Şimdi Ara

İtalyan mı ? Alman mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
8.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gönlmde bir yanda Merso bir yanda Ferrari ve Maserati. Ben italyan diyorum
  • Alman araçları hakkında yorum yapan arkadaşların bazıları öyle abartmış ki maşaallah sanki alman araçları hiç sorun çıkartmıyormuş gibi anlatmışlar.VW ile opel forumlarını bir açıp okusunlar bakalım ne arızalar varmış ne...

Orijinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

şututgart

Abimle aramızda bu şifredir bu, gurbetçileri tarif etmenin en iyi yolu. Kendisi şu anda Essen'de, Alman toplumuna entegre olamayan vatandaşların sosyal sorunları üzerine araştırma yapıyor.

Abinizle aynı işi yapan kuzenimle aramızda böyle bir şifre var.

Her gece aynı yerleri gezmeye gittiğimizden evden çıkarken aynıtaraf frankfurt söz grubu ile kahkahalar atar aynı yerleri gezer geliriz.

Araba konusunda ise Alman arabası bende sağlamlık ve kalite kavramlarını, İtalyan arabaları ise zevk ve tarz kavramlarını çağrıştırıyor.

Delta sahibi bir arkadaş var yukarıda yazmış. Kendisi ile aynı düşüncedeyim. Bravo'dan sonraki düşüncem ikinci el bir Alfa 159. Gerçekten İtalyan çizgisine alışınca insan devamını istiyor.

Bir yandan da MTV düzenimiz saçma sapan olmasa F30 kasa bir 320 D benim çizgilerimi altüst edebilir.

• İngilizlerin atlarına
    Almanların araçlarına
    Rusların kızlarına

binilir.

TIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

İngilizlerin atlarına
    Almanların araçlarına
    Rusların kızlarına

binilir.

Almanları arabalarıda dilleri kadar kaba

tasarım sürüş keyfi şöförlüğün araba kullanmanın keyfini hazsını yaşıycaksan italyan derim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Taner Göde

OPEL % 100 ALMAN "markasıdır" ve araçları Kıta Avrupasında (Continental Europe) bu marka ile satılmaktadır. Şirket Amerika Birleşik Devletlerinde kurulu bulunan GENERAL MOTORS adlı şirketin SUBSIDIARY, yani ALT KURULUŞU'dur. GENERAL MOTORS tarafından üretilen motorlu araçlar her kıtada, hatta aynı kıta içerisinde farklı ülkelerde dahi farklı markalarda satılmaktadır. Almanya'da OPEL adı ile satılan bir araç İngiltere'de VAUXHALL ama İrlanda'da yine OPEL adı ile satılmaktadır. Keza GM markası Kore menşeli DAEWOO'yu da satın alarak GM Korea adını kullanmaya başlamıştır ve Kore'de yine DAEWOO ama diğer ülkelerde CHEVROLET markası ile pazarlamaktadır, Çin'de BUICK ve Avustralya'da HOLDEN markasını kullanırken araçların hepsi aynı teknoloji havuzundan faydalanmaktadır.

OPEL'in sadece Almanya'da değil, Avrupa'nın birçok ülkesinde fabrikası vardır. Aşağıdaki listeyi dikkatle inceleyiniz.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_GM_factories

Bazı fabrikalarda Renault, Opel, Nissan gibi araçlar fason olarak da üretilmektedir, taşeron olarak.

Yani durum X markası Y ülkesinindir ve V markası sadece Z'de üretilir demek imkansızdır artık.

Divisions
    Chevrolet
    Buick
    Cadillac
    GMC

Subsidiaries
    OnStar
    Adam Opel AG
    GM Holden Ltd
    GM Financial
    Vauxhall Motors
    GM Korea
    General Motors do Brasil

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Opel amerikandır bi kere. Almanyada fabrikası var sadece. Tıpkı bizim Türk malı sanılan italyan Tofaş gibi. Tofaş fabrikasında üretilen fiatlardı.

Kesinlikle Taner Abi haklı Opel'in Amerikan olduğu nerede görülmüş yahu koskoca markayı Amerikan yaptınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Lamborghini italyandir arkadaslar sacmalamayin ya satin aldi diye alman mi oluyor? Alman olsaydi top seklinde yuvarlak yuvarlak tasarimlar nerde? Arabanin her yeri sivri be (aventador)

opel ne kadar amerikansa Lamborghini de o kadar alman oluyor yorumlara bakarak.

Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz.

Tabi ki İtalyan.

2. reklamda aracı rujla çiziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etkisiz Eleman -- 11 Ekim 2011; 21:58:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Kore&Japon

+1881
    İnci akü 82 amper -- Boss 3,5 farad kapasitör -- 2x 4 AWG Power cable -- Pionner DEH-X7550SD -- M acoustic msx 465 -- M Acoustic MSX 1000.1 Mono -- Kicker Comp 38 -- Pioneer TS-A 6995 S -- Pionner ts s20 --JBL GTO 6508C 16cm Mid
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

Öncelikle fiat lancia maserati alfa ve ferrari nin sahibidir.Ek olarak Lamborghini Vw grubuna aittir.

Lamborghini yi ne ara aldılar.

90 lı yılların sonunda vw lamborghini yi satın aldı

gibi daha önce 458569205463 kez yapılmış o igrenç geyik aklıma geldi, sonra bir bakmışım ki bende yapmışım yanlışlıkla

herneyse konuya dönecek olursak, italyanlar daha egzotik araçlar yaparken almanlar daha gündelik kullanıma uygun araçlar yapıyor, düşüncesindeyim....hatam varsa taşa tutmayın, "hatalısın" deyin anlarım

Orijinalden alıntı: sfzb67

sürüş zevki açısından italyanlar daha iyi almanlar kalite ve işçilik konusunda daha iyiler. şunu belirtmek istiyorum bence tüm almanlar bir ferrari etmez. ferrari benim gönlümde çok başka bir yerde. bu yüzden italyan otomobilleri diyorum.
  • sürüş zevki açısından italyanlar daha iyi almanlar kalite ve işçilik konusunda daha iyiler. şunu belirtmek istiyorum bence tüm almanlar bir ferrari etmez. ferrari benim gönlümde çok başka bir yerde. bu yüzden italyan otomobilleri diyorum.

Orijinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Rüyaların yapıldığı maddeden yapılmayım ben

Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz.

Tabi ki İtalyan.

2. reklamda aracı rujla çiziyor

Reklamlara bakılırsa "ben bayan arabasıyım" diyor.

TIKLA

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.