Şimdi Ara

İtopya.com güvenilir mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
32.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tavsiye etmem, hıyar sipariş ettim ampül göndermişler.

Edit: aralarında çok fark yok aslında ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 9 Haziran 2017; 2:12:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkrdkmc B kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler. Ben de şu donanım arsiviyle anlaşmalı olan gtx 1050 ti ekran kartlı bilgisayarı almayı düşünüyordum. Bilgisayar toplamaktan da pek anlamam açıkçası. Performansına göre fiyatı uygun olduğu için almak istedim. Umarım alırken bir sorun çıkartmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aynı şekilde on gün önce bi sistem topladım. Sistemde gelen onların bana faturaladıkları "CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL16 Single Ram" yerine sanıyorum maliyeti düşürmek için 4*8 kit ramin birini takmışlar. ancak anakart uyumlu olmasına rağmen ram 2400Mhz de çalışmıyordu. geri gönderdim incelensin diye. Dünden beri arıyorum. telefon masamda uzuuuuuuunca bi süre açık kalmasına rağmen kimse cevap vermiyor. info mailine de dönen olmuyor. Sistem ucuza geldi. Hediye olarak da mouse pad yolladılar. Kargo süresi beklediğimden uzundu (4gün) ama sorun da değildi. Hala bekliyorum bakalım.

Edit: E-postalarım sonrasında beni aradılar, ancak henüz somut bir sonuç alabilmiş değilim.
    Edit2: hergün defalarca aramama rağmen iki defa görüşebildim. aşırı yoğun olduklarını söylediler. 15 haziranda teslim alınan ürün 20 haziranda garantiye gönderilmiş. muhtemelen kendileri de bi denemişler. 20 iş gün içinde ya iade edilir ya yenisi size gönderilir, yoğunluktan da bi bilgilendirme yapılmaz dediler. gelişme olur ise yeniden eklerim.
    Edit3: 28 Haziranda ürün elime yenilenmiş olarak geldi. Tamam telefondan zor ulaşabildim ama bu kadar çözüm odaklı olacaklarını ve bu kadar hızlı olacaklarını düşünmüyordum. Açıkçası şikayetvar'a da yazacaktım telefondan ulaşamasaydım. İlk alışveriş olunca insan tedirgin oluyor açıkçası en ufak sorunda. Bu arada yenilenen ürün Single Ram olarak geldi o da iyi oldu.

Dipnot: Onların sattığı toplama sistemlerden birini tercih etmiştim. sistemde adı geçen anakart yoktu ellerinde. Bana daha iyisini (usb 3.1 destekli, m.2-sata girişi olan, ekstra kasa fanı kontrolüne izin veren bir anakartı) aynı fiyata önerdiler. ben de kabul ettim tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat_ozturk2003 -- 3 Temmuz 2017; 10:5:48 >

• Mart ayı gibi hazır sistem pc siparişi verdim...Tüm parçalar marka ve model olarak söyledikleri gibiydi..Kullanıyorum ...Problem yaşamadım...
  • Allah belasını versin böyle firmanın teknik servis denen birşey yok ortalıkta bilgisayarımın hertarafını kırdılar üstüne üstlük kabullenmiyorlar. Kapaklar açık bir şekilde bilgisayar gönderimi olur mu Allah aşkına tüm sistem parçalarım ve kasam yamulmuş. Bu mesajı heryere yayacağım görsün insanlar anlasınlar gerçeği. 2 3 yerde reklam yapıp popüler oldular.

• konuyu hortlattım ama bu fşrmada hala böyle problemler yaşanıyormu ?? pc toplamayı düşünüyorumda yardımcı olursanız memnun olurum
  • Up gorusleriniz nedir arkadaslar fiyatlar uygun duruyor ama servis kotu ise dusunmek lazim.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    benimde kapı kolu yerine monitör geldi, anlam verememiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MakaveLiVII

Up gorusleriniz nedir arkadaslar fiyatlar uygun duruyor ama servis kotu ise dusunmek lazim.
    Bende 7k lık bir sistem topladım olmayan ekran kartını satmışlar siteden günlerdir uğraşıyorum telefonlara 40 dk bakmıyolar maillere bi cevap verip bi vermiyolar 1 haftadır sistem toplanıyor gözüküyor.(montaj istemediğim halde ) Bugun en son dediler ki ekran kartını bulduk en geç cuma ya gelir ama hiç inandırıcı gelmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAK -- 4 Aralık 2018; 14:20:58 >
  • AlperAK kullanıcısına yanıt
    Gonderildimi usta?

• quote:

Orijinalden alıntı: MakaveLiVII

Gonderildimi usta?
    Bizim şirketin kuryelerden birini yönlendirdim. Sağolsun o gidip aldı. Yoksa geleceği yoktu bugunu yarına atıp duruyolardı. Firma iyi güvenilir. Ama kendin gidip alırsan daha mantıklı olur. Öbür türlü aksilikler oldu mu gecikiyor maalesef..
  • sikayetvar.com da ki ITOPYA hakkında ki onlarca şikayeti okuduktan sonra, müşteri memnuniyetine önem vermeyen, profesyonel bir firma olmadığını anladım, bu platforma sipariş vermekten vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 28 Mayıs 2020; 12:57:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.