ben böyle yüzsüzlük ve pişkinlik görmedim yahu. beni bir firmadan aradılar, dediler ki "merhaba laststand bey biz size x firmasından ulaşıyoruz, cv'nizi internette gördük, iş arayışınız devam ediyorsa size sunacağımız bir teklif hakkında bilgilendirmek isterim", dedim buyrun. genelde ben başvurmadan bana ulaşan firmaların sunduğu iş teklifleri çok dandik iş teklifleri oluyordu ama bu herifin sunduğu teklif dandiğin de ötesinde rezil bir teklif. iş tanımı konusunda diyor ki "işimiz çağrı merkezi satış temsilciliğidir, yani telefon üzerinden satış gerçekleştiriyor olacaksınız" yani bildiğin çağrı merkezi elemanlığı. görev tanımını anlatıyor detaylarını falan, sonra zurnanın zırt dediği yere geldik. dedi ki "bizim sigortalı çalışanımız bulunmamaktadır" ben bu kısımda ulan heriflere bak bir de utanmadan sigortasız işçi çalıştırdıklarını söylüyorlar diye içimden düşünürken adam dedi ki "birlikte çalışacağımız kişiler şahıs şirketi kuruyor ve biz de onlarla çalışıyoruz" benim burada şaşkınlıktan ağzım açık kaldı. heriflerdeki yüzsüzlüğe ve pişkinliğe bakar mısınız ya? alaylı ve şaşkın bir şekilde dedim ki "yani hem sizin şirket isminiz altında çalışacağım, hem bir de kendi sigortamı kendim mi ödeyeceğim, bu ne saçmalık?" aynı trendyol kurye mantığı yani. bana diyor ki "bizim şirketimiz altında değil, "şirketimizle birlikte" çalışacaksınız. dedim "ya kardeşim dalga mı geçiyorsunuz, alt tarafı çağrı merkezi personeli olunacak, ne şirket kurmasından bahsediyorsunuz. sizin amacınız çalışanın sigorta vs gibi maddi sorumluluğunu üstlenmemek. böyle saçmalık mı olur" dedim. "ama size aylık ortalama 50 bln tl veriliyor" diyor bir de utanmadan. dedim "sigortasını vergisini çıkarınca o paranın yarısı gidiyor dalga mı geçiyorsunuz? saçma teklifinizle ilgilenmiyorum başkasına da böyle tekliflerle gitmeyin sağlam küfür yersiniz" dedim ve kapattım suratına telefonu. bu ne ya? işverenler acaba daha ne kadar rezil kepaze insanlar olabiliriz diye mi düşünüyorlar? korkum şu ki bu tarz yüzsüz rezilliklerin işverenler arasında moda olması. bu ne ya? hem yasalar önünde suçlu durumuna düşmeyecekler hem de sigorta parasından yırtacaklar, yok ya? yaşlı kesim de hala gençler iş beğenmiyor diye böğürmeye devam etsin. |
İşveren rezilliğinde yepyeni bir boyut

-
-
Sen reddetsen de bu teklifi kabul edecek binlerce insan var maalesef.
İşsizlik had safhada. İşveren de bu durumu ahlaksızca kullanıyor. Amaçsız, saçma sapan teklifler edecek yüzü kendilerinde bulabiliyorlar.
-
Rezalet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim halkımızın olayı bu işte. Başkasının mağduriyetini fırsat olarak görmek. Sonra bir de utanmadan çalışanlarından dürüstlük ve çalışkanlık bekliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Sen reddetsen de bu teklifi kabul edecek binlerce insan var maalesef.
bu yüzden diyoruz Efe Aydal gibileri Dr Redpill gibileri dinlemeyin, gidin memurluk kasın. bu kişisel gelişimci hokkabazlara sorsan özel sektöre atılıp "azim gösteretek" ve "çok çalışarak" çok iyi yerlere gelecekmiş insanlar. külliyen yalan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sömürü düzeni.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Firma bilgilerini gönderir misin alırlarsa başvuracağım,
-
valla unuttum hocam ne yazık ki
-
Neyse en azından para istememişler. 3 ay maaş alamadım, üstüne 100bin lira para istedi, yoksa dedi kredi çek dedi. hahahaha ben gidiyorum dedim. öyle alacaklı kaldım işte işin garibi sonra girdiğim iştende para alamadım kaldı. işe gitmeseydim bari cepten yemezdim, o da masraf. Neyse eleman lazım mı? maaşsız olmaz ama
-
ne demeye 100bin lira para istedi
-
O nasıl bi sistemmiş hocam şirket kurdurup bi yerden bi yere para transferi mi yaptıracaklarmış keşke biraz ağzını arasaydın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana geçen gün telefon geldi başvuru yaptığım yerden. Merhaba diyip aniden 3 dakikada 2 yabancı dilde mülakat yaptılar ne olduğunu şaşırdım ilk defa gördüm böylesini de. bazı şirketler çok garip
Sıkışmışlarda ay dolmadan 25 gün sonra kesin elinde olur falan atıyolar işte, varsayım değil biliyorum. Sabahtan akşama herkese yalan söylüyolardı hep, en nefret ettiğim şey. ben teknik elemandım, muhabbetlere karışmazdım ama onların yaptığından ben utanırdım
-
CSB
-
En iyi yasli ölü yaşlıdır.
En iyi işveren sonradan iflas edip işçi olan işverendir.
Harbi rezillikmiş.
-
Rezillik gibi rezillik 10/10. Turbonun bile aklına gelmezdi böylesi.
-
Kral
-
Baş tacısın,
-
Hocam DR red pili ciddiye alan varmı ya aklı çalışan biri nasıl dinliyor o adamı anlamıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Sen reddetsen de bu teklifi kabul edecek binlerce insan var maalesef. İşsizlik had safhada. İşveren de bu durumu ahlaksızca kullanıyor. Amaçsız, saçma sapan teklifler edecek yüzü kendilerinde bulabiliyorlar. |
bu yüzden diyoruz Efe Aydal gibileri Dr Redpill gibileri dinlemeyin, gidin memurluk kasın. bu kişisel gelişimci hokkabazlara sorsan özel sektöre atılıp "azim gösteretek" ve "çok çalışarak" çok iyi yerlere gelecekmiş insanlar. külliyen yalan.
|
Benzer içerikler
- erkek saç ekimi yaptıranların yorumları
- ip atlamak boy uzatır mı
- tinder hakkında yorumlar
- hiç sevgilisi olmamış erkek
- c2 nedir
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- çay emojisi
- discord açıldı mı
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X