çıldırırlar ama :)

• Önümüzdeki genel seçimlerde koalisyon hükümeti olabilir diye düşünüyorum. Ama yine hükümet kurulamayacak gibi görünüyor. Tekrar seçimlere gidilecek ve Akp yine başa geçecek gibi. Senaryo tekrar edecek açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

Önümüzdeki genel seçimlerde koalisyon hükümeti olabilir diye düşünüyorum. Ama yine hükümet kurulamayacak gibi görünüyor. Tekrar seçimlere gidilecek ve Akp yine başa geçecek gibi. Senaryo tekrar edecek açıkcası

Kardeş sistem değişti senin haberin yok sanırım. Hiçbir partinin %50'den fazla oy alamaması durumunda 2. tura kalacak. 2. turda e çok oy alan 2 parti yarışacak, çok oy alan direkt iktidar olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

fetö izi altında osmanlı sancağı açsa bi cacık olmayacak bi parti varsın eğlensinler , biraz akıl etselerdi başarısız olma ihtimali belki çok daha farklı olur rengini bu kadar belli etmezdi ama allah şaşırtacaksa önüne geçmek ne mümkün

Allah aşkına şu videoya bakıp yorum yapmayın yeter artık. Kesip biçip birleştirilmiş bir videonun nesini dikkate alıyorsunuz? Allah akıl versin.
  • Yeni bir parti olması sebebiyle belki AKP'nin silkelenmesine yardımcı olur diye düşünüyorum lakin dün Merak Akşener'in konuşmasında hiç farklı bir şey göremedik.

Engin Ardıç'ın da dediği gibi;

İktisat politikası? Yok.
    Eğitim politikası? Yok.
    Enerji politikası? Yok.
    Sanayi politikası? Yok.
    Tarım politikası? Yok.

Siz bunların hangisini duydunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Yeni bir parti olması sebebiyle belki AKP'nin silkelenmesine yardımcı olur diye düşünüyorum lakin dün Merak Akşener'in konuşmasında hiç farklı bir şey göremedik.

İktisat politikası? Yok.
    Eğitim politikası? Yok.
    Enerji politikası? Yok.
    Sanayi politikası? Yok.
    Tarım politikası? Yok.

Seçim propogandası değil parti kuruluşu yapıldı.Türkiye İYİ olacak dendi.Şu söylenen politikalar konusunda başarısızız.15 yıldır bunlar hakkında ne duydun ki 1 günde başkalarından ne duymayı bekliyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan96 -- 26 Ekim 2017; 11:39:46 >
  • Knights of Cydonia kullanıcısına yanıt
    1.arkadaşın paylaşımında sadece foto ile değil bizzat akşanerin fetö amacının faydalı olduğuna inandığını videoda kendisi söylüyor
    2.söylediğin resim paralel yapının ortaya çıkmadan önceki bir yıla ait örgütün deşifre olmasından sonra benzer bi foto varsa söylediğinde haklı olursun
  • Exnuc kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinde haklısın ama şuan parti daha yeni kuruldu. Önümüzdeki günlerde mutlaka bu açıklamalar yapılır. Partide meral ekşenerden ziyade ümit özdağ ı takip etmenizi tavsiye ederim. Bahsettiğiniz konularda çalışmaları olan bir akademisyen kendisi.
  • Lütfen ricamdır; "-Megri megri"leri bilmeyenler, "-Hasret bitsin dön gel"i duymayanlar, Haklarında günlerce, aylarca, yıllarca methiye düzüp övgüde yarışa giren twitter kullanıcısı bakan, müsteşar, bürokrat ve milletvekillerini hiç duymayanlar, Halkın kandırılamayacağına sadece seçilenlerin kandırılabileceği gerçeğine inanıp savunanlar, doları televizyonlarda görenler, İşkur'da sıra bekleyenler, Gazı-Benzini-Mazotu 50 Liralık alanlar yada 50 liralık alabilenler, Geleceğe dair umudu olmayanlar, Mutfağına ayda 5 Kg et alamayanlar, Kaşar peynir kahvaltı için lüks olanlar, Yapılan mükemmel yok, köprü, viyadük ve tünellerde sürecek arabası ya da arabasının MTV'sini Sigortasını ve Muayenesini ödemekte zorlananlar ama hala çarkın parçası olduğu için mutluymuş gibi görünüp gerçeği kendine itiraf edemeyenler edip de hala duruma toz kondurmayanlar başlığı terk edebilir mi? gereksiz mesajlar yüzünden yazılanları takip etmekte zorlanıyorum.

