Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
3
Favori
55.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

Fetöcüler nihayet partilerini kurdu.

15 yıldır vardı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Pariye Aşık Veysel'in torunu da katılmış

https://www.cnnturk.com/turkiye/buyuk-ustanin-torunu-da-meral-aksenerin-partisinde?utm_content=buffer370f3&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

her sektörden insan var

Bakalım daha neler çıkacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Fetöcüyse neden dışarda. Yok değilse adam mısın ? Çamur at izi kalsın ne güzel...
  • Dalgamı geçiyorsunuz bu ülkede akp ve chp gibi birazda mhp gibi bir güç varken ..ne iyi partisi ne iktidarı !!

Her seçimde gömlek değiştirir gibi parti değistirmeyin .azıcık bi davanız olsun .

İyi partinin alacağı maximum %4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Dalgamı geçiyorsunuz bu ülkede akp ve chp gibi birazda mhp gibi bir güç varken ..ne iyi partisi ne iktidarı !!

Her seçimde gömlek değiştirir gibi parti değistirmeyin .azıcık bi davanız olsun .

Davan ne başgan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

Önümüzdeki genel seçimlerde koalisyon hükümeti olabilir diye düşünüyorum. Ama yine hükümet kurulamayacak gibi görünüyor. Tekrar seçimlere gidilecek ve Akp yine başa geçecek gibi. Senaryo tekrar edecek açıkcası

Kardeş sistem değişti senin haberin yok sanırım. Hiçbir partinin %50'den fazla oy alamaması durumunda 2. tura kalacak. 2. turda e çok oy alan 2 parti yarışacak, çok oy alan direkt iktidar olacak.

Tamamen yanlis anlamissiniz. O dediginiz c.baskanligi secimi icin gecerli. M.vekili secimleri tek turlu eskisi gibi. Tabi c.baskani olan mecliste çoğunlugu alamiyabilir. Biz hayir denmesi gerektigini soylerken kendimizi yirttik sistem sakat diye

• quote:

Dalgamı geçiyorsunuz bu ülkede akp ve chp gibi birazda mhp gibi bir güç varken ..ne iyi partisi ne iktidarı !!

nereden eksiliyoruz?
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Atilla Taş ne demiş ti ? "1 milyon 700 bin takipçim var. Verdiler gazı, verdiler gazı. En son Silivri'yi boyladım." Meral akşenerde böyle işte.Verilen gaz iktidarlık,sonu seneye varmadan parti kapatma
  • quote:

Orijinalden alıntı: WB

Cehapeyi %20’nin altina cekebilir, bir kac puan da digerlerinden alsa %7-8’i gorurseler opup baslarina koysunlar,

Aksener zaten yasli, gelecek vaadetmiyor, ilave olarak

İktisat politikası? Yok.

Eğitim politikası? Yok.

Bayındırlık politikası? Yok.

Enerji politikası? Yok.

Sanayi politikası? Yok.

Tarım politikası? Yok..

Demin bir arkadasin daha aynisini paylasmis. Sabah gazetesi nden alintlayip yazmissiniz. Talimat mi geliyor size?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_F1-Mclaren

yalayıcılar yalamaya başlamış bile

raporlandı
  • quote:

raporlandı
  • quote:

Bir kişiye, bir partiye bu şekilde bağlanmak doğru mu sence?

Sen dava diyorsun da o bağlandığın parti bir o tarafa bir bu tarafa giderse ne olacak? Davan ne oluyor bu durumda?
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Futbol takımı mı bu bir partinin fanatiği olalım? Benim davam ülkenin gelişmesi, başkalarının cüzdanlarını (ayakkabı kutusu da diyebiliriz) doldurmasını izlemek değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

tarihin tozlu rafları Akşener gibi yanar döner tiplerle dolu.gelirler boylarının ölçüsünü alıp giderler.

Alsın ne kaybederiz? Su anki durum (mevcutlar) için fark yaratmayacak ise bu tantana niye?

Başarısız olur diye üstelemenin mantığı nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

quote:

Orijinalden alıntı: janqlee

Güneşin olduğu yerde Ampule ihtiyaç yoktur.

Güzel motto, şimdi dertlenme sırası a kahpelerde

Cok iddiali soz takdir ettim güzel yakismis

• quote:

Orijinalden alıntı: 'siyahhayalet'

Futbol takımı mı bu bir partinin fanatiği olalım? Benim davam ülkenin gelişmesi, başkalarının cüzdanlarını (ayakkabı kutusu da diyebiliriz) doldurmasını izlemek değil.

