Şimdi Ara

İTOPYA FİYAT ARTIŞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben buraya yazayım da insanların nasıl kazıklandığı bilinsin görülsün.



    ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    ASUS TUF GAMING 27" VG27AQZ 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync ELMB HDR10 IPS WQHD Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-27-vg27aqz-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-g-sync-elmb-hdr10-ips-wqhd-gaming-monitor_u18144#bYorum

    Bu monitör daha 2 gün önce 7599 TL idi. Sadece mağazada elden alınabiliyor web stoklarında yok dendi. Mağaza ile iletişime geçtim ve dedim ki ben istanbulda değilim elden alma şansım yok bana kargo yapar mısınız diye rica ettim. Genel bir mail attılar cevap olarak. Sanırım satıldığını biliyorlar ve piyasada 9000 TL civarlarında geziyor diye 1 gün sonra 8000 küsur şimdi de nerdeyse 9000 TL olarak fiyat güncellenmiş. Peki bu neyin zammı acaba? İnsanlara fiyat dayatmak bu kadar kolay mı? Elinize yeni stok geldi de pahalıdan mı aldınız sanki. Keşke önce ki fiyatı ekran görüntüsü alsaydım da şikayet etse idim. Yani bu enflasyon ayağına satıcıların da parmağı var yok değil.








  • adamlarin malı ister 7ye satarlar ister 70 bine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabakara61 kullanıcısına yanıt

    tabi adamların evi ister 10.000e kiraya verir ister 5000e. adamların peyniri ister 50ye satar ister 100e. adamların doğalgazı ister metreküpüne 50 alır ister 10. çok güzel bir mantık

  • poten_za kullanıcısına yanıt

    Bende fark ettim Alienware 24.5" AW2523HF 360Hz olanını alacaktım 10.000tl fiyat etiketi vardı forumdaki itopya yetkilisine soru sordum cevap verene kadar 12.500tl fiyatı çekmişler bende almadım vatan bilgisayara gelince alırım sonuçta vatan bilgisayarda ölü piksel çıkınca direk değişim yapıyorlar itopya parayı geriye ödememek için takla atıyor

  • dolar Merkez bankasında Satışı 20 TL iken, Kapalı Çarşıda Alışı 21 tl ?


    Büyük ihtimalle kur tutarını güncellemişlerdir

  • çakallık milletin ruhunda var yönetenler gibi esnafta çakal işte ,aynısı

  • olar artışı olsa bile bu kadar etki etmez ki...İtopya denen firmadan hiç almadım ama hep takip edeirm. Bunlarıun hepsine bir bedel ödetilmesi gerekli.

  • Hala suçlayacak günah keçisi arıyorsunuz bu her şey için geçerli. Olay ekonominin çökmesi 2 ay sonra da 13 bin tl olur bunun sonu yok. Yok efendim 2 gün önce şu fiyattı alsaydın o zaman 2 gün geçmiş. Hiperenflasyonda nasıl yaşanırı öğrenmeniz gerek.

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    Bu millet enflasyon ile yaşamayı öğrenmek zorunda değil. Tarihe vergiler ve enflasyona ezilmiş bir millet olarak geçecek. Olur ya ekmek 20 TL olur o zaman öğrenirsiniz ama ben öğrenmek zorunda değilim.


    Ayrıca mesajı iyi okudu iseniz adamlar elden satıyorlar. İşine gelenleri elden işine gelmeyenleri webden satıyorlar.

  • İtopyadan alış veriş yapmadım yapmamda..Geçen sene pc toplamaya çalışırdım kampanyalı dediği bağıra bağıra reklamını yaptığı pclerin hiç biri stok da yokdu.Stokta olanlarda hep piyasa üstü fiyatı vardır gaminggen den topladım kafa rahat

  • Tamam şu ortamda herkes kendini ekonomik anlamda güvenceye almak ister ancak bu düpedüz çakallık. Ben de diyorum böyle firmalar nasıl barınıp hayatta kalabiliyor.


    Elinde tuzluk olan adam çokmuş.

  • bundan sonra cümbüsü gör asıl senin 9 k ya laf ettigin monitör 15 k olur gör bak bak.

