Onbaşı
Tarihinde Katıldı

Toplam: 1364 (Bu ay: 37)
Bu nasıl bir dolandırcılık yöntemi? (Sahibinden içerir)
Sürekli böyle mesajlar geliyor. Bende şikayet edip engelliyorum ama bitmiyorlar. Mail alıp nasıl dolandırıyorlar bilen var mı acaba?

3060 ti 8500 TL
Merhaba arkadaşlar. Sarı siteden 3060 ti ilanı gördüm. Adamı aradım. Bir şehirde fabrikada çalıştığını söyledi ve elinde 6 tane 3060 ti olduğunu 8500 liradan vereceğini söyledi. Gelip alabilirsin dedi. Sıfır kapalı kutu ürün üzerinden ne gibi dolandırıcılık olabilir. Sizce gidip almalıyım. Adam fatura keseceğini de söyledi
Matematik Sorusu, matematikçiler çözemedi yardım!!
35 özdeş kalemler her biri 1 den 9'a kadar numaralandırılmış kalemliklere, tek sayı numaralı kalemliklere tek sayıda kalem, çift sayıda kalemliklere çift sayıda kalem yerleştirilecek ve her bir kalemlikte en az 2 adet kalem bulunacak. Toplamda kaç farklı şeklide yerleştirme yapılabilir?
Lütfen biri çözsün
Vodafone her geçen gün Ping Artıyor!
Merhaba, Ankara'da otururken kablonet üzerinden VDF fiber kullanıyordum. Pingim 3-4 ms çıkıyordu. Şimdi Kayseri'ye taşındım burda SOL altypasi olduğunu söylediler ve onun üzerinden fiber bağladılar. Pingim ilk başta 38 di ve her geçen gün 5 er artıyor. Şimdi 85 civarı
Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum bir saat beklediğim oluyor kapatıyorum.
Otobanda Namaz Kıldı
Sizce neden yapıyor bunu?
|
Sizlere bir sorum olacak!
|
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
-mmS Teknoloji- |
-mmS Teknoloji- |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 22 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 524
İkinci El Bölümü Mesajları: 299
Konularının görüntülenme sayısı: 100.829 (Bu ay: 1.850)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 597 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El