Şimdi Ara

İtopya.com güvenilir mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
32.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takip edenler vardır belki, donanımarşivi 1800 TL lik sistem topladı ve tam istediğim gibi bir bilgisayar. Bunu hiç uğraşmadan, direk internet sitesinden almak istiyorum fakat ilk defa duyduğum bir site. İtopya.com sitesi güvenilir mi? Ona göre almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün bir youtube videosunda gördüğüm site. Alışveriş yapan var mı?
  • Donanim arsiviyle anlastiysa guvenilirdir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Promayz00

Tavsiye etmem Ekran kartı aldım, araç sileceği koymuşlr.

Benim arabanin silecekler cacik durumda. 2 lira atayim kargo senden gonder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye etmem. Monitör sipariş etmiştim, kapı kolu göndermişler

• quote:

Orijinalden alıntı: Promayz00

1 lira etmezsn, 50 kuruş belki.

25 kurustan 1 kurus fazla etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Beklenen Adam

Bugün bir youtube videosunda gördüğüm site. Alışveriş yapan var mı?

acer predator 24inç monitör aldım sorunsuz olarak. ups kargo ile gönderim yapıyorlar. hiçbir sıkıntı yaşamadım. yanlız siparişten 1 gün sonra kargoya verildi ürün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar nasıl reklam yapıyor ya biri konu açıyor öbürü geliyor dalgaya yorum yapıyor diyorki biz soyleyiz bizde böyle dalgalar var. Dalganız derin olsun reis.

• Itopya geçen hafta cumartesi (25 mart 2017) satış mağazası açmış. Birçok sitedeki yorumları olumlu görünüyor. Örneğin,

http://forum.webtekno.com/konu/itopya-alisveris-sitesi-guvenli-midir.2552/
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/itopya-com-guevenilir-mi.395549/
    http://forum.donanimcibaba.com/sistem-tavsiyeleri/site-guvenilirmi-urun-gercek-mi-model-numarasi-filan/

HWA Gaming resmi sponsoru ayrıca. Oranın başındaki kişiler de Vatan çıkışlı. Bence güvenilir site olmaktan çıktı, Türkiye'de bilgisayar ve bilgisayar parçaları alanında en iyi teknoloji online & offline mağazası olmaya adaydır.

Henüz istediğin ürünleri almadıysan, mağaza açılışına özel kampanyalarını şuradan mutlaka incele.

• itopya.com dan uzak durun, herhangi bir sorun durumunda telefonlarınızı açmıyorlar, ilgilenmiyorlar (1 aydır kapı duvar). Ürünü iade alıyorlar ama ne para ne de değişim olacak ürünü yolluyorlar. hem paranız gidiyor, hem ürününüz.

ps: bu mesajla aynı gün döndüler. telefonumuzu da düzeltiyoruz dediler.
    umarım bundan böyle daha iyi çalışırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shivan -- 29 Mart 2017; 11:53:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itopya.com

Merhaba

Firmamız HWA gaming espor takımının resmi sponsoru ve MSI'ın resmi distribütörüdür. Aşağıdaki linkler kafanızdaki soru işaretlerini giderebilir. Dilerseniz mağazamıza gelerek elden teslim de alabilirsiniz

https://www.facebook.com/HardwarenaGaming/?fref=ts

Donanım Arşiviyoutube
    Çift Ekran Kartlı Sistem Toplama Rehberi
    https://www.youtube.com/watch?v=ixbv534vrzM

Saygılarımla

Hocam pusuda mı bekliyordunuz?

• yok hocam valla gerçek geçenlerde donanımarşivinin videosunu gördüm hazır sistemi bu siteden satıyorlarmış. Ben de hayatımda ilk defa duydum bu siteyi. Sordum alışveriş yapan var mı diye. Ama kısa sürede cevap verileceğini ben de beklemiyordum

• Değil. Dürüm sipariş etmiştim led monitör getirdiler
  • 28.04.17 tarihinde verdiğim sipariş,araya haftasonu ve tatil girmesi sebebi ile bu sabah telefonda kargo durumunu görüştüğüm arkadaş almış olduğum ürünlerin bugün gün içerisinde kargoya verileceğini söylemişti.az önce aradıgımda ise yarın kargoya verileceğini söylediler.

Not: Gelişmeleri editleyeceğim.

