Şimdi Ara

İtalyan mı ? Alman mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
8.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deserthawk
    Alman tarafına Bugatti ve Lamborghini'yi ekleyebilir miyiz?Yoruma göre Skoda ve Seat bile eklenir.

Land Rover ve Jaguar'ı Hint, Volvo'yu ise Çin'li sayalım istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba üretim amaçları tamamen farklı 2 ülke.Her halde birbirine bu kadar uzak otomobil üreten başka 2 ülke yokur. İtalyanlar sanata düşkün oldukları için otomobilleri de sanat eseri gibidir.Tamamen zevk için.Almanlar gibi A ile B arasında ulaşımımı sağlasın diye otomobil üretmiyorlar.

Zevk için sanat eseri gibi bir otomobile binmek istiyorsanız İtalyan,yok ben işimi görsün beni bir yerlere ulaştırsın,az sorun çıkartsın yeter derseniz Alman otomobili tercih edilmeli.Almanlar sorunsuzluğa okadar çok önem veriyorlar ki spor otomobil markaları Porsche bile günlük kullanıma uygun araç üretiyor.Haliyle araçları bir İtalyan otomobili gibi bir ruh yakalayamıyor.

İhtiyaçlara göre tercih edilmeli şu an ki aracım Almanya üretimi bir araç ama bir daha ki aracım büyük ihtimalle bir İtalyan olacak.Alfa Romeo veya Lancia alıp keyif sürmek istiyorum. Arızası Almandan çok olsun farketmez gözüm görmez vereceği zevk'e herşey değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Araba üretim amaçları tamamen farklı 2 ülke.Her halde birbirine bu kadar uzak otomobil üreten başka 2 ülke yokur. İtalyanlar sanata düşkün oldukları için otomobilleri de sanat eseri gibidir.Tamamen zevk için.Almanlar gibi A ile B arasında ulaşımımı sağlasın diye otomobil üretmiyorlar.

Zevk için sanat eseri gibi bir otomobile binmek istiyorsanız İtalyan,yok ben işimi görsün beni bir yerlere ulaştırsın,az sorun çıkartsın yeter derseniz Alman otomobili tercih edilmeli.Almanlar sorunsuzluğa okadar çok önem veriyorlar ki spor otomobil markaları Porsche bile günlük kullanıma uygun araç üretiyor.Haliyle araçları bir İtalyan otomobili gibi bir ruh yakalayamıyor.

İhtiyaçlara göre tercih edilmeli şu an ki aracım Almanya üretimi bir araç ama bir daha ki aracım büyük ihtimalle bir İtalyan olacak.Alfa Romeo veya Lancia alıp keyif sürmek istiyorum. Arızası Almandan çok olsun farketmez gözüm görmez vereceği zevk'e herşey değer.

O zaman İtalyanlar eğlenilecek Almanlar evlenilecek kızlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Araba üretim amaçları tamamen farklı 2 ülke.Her halde birbirine bu kadar uzak otomobil üreten başka 2 ülke yokur. İtalyanlar sanata düşkün oldukları için otomobilleri de sanat eseri gibidir.Tamamen zevk için.Almanlar gibi A ile B arasında ulaşımımı sağlasın diye otomobil üretmiyorlar.

O zaman İtalyanlar eğlenilecek Almanlar evlenilecek kızlar

Aynen öyle İtalyan aşık eder bir tutkudur.Alman mantık evliliği.En kısa zamanda boşanıp Alfa Romeo ile Flört etmek istiyorum.

• Vw grubu bırak lamborghiniyi.Audi,bugatti,bentley(rolls royce),seat,skoda,scania yı da bünyesinde barındırır hatta 2010 da porche nin yüzde 32 genel şirket şututgart fabrikasının da yüzde 50 sine sahiptir.Adamlar yeni GM olacak gibiler.

-Bmw hariç-
    İntel E8400/Asus P5K SE/Asus Hd5670/3gb Kingston 800mhz ram/Seagate 320gb hdd/Asus Vento A9 Chassis//\\İntel i5 4690k/Asus z97-A/Asus gtx 760/Seasonic X-750 80+Gold/Corsair Carbide 400r/Corsair Vengeance Pro 2x4 2133mhz Red/Corsair H100i/Samsung 850Evo 250gb/Seagate Barracuda 1tb/Samsung 2232BW/Logitech g402/

• quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

şututgart

Abimle aramızda bu şifredir bu, gurbetçileri tarif etmenin en iyi yolu. Kendisi şu anda Essen'de, Alman toplumuna entegre olamayan vatandaşların sosyal sorunları üzerine araştırma yapıyor.

Orijinalden alıntı: kesbi

Opel amerikandır bi kere. Almanyada fabrikası var sadece. Tıpkı bizim Türk malı sanılan italyan Tofaş gibi. Tofaş fabrikasında üretilen fiatlardı.
    opelin alman olmadığınıda öğrendik sayenizde.

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.
  • Kore&Japon

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009
  • italyanlardan ferrari ve maserati almanlardan mercedes ve BMW

• alman diyorum..
    ancak bu italyanlar gerçekten harika oluyor..
    Ferrari
    Lamborghini
    Masarati
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.