Lütfen ricamdır, kendinizi çok sevdirmeden gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Yeni bir parti olması sebebiyle belki AKP'nin silkelenmesine yardımcı olur diye düşünüyorum lakin dün Merak Akşener'in konuşmasında hiç farklı bir şey göremedik.

İktisat politikası? Yok.
    Eğitim politikası? Yok.
    Enerji politikası? Yok.
    Sanayi politikası? Yok.
    Tarım politikası? Yok.

Bu ülkede maalesef oy almanın yolu parti programından geçmiyor. Öyle olsa LDP %0.01 oylarda kalmazdı. Engin Ardıç'ın yazısı da konudan bağımsız olarak ciddiye alınacak bir yazı değil, İYİ Parti es kaza iktidar olursa, ilk taraf değiştirecek insanlardan birisidir.
  • Yeni bir şeyler söylemek lazım deniyor ama bakıyorsun adamalarına hepsi çöp eski nasıl yeni söyleyecekler bekleyip göreceğiz.
  • Üstat parti kurulalı 1 gün olmuş daha. AKP nin kuruluş dönemini hatırlamıyor musun? O dönemler melih gökçek vs daha partiye üye olmamıştı. Farklı parti kuracakları iddiaları vardı. Gökçek parti kurulduktan 1 sene sonra girdi partiye. Diyeceğim o ki bence acele karar verme. Ne olacağı belli değil. Daha sıfırdan kurulmuş partinin mecliste 5 vekili var. Bu insanlara fırsat verildi de mi icraat yapmadılar veya politika üretmediler? Ümit özdağ ın konuşmalarına bak veya meral akşenere ait olanlara. Hep bahçelinin izniyle onun kısıtlamalarıyla yapılan konuşmalar. Bu insanlar artık özgürce konuşup görüşlerini söyleyebilecekler kendi partilerinin çatısı altında istedikleri politikayı uygulayabilecekler. Partide akp döneminde merkez bankası başkanlığı yapan durmuş bey var ki kendisi akp nin en şatafatlı yıllarında 2004-2010 döneminde görev almıştır ve başarılı ekonomik politikaları mevcuttur. Lütfen söyler misiniz akp de işi bilen icraat yapan bürokratlar kimler merak ettiğim için soruyorum yanlş anlamayın. Bir diğer sorun da bu ülke sadece bu saydığınız akp li bürokratlarla mı var olacak? Bu insanlar yarın öbürgün siyaset arenasından silinince ne olacak? Neden farklı insanlara fırsat verme konusunda bu kadar çekimseriz? Denenir sonuç alınamazsa oy verilmez doğru olan bu değil midir? AKP kurulurken rte 'a muhtar bile olamaz, barajı geçemez diyen köşe yazarları şimdi öve öve bitiremiyor. Bu nasıl oldu? İnsanlar kısırdöngüye giren yönetimi değiştirmek için yeni alternatife fırsat verdi. Kötü mü oldu? Hayır . AKP nin 2002-2010 arası dönemi tc tarihinin son 30 yılının her anlamda en verimli dönemidir. Ama lütfen şunu açık yüreklilikle söyleyin o akp ile şuanki akp bir mi? Bu soruyu sorun kendinize.

• lazer__ kullanıcısına yanıt
    Olaya duygusal olarak bakma. Bu adamların %10 gibi bir oy potansiyeli var ki AKP'ye oy veren Kürtleri saymıyorum bile. MHP kafasıyla kurulacak bir parti %20'yi geçemez. Ben oy veririm, hatta vermeyi düşünüyorum çıkaracakları adaylara bakarak. Ama Kürt tabanından oy beklemek aptallık olur. Tabii umarım yanılırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

Hayaller %50 gerçekler % 0.5

Kendini kandır sen. 2. tura tayyiple birlikte kalsın görürüz o zaman façasını reis dediğiniz adamın.
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    bahsettiğim video bu ve söylediklerinde kesip biçelen bi taraf yok

https://www.youtube.com/watch?v=PyVAEKDjfF4&feature=youtu.be&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.