  • Bende buradan ilk defa alış veriş yaptım 6 gün oldu hâlâ hazırlanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    Ihtiyacınız olan Indirimli ya da fırsat ürünlerinde soru sormayın. Alın geçin. Beğenmezseniz iade edersiniz. Değerlendirme ve youtube incelemeleri var zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu cehennem ekonomisinde aldığın yanına kârdır arkadaşım.


    içinden istediğin kadar söv fakat yakında bu teknolojik aletleri bulamayacaksın. Param var dışarıdan alırım dediğin yerde de gümrük memurları orada seni maymuna çevirmek için bekliyor olacak.

  • poten_za kullanıcısına yanıt

    aga evle doğalgazla peynirle bu aynı şey değil. yaşamsal temel ihtiyaç değil. bu firma olmaz başka firmadan alırsın . mecbur musun bu admlara a marka olmaz b marka olur . kendiniz bunlara muhtaç gibi yapıyorsunuz milletin bi tarafı kalkıyor sonra.

  • Ben Alışverişlerimi Game Garaj dan yapıyorum yapıcaksam. İtopya gibi çılgın indirim günleri yok fiyatları piyasaya göre uygun baya da yardımcı oldular son sistem toplamamda.

  • Çok saçma bir konu. Serbest piyasa kanunu var. İstediği fiyata satar. Almak zorunda değilsiniz.

  • An itibari ile 7800 TL'ye çekildi fiyat. Konu saçma falan değil. Dün ben bunu 9200'e alsa idim eğer bugün neden fiyat 7800 oldu tekrar. Yazık olmaz mıydı 1400 TL fazla para vermeye.


    Serbest piyasa tanımı, adını istediğim fiyattan satarımdan almamıştır. Serbest piyasa demek istediğim fiyatı koyar satarım demek değildir. Burada önemli olan insanlarla kafa bulunmaması ve aldatlımaması

  • Diğer sektörler için değil ancak bilgisayar parçalarında gerçekten bu kadar fiyat oynaklığını görmek enteresan. Örnek bir ekran kartı fiyatı önce 27.000 TL, sonrasında 31.000 TL oluyor. Sonra tekrardan düşüyor. Şimdi miktar birim olarak yüksek olunca bazılarının gözüne abartı gelmiyor olabilir ancak emin olun yurt dışında $100 bile fark olduğunda herkese abartı geliyor.


    Bu tarz durumlarda bence en iyisi direk olarak alternatiflere bakmak. Örneğin VG27AQ modeli ile arasında yıl ve enerji üretimi anlamında fark var ve Amazon'da 8.000 TL'den, Gaming.gen.tr'de 7.549 TL'de satılıyor. Şahsen ben alacak olsam kesinlikle Amazon'dan almayı tercih ederdim. Çünkü gerçek anlamda herhangi bir sorun yaşadığınızda "Değiştiremeyiz, paketi açmışsınız, ürün sizde kırılmıştır." vs. vs. cevaplar almıyorsunuz.


    Benim herkese tavsiyem bir ürün alırken Akakçe'den bir kontrol edin, gerekirse yukarıda önerdiğim şekilde farklı bir alternatif model tercihi yapın.


    Arkadaşa da kızanları anlamıyorum. Bu adam 1.400 TL fazla para vermek zorunda mı?

    Hadi onu geçtim, bu fiyat dengesizliğine rağmen 9.200 TL'den alsa ve 1 gün sonrasında fiyatın tekrardan 7.800 TL olduğunu görse bu şimdi hoş bir şey mi?


    Bence devletin bu konuya kesinlikle bir el atması gerekiyor. Hadi 7.599 TL'den 9.200 TL'ye çektin aradan daha 24 saat geçmeden fiyatı tekrar 7.800 TL'ye çekememeleri gerekiyor.

    Çünkü ilk defa 9.200 TL'ye gören bir kişi belki direk satın aldı, gitti. Yazık değil mi?


    Bu tarz konulara karşı biraz duyarlı olun arkadaşlar. Şimdi bilgisayar parçasıdır, monitördür diye ufak gördüğünüz miktarların aynısını daha pahalı ürünlerde, arabalarda yapıyorlar.

    Yani ah, vah demeye de gerek yok ama bu tarz fırsatçılara da göz göre göre izin vermesek kafi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woozie -- 29 Mayıs 2023; 14:28:1 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.