Anakart,hdd ve işlemcim eksiksiz arızasız ve harika paketlemmiş bir şekilde elime ulaştı,adamlar o kadar iyi paketlemişlerki açamadım bile

Hdd yi bile baloncuklu poşet ile kat kat sarmışlar helal olsun diyorum.Umarım ileride çizgilerini bozmazlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snlthlk -- 6 Mayıs 2017; 12:34:18 >
  • Merhaba arkadaşlar itopyadan aldığım ürünü corsair m65 fare uygun fiyatına aldanıp sipariş geçtim 1 saat sonra iptal ettim 2 gündür bekliyorum iptalin onaylanmasını daha önceden alan kişilerdede aynı sorunla karşılaşmışlar 20 gündür para iadesi bekliyorum diyorlar. kısacası uzak durun... telefonlarımıda açmıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tofita64 -- 22 Mayıs 2017; 18:43:13 >
  • Kesinlikle tavsiye etmiyorum once stokta olarak gorunen toplama bilgisayari siparis ettim siparisin durumunu ogrenmek icin aradigimda bilgisayarin ekran kartinin olmadigini ve en erken 2 hafta gibi bi sürede geleceğini öğrendim yani ellerinde olmayan seyi satmaya calisiyorlar ardindan bana baska bi ekran karti vereceklerini ve 30 dolar fark olduğunu soylediler ben de beklememek icin o farki odeyip farkli bir ekran karti aldim 2 gun sonra bilgisayar elime ulaştı fakat çalışmıyor yani gondermeden once test etmemisler bile anakarttaki cpu debug led yaniyor ve montajdan sonra test etmis olsalar gormemeleri mümkün değil zaten hicbir goruntu vs gelmiyor ekrana bu sorundan dolayi. Arayip sordugumda ise test ettiklerini soyluyorlar yalniz arayip sormayi oyle kolay sanmayin en erken 11dakika icinde baglanabildim hele bugun teknik servis almak icin aradigimda 28 dakika bekledim cevap yok 28 dakika telefon kulagimda itopyayi ariyorum en son biri cikti telefon numarami aldi beni bugun arayacaklarini soyledi ama maalesef 1 saat 45 dakikada ne cabalarla bağlandığım arkadaş yalan söylüyor lakin beni kimse aramadı hala. Ürünü geri yollamami istediler ben de yarin geri yollayacagim ne olur ne biter bilmiyorum konuşurken cok nazik insanlar ama is konusuna gelince biraz sallamiyorlar keske 250 300 tl fazla verip bildiğim yerden alsaydim dedirtti bana paramla rezil oluyorum resmen surekli editliyip güncel tutucam bu postu siz de bilgilenmis olursunuz (noktalama isaretleri icin kusura bakmayin telefondayim ugrasamadim)

• bkrdkmc B kullanıcısına yanıt
    Hangi ürünü sipariş etmiştiniz link atabilir misiniz? Çünkü ben de hazır sistem bir bilgisayar almayı düşünüyorum da.

• David Rockefeller kullanıcısına yanıt
    Ben olsam kendim toplarim

• David Rockefeller kullanıcısına yanıt
    Ryzen 5 1400 ve rx580 li model kronos mt biseydi ismi hatirlamiyorum benim sikayetimden sonra stoktan kaldirmislardi sanirim. Kendin toplamandan daha ucuza geliyor toptan aldiklari icin yoksa kendin topla bence de fakat bi 4 5 gun bekle bakalim benim durumum ne olur yardimci olucaklarmi vs ona göre siparis edersin çünkü cidden ugrasmaya degmez 200 300lira için zaten ucuz şeyler değiller emin olmadan alma derim ben. Şimdi bana sen neden emin olmadan aldin dersen de rx580 gaming x modeli hicbir yerde yoktu cok istedigim bir kart bu sitede görünce siparis etmistim direk megersem onlarda da yokmuş ve bana dedikleri şey şu sizden once bekleyen biri vardi 16gündür bekliyor bu hafta 1 tane geldi ona verdik demişlerdi ve bidahakinin ne zaman gelecegi belli degildi acikcasi 16 gündür bekleyen adamın azmine hayranim öyle biriyseniz siparis edin illa ki gelir 1 aya filan. Gonderiyorlar yani o konuda sıkıntı yok test ettik dedileri cihaz nedense benim evimde cpu hatasi verdi hani 16gun bekleyip geri de gonderebilirsiniz bi hata çıktığı için neyse daha fazla elestirmek istemiyorum yarin kargoyla göndereceğim zaten bundan sonraki gelismeleri yine yazarim size.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.