Şimdi Ara

İtalyan mı ? Alman mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
8.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nighteen

Vw grubu bırak lamborghiniyi.Audi,bugatti,bentley(rolls royce),seat,skoda,scania yı da bünyesinde barındırır hatta 2010 da porche nin yüzde 32 genel şirket şututgart fabrikasının da yüzde 50 sine sahiptir.Adamlar yeni GM olacak gibiler.

Tabi ki barındırır.Adamlar bükemediği bileği öpüyorlar.Almanlar ne üretirse üretsin asla italyanlar kadar güzel tasarıma ve sürüş zevkine sahip araç üretemezler.Bana göre İtalyanlar tasarım konusunda bir numaralar.Ferrari zaten hep bir numaraydı yine öyle.Ama kısakanç ve inatçı aynı zamanda da tilki gibi kurnaz olan almanlar ferrariye yetişmek için gittiler lamborghınıyı satın aldılar.Bu italyanlar manyak mı diyorum kendi kendime.Niye süper markalarını almanlara kaptırıyorlar ki.Geçenlerde de vw firması tasarım konusunda kendinden daha başarılı bulduğu alfa romeo ya talip olmuşlardı.Bu adamlar doymak nedir bilmiyorlar.İstiyorlar ki herşeyin en iyisi biz olalım herşey bizim olsun kimseye bişey kalmasın.Zaten bu adamları da arabalarını da bu yüzden sevmiyorum.Gerçi sevmememin sebebi sadece bu değil biraz da tarihte bize yaşattıkları ve türklere karşı olan bakış açıları...İtalyanlar böyle değil ama.Neyse zenginin malı züğürdün çenesini yorar demişler.Yukarıda bi arkadaşın söylediği gibi keşke kendi markamız olsaydı da onları kıyaslasaydık.Hatalarına eksiklerine rağmen sahip çıkardık.

• Neye göre ?

Mantık,konfor,sorunsuzluk ve süreklilik arıyorsan tabikide alman.Adamlar işi oturtmuş belli kalıplara dökmüş insanlara en iyi şekilde hizmet ediyorlar.Ancak iş ulaşılamazlık ve fantaziye girince işler değişiyor.Belki Ferrari'nin yaşattığı 10 dakikalık duygu bütün alman araçlarına bedeldir ancak devir mantık devri 40 binde biten,başlı başına sorunlu ve ocağa incir ağacı diken italyanlar kendileri bilir devran döndü.İnsanlar "Mükemmelin" peşinde.

Marka ve model olarakta MB E63 veya BMW M5 almak isterim.İkiside birbirinden hoş,iç gıcıklayan araçlar.Ömür uzatır bunlar ömür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dominic- -- 21 Nisan 2011; 18:35:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

Vw grubu bırak lamborghiniyi.Audi,bugatti,bentley(rolls royce),seat,skoda,scania yı da bünyesinde barındırır hatta 2010 da porche nin yüzde 32 genel şirket şututgart fabrikasının da yüzde 50 sine sahiptir.Adamlar yeni GM olacak gibiler.

Tabi ki barındırır.Adamlar bükemediği bileği öpüyorlar.Almanlar ne üretirse üretsin asla italyanlar kadar güzel tasarıma ve sürüş zevkine sahip araç üretemezler.Bana göre İtalyanlar tasarım konusunda bir numaralar.Ferrari zaten hep bir numaraydı yine öyle.Ama kısakanç ve inatçı aynı zamanda da tilki gibi kurnaz olan almanlar ferrariye yetişmek için gittiler lamborghınıyı satın aldılar.Bu italyanlar manyak mı diyorum kendi kendime.Niye süper markalarını almanlara kaptırıyorlar ki.Geçenlerde de vw firması tasarım konusunda kendinden daha başarılı bulduğu alfa romeo ya talip olmuşlardı.Bu adamlar doymak nedir bilmiyorlar.İstiyorlar ki herşeyin en iyisi biz olalım herşey bizim olsun kimseye bişey kalmasın.Zaten bu adamları da arabalarını da bu yüzden sevmiyorum.Gerçi sevmememin sebebi sadece bu değil biraz da tarihte bize yaşattıkları ve türklere karşı olan bakış açıları...İtalyanlar böyle değil ama.Neyse zenginin malı züğürdün çenesini yorar demişler.Yukarıda bi arkadaşın söylediği gibi keşke kendi markamız olsaydı da onları kıyaslasaydık.Hatalarına eksiklerine rağmen sahip çıkardık.

Almanlar istedikleri kadar satın alsınlar İtalyan markalarını yine de tasarım olarak yetişemezler.İtalyanlar gibi olmaları için italyan olmaları lazım.Adamlar doğuştan sanatçı.

• İtalyanları sevmemin en büyük nedenlerinden biri hatta tek başına da yeter.
     İtalyan mı ? Alman mı ?

bereket versin bu iki markanında farklı araçlarını kullanma şansım oldu.

artık dünya gözümde değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Ferrari tek gecelik ateşli bir ilişki

Mercedes aşk dolu uzun bir evlilik

wow

İtalyan mı ? Alman mı ? ingiliz mi?

ingiliz arabaları derdim.

soru şu şekilde olduğu için:

İtalyan mı ? Alman mı ?

alman arabaları diyorum.

Orijinalden alıntı: TechZone

otomobil dediğin alman, motoryat dediğin italyan olur..

İntel E8400/Asus P5K SE/Asus Hd5670/3gb Kingston 800mhz ram/Seagate 320gb hdd/Asus Vento A9 Chassis//\\İntel i5 4690k/Asus z97-A/Asus gtx 760/Seasonic X-750 80+Gold/Corsair Carbide 400r/Corsair Vengeance Pro 2x4 2133mhz Red/Corsair H100i/Samsung 850Evo 250gb/Seagate Barracuda 1tb/Samsung 2232BW/Logitech g402/
  • Japon ya da Amerikan mı yoksa

Orijinalden alıntı: haluk 23

Japon :)

İşin şakası konu başlığındaki İtalyan ve Alman ifadeleri tıpkı Japon gibi 2. Dünya savaşının mağlup devletlerini anlatıyor.

Adamlar o durumdan bu durumlara gelmeyi başardılar.

Bize de "Neden yerli otomobil markamız yok?" ya da "Şu milletin arabası mı döver yoksa bu milletin arabası mı?" diye konu açmak kalıyor.

İçinde olduğumuz duruma öyle üzülüyorum ki anlatamam !!!

elinize sağlık anafikrin bu olduğunu düşünüyorum

vazife çıkarması gereken ler tınlamadığı sürecede

ancak konu başlıklarından öteye gidemeyiz sanırım.

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Almanlar elektronik markasi bosch beyaz esyalar aldiktan sonra anladim ki her isi hakkiyla almanlar yapiyor. Araba konusundada Almanlar bariz fark atmistir italyaya gore

Kanit ? Hala super spor otomobiller italyada

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=49140333

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 18 Mayıs 2011; 14:56:52 >

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009
  • ferrariyi falan geçin kaçınız alabiliyor onlar ayrı.alman araçları her zaman italyan üretimi araçlardan üstündür.

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Ferrari tek gecelik ateşli bir ilişki

Mercedes aşk dolu uzun bir evlilik

ikiside olmalı o zaman birer tane alalım
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.