Şimdi Ara

İsviçre Ordusu inekler için Fransa'da operasyon yaptı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsviçre ordusu helikopterlerinın sınırı geçerek inekler için gölden su alması Fransız yetkililerin tepkisine neden oldu.

Jura dağlarındaki Rousses gölünde İsviçre helikopterlerini görenler şaşkınlığa uğrarken Fransızlar yetkililer, kendilerinden izin alınmadığını söyledi. İsviçre medyasına göre ordu, yerel yetkililerden değil Fransız Hava Kuvvetleri'nden izin istendiğini duyurdu.

SUSUZ KALAN HAYVANLARI KURTARMAK İÇİN
    Suyun aşırı sıcaklar nedeniyle susuz kalan hayvanları kurtarmak için alındığı belirtiliyor.

"BİZE HABER VERMEDİLER"
    Les Rousses Belediye Başkan Yardımcısı Christophe Mathez, Associated Press ajansına böyle bir operasyonun yapılacağından haberleri olmadığını söyledi.

"İLETİŞİM KOPUKLUĞU OLDUĞUNU ANLADIK"
    Denis Froidevaux adlı İsviçreli bir askeri yetkili ise İsviçre'de yayımlanan Le Matin gazetesine "Bizim temasa geçmelerinden hemen sonra bir iletişim kopukluğu olduğunu anladık ve operasyonu durdurduk" dedi.

Hava operasyonunun köylülerin yanı sıra, o anda gölde yüzden turistleri de şaşkınlığa uğrattığı belirtiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence su alacaz niyetine bir bakıp çıktılar ne kadar ordusu olduğunu belirlemek için.

İsviçre dalacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamların dertlerine bak.

• Süper ya
  •  İsviçre Ordusu inekler için Fransa'da operasyon yaptı!
  • Ulan adamlarin derdi ineklerin susuz kalmasi , asgari ucretin artmasina hayir , birbirlerine dağ hediye etmek falan. Su haberleri gorunce kendimi turkiyede hayatta kalmaya cabaliyormus gibi hissediyorum

• Kyk yurdunda bile suyu parayla alıyoruz. Adamlar ineklerine bizden daha değer veriyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsviçre'nin ordusu mu varmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Hood

Kyk yurdunda bile suyu parayla alıyoruz. Adamlar ineklerine bizden daha değer veriyorlar.

Ulan nereden vursak diye dusunmektan helak olacaksiniz. Disarda ozel yurda 600 700 verip kat basindaki sebilden su ic o zaman. Bu arada kyk yurdunda bedava kaliyorsun senin verdigin paradan daha fazla sana yemek yardimi yapiliyor. 1-2 tl de suya ver bi zahmet.

• KarmaLia kullanıcısına yanıt
    Hocam İsviçre Fransa'ya dalsa kaç yazar? Dümdüz eder Fransa bunları
  • Viper13 kullanıcısına yanıt
    Strateji oyunlarından bir geyik yaptım hocam😃

Civilization oyununda çok yaparım bunu.

• İsviçre iki dünya savaşında da tarafsız kalmış bir ülkedir, böyle sebepler için savaş çıkarmaz, pazarlık yaparlar.

• KarmaLia kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıElma

quote:

Kyk yurdunda bile suyu parayla alıyoruz. Adamlar ineklerine bizden daha değer veriyorlar.

Ulan nereden vursak diye dusunmektan helak olacaksiniz. Disarda ozel yurda 600 700 verip kat basindaki sebilden su ic o zaman. Bu arada kyk yurdunda bedava kaliyorsun senin verdigin paradan daha fazla sana yemek yardimi yapiliyor. 1-2 tl de suya ver bi zahmet.

Görüyorum ki siz de direk savunmaya geçmişiniz. Demişsin ki zaten verdiğin yurt parasından daha fazla yemek yardımı alıyorsun. Hiç KYK yurdunda kaldın mı bilmiyorum ama öğrenciye verilen yardım ne yazıkkı gerçeği yansıtmıyor. Az yememe rağmen -en fazla 3 çeşit- her akşam üzerine para veriyorum. Ha şimdi diyeceksiniz ki fazla yiyorsundur- Ya da herhangi bir şey- senin yanlışın var.

Neyse şunu da belirtiyim öz eleştiri yapamayan topluluk\kişi\kurum\ kendini geliştiremez. Evet Kyk yurdunun çok iyi tarafları da var bunlara tamamım fakat iyi noktalarının olması bir şeyi eleştiremeyeceğim anlamına da gelmiyor.

• quote:

quote:

quote:

Görüyorum ki siz de direk savunmaya geçmişiniz. Demişsin ki zaten verdiğin yurt parasından daha fazla yemek yardımı alıyorsun. Hiç KYK yurdunda kaldın mı bilmiyorum ama öğrenciye verilen yardım ne yazıkkı gerçeği yansıtmıyor. Az yememe rağmen -en fazla 3 çeşit- her akşam üzerine para veriyorum. Ha şimdi diyeceksiniz ki fazla yiyorsundur- Ya da herhangi bir şey- senin yanlışın var.

Neyse şunu da belirtiyim öz eleştiri yapamayan topluluk\kişi\kurum\ kendini geliştiremez. Evet Kyk yurdunun çok iyi tarafları da var bunlara tamamım fakat iyi noktalarının olması bir şeyi eleştiremeyeceğim anlamına da gelmiyor.

Evet kyk yurdunda kaliyorum. Daha yeniyim 2 hafta oldu. Herhangi ozel yurtla veya disaridaki mekanla kiyasladigin zaman çok uygun bir yer.

Bende aksam yemegini aldiktan sonra genelde para oduyorum. 2 tl yi nadir geciyor. Disarda 2 tl ye doymak mumkun mu?

Kyk da suya para veriyoruz devlet bizi inekler kadar dusunmuyo demek tamamen bencilliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KırmızıElma -- 2 Ekim 2016; 23:42:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet kyk yurdunda kaliyorum. Daha yeniyim 2 hafta oldu. Herhangi ozel yurtla veya disaridaki mekanla kiyasladigin zaman çok uygun bir yer.

Bende aksam yemegini aldiktan sonra genelde para oduyorum. 2 tl yi nadir geciyor. Disarda 2 tl ye doymak mumkun mu?

Kyk da suya para veriyoruz devlet bizi inekler kadar dusunmuyo demek tamamen bencilliktir.

Bazı üniversitelerde bir öğün 1,5 lira sadece karşılaştırmak için yazıyorum yoksa dediğiniz gibi fiyat gayet iyi.

Ayrıca devletimizin insan hayatına pek değer vermediğini düşünüyorum. İnekler abartı bir örnek tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrik42 -- 2 Ekim 2016; 23:53:24 >

• Disarida diyorum. O universitedeki yemekte zaten devlet destekli oldugu icin ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KırmızıElma -- 3 Ekim 2016; 0:13:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.