Aynen yolsuzluğu - hırsızlığı - torpili kim önleyecekse kim iyi ise ondan yanayım bende.
    Banka genel müdürünün bile evde para tuttuğu bir ortam kimseye fayda getirmez sonuç ortada , huzur kalmadı ülkede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

Bu milliyetçilikten kaçınan, merkeze oynayan bir parti, lütfen bu partiye bari "tengri bizi menen"ciler el atmasın, aksi takdirde akp'den oy falan çalamayacaklar

çalmak sizin işiniz kardeşim
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    Mhp yorumunuza katılmıyorum. Mhp'nin kurultay sürecine hepimiz şahit olduk. Akşener açıkça engellendi Bahçeli ve iktidar ortaklığında.

Sizin dediğiniz gibi Akşener'in bir orada bir burada olmasından dolayı Mhp tabanında sevilmiyorsa büyük bir tezatlık var ortada. O halde neredeyse hükümet yalaması olmuş bir Bahçeli'nin bir dakika dahi duramaması gerekir partinin başında.

Belediyeler'de bir çok meclis üyesi tanıdığım var Mhp'de. Hepsinin ortak yorumu Bahçeli'nin istenmediği, Oğan yahut Akşener'in istendiğine yönelik. Benim de ilk tercihim Oğan'dır.

Akşener'e fetöcü olduğu gerekçesiyle oy vermeyecek kişiler, aynı zamanda kendi partilerinin nasıl fetö'yü palazlandırdığını, ne istedilerse verdiklerini de göremeyecek, görse de menfaatleri uğruna görmezden gelecek kişiler. Bu kişiler zaten vermesinler.

Bir önceki yorumumda bahsettiğim üzere benim gibi hem Chp'ye hem de Mhp'ye oy verebilecek siyasi görüşe sahip milyonlar var ülkede.

IYI Parti'nin barajı geçeceğini düşünüyorum. Chp ile birlikte Mhp de barajı geçer ve hdp baraj altı kalırsa yine 4 partili meclis olur. Bu da zorunlu olarak koalisyon demektir. Bu ülkede koalisyon hükümet olmalı. Yasalar toplumun ortak yönüne göre çıkartılmalı. 15 yıldır sadece toplumun %50'si gözetilerek yönetiliyor ülke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matizkafalar -- 26 Ekim 2017; 15:51:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Snowizma

quote:

Cehapeyi %20’nin altina cekebilir, bir kac puan da digerlerinden alsa %7-8’i gorurseler opup baslarina koysunlar,

İktisat politikası? Yok.

Eğitim politikası? Yok.

Enerji politikası? Yok.

Sanayi politikası? Yok.

Tarım politikası? Yok..

Parti programını okusaydın her alanda ne yapacaklarını bir bir açıklamışlar. Ama amacınız kötülemek olunca "hüloo cehape zihniyeti fetöcü bunlar hadepe göz kırpmışlar hem pakaklı hem fatöcü sembülü vatikan ve maklube karışımı vs. vs." demeye devam edin.

Parti programi mi

Her siyasi partinin programi olur, en beceriksiz siyasetciye yazdirabilirsin bunlari

Ekonomiyi iyi yapacagiz, gelir adaletsizligini giderecegiz, egitim super olacak vs vs...

Ama nasil? Nasil yapacaksin yontemin ne, nasil bir yol izleyeceksin? Simdi anladin

Bu is parti programina kalsa gozunu kapa herhangi bir partiye ver oyunu, hepsi copy/paste zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Snowizma

quote:

İktisat politikası? Yok.

Eğitim politikası? Yok.

Enerji politikası? Yok.

Sanayi politikası? Yok.

Tarım politikası? Yok..

Parti programını okusaydın her alanda ne yapacaklarını bir bir açıklamışlar. Ama amacınız kötülemek olunca "hüloo cehape zihniyeti fetöcü bunlar hadepe göz kırpmışlar hem pakaklı hem fatöcü sembülü vatikan ve maklube karışımı vs. vs." demeye devam edin.

Parti programi mi

Her siyasi partinin programi olur, en beceriksiz siyasetciye yazdirabilirsin bunlari

Ekonomiyi iyi yapacagiz, gelir adaletsizligini giderecegiz, egitim super olacak vs vs...

Ama nasil? Nasil yapacaksin yontemin ne, nasil bir yol izleyeceksin? Simdi anladin

Bu is parti programina kalsa gozunu kapa herhangi bir partiye ver oyunu, hepsi copy/paste zaten

He akp geldiğinde bunları çok anlattı ya size, gelip burada münakaşasını yapıyorsun birde...

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.